Intego mening

Intego: multifunctionele beveiligingssoftware voor uw macOS

Intego is een pakket met beveiligingsoplossingen dat helpt om macOS- en Mac OS X-computers te beschermen tegen verschillende bedreigingen, waaronder adware, spyware, Trojaanse paarden, scareware, maar ook online oplichterij en phishing-pogingen. De ontwikkelaars van Intego-software zijn sinds 1997 actief in de beveiligingssector en hebben veel ervaring met het bieden van uitgebreide bescherming voor gebruikers die besluiten om een van de programma's van Mac aan te schaffen: VirusBarrier X9, Mac Internet Security X9 of Mac Premium Bundle X9, allemaal voor een betaalbare prijs.

Naast de basisbeveiliging tegen malware, is Intego Mac Internet Security uitgerust met een arsenaal aan extra beveiligingsfuncties, waaronder anti-spam, anti-phishing, databescherming, firewall en gegevensbescherming. Zonder twijfel worden alle verdachte of kwaadaardige componenten die erin slagen om toegang te krijgen tot macOS onmiddellijk verwijderd van de computer.

In deze Intego-beoordeling zullen we proberen uit te leggen waarom u het Intego Mac Internet Security-pakket nodig hebt, hoe het uw apparaat beschermt, hoeveel het kost en welk voordelen het biedt.

Naam Intego
Soort  Antivirussoftware
Gebruikt voor  Dit product wordt gebruikt voor de bescherming van Mac OS- en Mac OS X-machines tegen verschillende cyberbedreigingen en voor het verbeteren van het systeem door andere nuttige functies te bieden
Onderdelen Het programma bestaat uit twee elementen: VirusBarrier X9 en NetBarrier X9
Voordelen Het biedt bescherming tegen malware en PUP's, beveiligt persoonlijke informatie en bestanden, blokkeert spam- en phishing-berichten, ruimt rommel in het systeem op en verbetert de snelheid van de computer
Download  U kunt deze tool krijgen via de officiële website of u kunt het ontvangen via andere software

Gebruik Intego voor Mac om de beste bescherming tegen malware en talrijke andere soorten virussen te garanderen 

Intego-antivirus bestond al jaren, hoewel veel Mac-gebruikers geloofden dat er geen extra beveiligingstools nodig waren voor het platform, omdat het gewoonweg veilig is door gebruik te maken van de ingebouwde verdedigingslinies. Macs worden zelfs beschouwd als veiliger dan Windows-besturingssystemen. Apple-apparaten gebruiken functies als Gatekeeper (voorkomt dat er ongeautoriseerde software wordt geïnstalleerd) en XProtect. Deze waren in eerste instantie voldoende om alle ongewenste software te bestrijden die probeerde toegang te krijgen tot een Mac-computer.

Naarmate de populariteit van Apple-producten toenam, wekte dit echter de belangstelling van cybercriminelen. Volgens de meest recente statistieken in het Malwarebyte State of Malware-rapport, zijn de Mac-bedreigingen in 2019 in een hoger tempo gegroeid dan de malware voor Windows. Nieuwe risico's zijn onder andere de opkomst van malware-droppers zoals OSX/Shlayer, dat werd gevonden op 10% van de Macs die Kaspersky-beveiligingssoftware gebruiken. Een trojaan is buitengewoon hardnekkig en kan ingebouwde beveiligingen omzeilen door gebruik te maken van een cryptografische digitale handtekening.

Zonder hulpmiddelen zoals Intego-antivirus, kunt u last hebben van verdere Mac-infecties, openbaarmaking van persoonlijke gegevens aan onbekende partijen (cybercriminelen) en geldelijke verliezen als gevolg van de malwarefunctie waarmee de aanvallers elke toetsaanslag die u op uw toetsenbord typt, kunnen registreren. Met andere woorden, Intego Mac Internet Security is een onmisbaar hulpmiddel om u uitgebreid te beschermen tegen online bedreigingen.

