Wat is svchost.exe? Moet ik het verwijderen?

door Jake Doevan - -
svchost.exe

Wat is het svchost.exe bestand?

svchost.exe is één van de bekenste systemmprocessen en het is legitiem en veilig. Het behoort toe aan Microsoft Windows en is verantwoordelijk voor het verwerken van processen uitgevoerd door DLLs. Je vindt verschillende voorbeelden van dit proces in je Controle Paneel -> Services sectie, wees dus niet verrast als je 10 of 14 identieke processen actief vind op je Controle Paneel. Een voorbeeld van svchost kan echter meerdere Windows services omvatten om het gebrijk van je systeembronnen te minimaliseren.

Vragen over svchost.exe

Als je desalniettemin zwaar CPU gebruik op je computer vaststeld door een svchost.exe. Moet je de service die gerelateerd is aan dit hoog verbruik proces uitschakelen. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Open het Taakbeheer door gelijkertijd op Ctlr+Alt+Del te drukken.
  2. Ga naar de “Processen” tab en selecteer “Toon processen van alle gebruikers”.
  3. Rechter muisklik op het svchost.exe proces waarvan je ziet dat het het hoge verbruik veroorzaakt en selecteer “Ga naar Service(s)”.
  4. Let hier op de services die gemarkeerd zijn. Dit zijn degene die draaien onder het svchost.exe proces.
  5. Om een service te stoppen, rechter muisklik er op en selecteer “Stop Service”.

Denk eraan dat je dit essentieel systeemproces nooit van je computer mag verwijderen. Het is belangrijk voor het veilig en stabiel werken van je systeem.

Wat zijn de gevaren gerelateerd aan svchost.exe?

We moeten je waarschuwen dat verschillende parasieten zich proberen te verbergen onder de namen van legitieme systeembestanden. Svchost.exe is not an exception. Als je het Svchost.exe hoge verbruik probleem opgemerkt hebt op je computer, moet je de naam eens van naderbij onderzoeken. Meestal bevatten de kwaadaardige voorbeelden van dit bestand schrijffouten, zoals svchosts.exe, scvhost.exe, scvhosts.exe, svchostc.exe, xsvchost.exe, en dergelijke. Daarnaast kan je ook een kwaadaardige versie van svchost.exe vinden door je computer te scannen met een betrouwbare anti-spyware software. Om een virus te vinden kan je Reimage of Malwarebytes Malwarebytes gebruiken.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes

Over de auteur

Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/file-svchost-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk