Hoe Combo Cleaner verwijderen

door Gabriel E. Hall - -
12

Klantenondersteuning voor Combo Cleaner

Combo Cleaner is een efficiënt tool om browser hijackers, adware, en andere ongewenste toepassingen te bestrijden die je Mac trager laten werken. Daarnaast kan ook Mac malware, welke aan een stevige opmars bezig is, gestopt worden met de hulp van deze tool. Naast een krachtige antivirus bescherming, biedt Combo Cleaner ook een verscheidenheid aan systeem optimalisatie functies aan, zoals Duplicaat Zoeker, Privacy Scanner, en vele andere.

Combo Cleaner is compatibel met de Yosemite, El Capitan, Sierra frameworks en kan gedownload worden vanop de officiële website of de App winkel. De toepassing kan gratis worden gedownload en bestaat uit een proefversie met beperkte functionaliteit – het kan malware detecteren maar zal deze niet verwijderen. Om dit te kunnen doen zullen gebruikers een Combo Cleaner abonnement moeten kopen.

Een betaalde licentie is beschibaar voor USD 44,95 vooréén computer, maar gebruikers kunnen ook een abonnement kopen voor 5 computers – dit kost $88,95. Het abonnement wordt 6-maandelijks vernieuwd, dus als je Combo Cleaner wilt verwijderen omdat je het niet langer gebruikt, moet je het of annuleren in Mijn Account of de klantenondersteuning contacteren voordat de volgende betaling plaatsvindt. Je moet weten dat gebruikers hun abonnement minstens 30 dagen voor het verloopt moeten stopzetten; anders wordt de creditkaart in rekening gebracht voor de volgende periode.

Om meer te weten te komen over de toepassing en zijn eigenschappen, raden we je aan onze beoordeling te lezen. Zij die ontevreden zijn over hun aankoop en Combo Cleaner willen verwijderen moeten onze instucties hieronder raadplegen. Laat na het verwijderen van Combo Cleaner je apparaat echter niet onbeschermd achter. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk een andere antivirus tool gebruikt omdat het vertrouwen op je besturingssysteem als enige bescherming niet verstandig is.

Combo Cleaner Terugbetalingsbeleid

Iedereen die een volledige licentie van Combo Cleaner gekocht heeft, kolt in aanmerking voor een 30-dagen geld terug garantie. Binnen de eerste 30 dagen kunnen gebruikers gewoon een annulering vragen en krijgen ze 100% van het betaalde bedrag terug.

Er kunnen echter bepaalde uitzonderingen zijn als Combo Cleaner aangekocht werd via de App Sinkel en onderworpen is aan het terugbetalingsbeleid van Apple.

Om een terugbetaling te vragen, moeten gebruikers het ondersteuningsformulier invullen op de officiële website of een e-amil sturen aan de klantenondersteuning op support@combocleaner.com.

Combo Cleaner verwijderingshandleiding

Combo Cleaner is een software ontworpen voor Mac. Volg deze handleiding als je Combo Cleaner van je apparaat wilt verwijderen:

  • Rechter muisklik op het icoontje van Combo Cleaner en selecteer Afsluiten
  • Ga naar Finder en selecteer ToepassingenGo to Finder
  • Rechter muisklik op het Combo Cleaner icoontje en kies Verplaatsen naar PrullenmandMove to Traash
  • Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in voor een volledige verwijdering van Combo CleanerConfirm the removal
Aanbieding
doe het nu!
Download
Combo Cleaner Tevredenheid
Garantie
Download
Combo Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Combo Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Combo Cleaner has a free limited scanner. Combo Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Beoordelingen in andere talen