Intego versions

Verdere Intego-beoordeling: informatie over het ontstaan en de malware-bedreiging

Intego is momenteel een van de toonaangevende beveiligingsbedrijven die anti-malwareproducten voor macOS ontwikkelen. Opgericht in 1997 als een privébedrijf door de CEO Laurent Marteau, heeft het zijn hoofdzetel in Seattle, kantoren in Washington en Austin en buitenlandse vestigingen in Parijs en Nagano. Het motto van het bedrijf is:

Your Mac safety is our #1 priority

In de loop der jaren heeft Intego-antivirus een positieve reputatie opgebouwd onder gebruikers. Intego-software draait op meer dan 2 miljoen apparaten wereldwijd en beschermt gebruikers tegen online bedreigingen. Dit is echter niet de enige bijdrage die het bedrijf gedurende meer dan 20 jaar heeft geleverd. Intego-onderzoekers zoals Joshua Long, Kirk McElhearn, Victor Agreda, Jr. en vele anderen plaatsen de bevindingen van malware-onderzoek en beschrijven de werking van verschillende malware-bedreigingen consequent op de Security Blog van het bedrijf.

Zonder enige twijfel, als je op zoek bent naar een toepassing die bestaat uit experts binnen het vakgebied, is Intego voor Mac de toepassing die je zoekt.

Een correct plan van Intego-software kiezen

Voordat u Intego Mac Internet Security installeert, zou u moeten beslissen welk beschermingsniveau u nodig hebt. Er zijn drie verschillende plannen waaruit u kunt kiezen: VirusBarrier X9, Mac Internet Security X9 of Mac Premium Bundle X9..

  • Als je uitgebreide beveiliging nodig hebt met extra functies, zoals het organiseren van je bureaublad, snel toegang tot je bestanden, het verwijderen van onnodige dubbele bestanden en andere functies voor systeemoptimalisatie, moet je zeker kiezen voor Mac Premium Bundle X9. De prijzen voor de bundel kunnen variëren, omdat het bedrijf vaak kortingen biedt voor Intego-antivirusproducten. Momenteel kost deze bundel $34,99 voor één jaar/één Mac.
  • Mac Internet Security X9 is een van de handigste plannen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het kost momenteel slechts $19,99 en bevat functies die nodig zijn om Macs te beschermen tegen alle kwaadaardige online praktijken. Onbekende programma's en apparaten, phishing-campagnes en netwerkinbraken behoren tot de basisfuncties.
  • VirusBarrier X9 is een basisplan dat nog steeds de meest noodzakelijke bescherming voor Macs biedt. Het bevat functies als Intego-antivirus tegen Mac- en Windows-malware, geplande scans en real-time bescherming. Als u als gebruiker voorzichtig bent met het gebruik van internet en het installeren van programma's, dan is de VirusBarrier X9 van Intego misschien iets voor u voor $19,99 per jaar.

Intego tech support

Het is belangrijk om op te merken dat u niet onmiddellijk de voor u beste bundel hoeft te kopen, aangezien u recht heeft op een proefperiode van 30 dagen. Als u niet tevreden bent na of tijdens de werking van de app, kunt u Intego onmiddellijk verwijderen. U hoeft zich alleen maar online te registreren en het installatieprogramma te downloaden. Zodra u Intego voor Mac koopt en een geregistreerde gebruiker wordt, krijgt u ook gratis technische ondersteuning via de telefoon, e-mail of een gratis webformulier.

Intego-installaties en -functies 

Intego Mac-antivirus is eenvoudig en in slechts enkele minuten tijd te installeren. Start gewoon het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm. Zodra u klaar bent, wordt u gevraagd om te kiezen tussen drie verschillende beveiligingsmogelijkheden: minimum-, standaard- en maximumniveau.

Uw keuze is afhankelijk van uw voorkeuren. Als u bijvoorbeeld weet dat u vaak risicovolle websites bezoekt, of als uw systeem al besmet is met een Mac-virus, is het een goed idee om een maximaal beschermingsniveau te kiezen. Het standaardniveau zou voor de meeste regelmatige gebruikers echter voldoende moeten zijn.

Zodra u het dekkingsniveau hebt gekozen, krijgt u met behulp van overlay-aanwijzingen gedetailleerde instructies over elk van de Intego-functies. Als u vertrouwd bent met deze functies, kunt u deze overlay gemakkelijk met een muisklik uitschakelen. U bent eindelijk klaar voor uw eerste scan!

Intego installation

De anti-malwarefunctie van Mac Internet Security X9 kan u beschermen tegen alle soorten bedreigingen

Er zijn veel anti-malwareproducten op de markt. Hoewel veel van deze producten geweldige beveiligingsoplossingen zijn, zijn sommige allesbehalve veilig en werken ze zelf als malware. Zo zouden bijvoorbeeld programma's als Advanced Mac Cleaner of Mac Tweak antivirusfunctionaliteit hebben, maar in werkelijkheid zijn het niets anders dan nutteloze programma's die zijn gemaakt om gebruikers bloot te stellen aan vals-positieven om hen de software te laten kopen.

Daarom raden wij ten zeerste aan dat gebruikers vertrouwen op tests die worden uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria. Deze testen mogelijkheden van verschillende AV's en beoordelen deze tools op basis van onder andere hun bescherming, bruikbaarheid en prestaties. Intego-antivirus wordt consequent getest door veel van dergelijke laboratoria, waaronder AV-Test en AV-Comparatives, die bevestigden dat de app erin slaagde om 100% van de geteste kwaadaardige software te pakken te krijgen.

Intego AV-Test lab results

U kunt op de volgende modules vertrouwen om u te allen tijde te beschermen tijdens het gebruik van Intego voor Mac:

  • ContentBarrier
  • NetBarrier
  • VirusBarrier

De software is in staat om gebruikers te beschermen tegen drive-by downloads, kwaadaardige socialmedialinks, phishing-e-mails en geïnfecteerde USB-sticks van zowel Windows- als Mac-malware. Zodra er bedreigingen op het systeem worden gevonden, plaatst Intego Mac Internet Security ze in quarantaine en verwijdert ze. In het geval dat er tijdens dit proces schade aan het systeem is ontstaan, zal de applicatie deze in een keer herstellen. 

Naast het beveiligen van het systeem tegen kwaadaardige software, is Intego-antivirus ook in staat om de meeste potentieel ongewenste programma's te stoppen die worden gedownload van onofficiële bronnen, zoals torrentsites. Het is belangrijk om op te merken dat adware het belangrijkste type Mac-malware was en dat de dreiging de afgelopen jaren is toegenomen. 

Voor extra veiligheid kunt u ook gebruik maken van NetBarrier, een doeltreffende firewall die voorkomt dat aanvallers toegang krijgen tot uw netwerk. Het bevat drie verschillende modi, waaronder Public Hotspot, Work Hotspot en Home Hotspot. Hoewel de functie kan worden gebruikt door gevorderde gebruikers om rechten te wijzigen en uitzonderingen te maken, zouden de standaardinstellingen perfect moeten zijn voor minder technologisch aangelegde gebruikers.

Intego Firewall

Extra functies van Intego-antivirus

Intego Mac-antivirus biedt talrijke verschillende functies die zich niet uitsluitend richten op bescherming tegen malware. Er zijn verschillende andere functies opgenomen in de niet-basispakketten van de app, waaronder:

  • Personal Backup is een functie waarmee u moeiteloos back-ups van uw belangrijkste bestanden kunt maken. Hoewel gijzelsoftware op Mac nog niet voorkomt, zijn er in het wild al enkele bestandsblokkerende soorten waargenomen, zoals KeRanger, Patcher en andere. Als u geïnfecteerd raakt met een van dergelijke virussen, kunt u voorgoed afscheid nemen van uw bestanden. Dit is het moment waarop back-ups cruciaal worden.
  • Washing Machine is een andere geweldige functie die kan worden gebruikt om macOS-systemen te reinigen van rotzooi, bestandsduplicaten, caches, downloads, logboeken en andere nutteloze bestanden. Hoewel al deze acties handmatig kunnen worden uitgevoerd met behulp van de ingebouwde functies, kunt u met Intego alles doen met behulp van enkele klikken. Snel en efficiënt!

Intego additional features

Intego-beoordeling: slotbeschouwing 

Met deze Intego-beoordeling willen we het bewustzijn van MacOS-gebruikes vergroten, omdat velen er nog steeds van overtuigd zijn dat er geen extra beschermingsmaatregelen nodig zijn om deze machines te beschermen. Hoewel Macs geavanceerd zijn en veel beveiligingsfuncties bevatten die uniek zijn voor het platform, is het belangrijk om op te merken dat cybercriminelen altijd een stapje voor kunnen zijn en erachter komen hoe ze deze ingebouwde verdedigingsmechanismen kunnen omzeilen.

Daarom moet u, om veilig online te blijven, uw Mac uitrusten met geavanceerde anti-malwaresoftware. Met Intego krijgt u niet alleen uitgebreide bescherming tegen bedreigingen, maar ook toegang tot andere functies die u helpen uw systeem te reinigen en de prestaties en snelheid ervan te verhogen. Als u dit om een of andere reden niet leuk vindt, kunt u Intego met enkele klikken verwijderen. Aarzel dus niet om dit malwarebeschermingsprogramma uit te proberen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Intego has a free limited scanner. Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analist...

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions