Plumbytes recensie, gratis download

Plumbytes Anti-Malware is een voordelige computer beveiligingssoftware, het is ontwikkeld door Plumbytes Software, LP. Dit in de UK gelegen bedrijf heeft een anti-malware oplossing gevonden computer gebruikers die een beveiligings programma zoeken dat niet enkel malware verwijdert maar ook spyware. Dat is exact wat dit programma doet, het kan virussen verwijderen, trojans, ransomware, keyloggers, rogue anti-spyware, wormen, adware, browser hijackers en andere gevaarlijke programmas die een bedreiging kunnen vormen voor het computer systeem en de gebruiker zijn/haar privacy. Bovenop dit voorziet het programma zelfs meer gunstige kenmerken.

Het blijkt dat Plumbytes Anti-Malware software een geintegreerde “anti-hijack” beschermings technologie heeft, die op zijn minst gezegd, een zeer hulpvol kenmerk is dezerdagen. Browser hijackers zijn potentiele ongewilde programmas die verdeeld worden door de software bundling techniek, dat bedoelt dat ze samen met andere gratis programmas worden geinstalleerd. Om te voorkomen dat hijackers stilletjes in je systeem komen geslopen, moeten gebruikers extra maatregelen nemen tijdens het installeren van elk nieuw programma en dit is een zeer tijdsrovend proces. Her anti-hijack functie helpt met het stoppen van deze programmas die jouw webbrowser kapen.

Een andere gunstige functie is de “security threat detection,” die helpt om veilig te blijven wanneer uw door het internet browst. Er is geen twijfel over mogelijk dat het internet vol met phishing websites steekt die uw persoonlijke informatie proberen te ontfutselen of kwaadaardige websites die valse informatie verspreiden en proberen onervaren gebruikers te overtuigen om kritieke programmas te installeren op hun computer. Het kan best moeilijk zijn om zelf zo'n websites te indentificeren en daar is het waar de aangegeven beveiligings gevaar detectie functie handig kan zijn.

Het is het ook zeker waard te vermelden dat dit anti-malware programma andere beveiligingsprogrammas overschrijdt omwille van zijn snel-scan functie. Vergeleken met andere anti-malware werktuigen, beeindigt Plumbytes anti-malware zijn systeem scan vijf keer sneller. Bovenop dit moeten we zeggen dat dat plumbyte's beveiligings software een gebruiks vriendelijke interface voorziet, die is ontworpen om de computergebruiker snel zijn computer van gevaren schoon te maken zonder enig gedoe. De gebruiker heeft ook de optie om dit programma zo in te stellen dat het bij opstart van de computer een scan uitvoert. Je kan de volledige instructies vinden over hoe je het moet gebruiken in plumbytes tutorial.

Plumbytes Tutorial.

Plumbytes download

Je kan de gratis versie van plumbytes antimalware here downloaden en je computer scannen voor gevaren. Dit programma is verenigbaar met windows 10/8/7 (allebei 32 or 64 bit), vista (met SP2, 32 bit enkel) and XP (SP3, 32 bit enkel). Het zal automatisch spyware en malware infecties indentificeren localiseren en informatie verschaffen hierover in jouw computer systeem. Toch komt de hele set  van bruikbare functies samen met de volledige versie van de software. De volledige versie licensie kan aangekocht worden voor 34.99 Euros, exclusief VAT. Het is geldig voor 6 maanden en het kan automatisch vernieuwd worden. natuurlijk kan je opteren voor een automatische licensie vernieuwing. We moeten wel vermelden dat als je dit product gebruikt, je altijd mogelijk individuele hulp van onze ervaren IT experts kan krijgen. In het geval dat het product niet automatisch een bedreiging detecteert of als je problemen ervaart tijdens het gebruik, kan je 24/7 in contact komen met het technische ondersteunings team en een aangepaste oplossing voor je computer krijgen: gratis.

W moeten je wel waarschuwen om niet op zoek te gaan naar een gratis Plumbytes Anti-Malware licensie sleutel of een Plumbytes Anti-Malware activatie sleutel online. Je zal er geen vinden. Let op voor oplichters die jouw gratis of piraterij versies van de software beloven. Ze zouden samen gevoegd kunnen zijn met kwaadaardige virussen, tracking software, trojans, en andere schadelijke programmas. Als je er over nadenkt om een Plumbytes Anti-Malware crack te downloaden, denk dan twee keer na. Het installeren van piraterij versies van gelegitimeerde software versies is een misdaad en je zou gestraft kunnen worden. Toch het ergste dat kan gebeuren is dat oplichters misbruik kunnen maken van jouw wens om betaalde programmas gratis te installeren en zo malware op jouw computer kunnen planten. Wees alsjeblieft voorzichtig. Enkel rechtmatige versies van software kunnen worden vertrouwd!

Is Plumbytes legit?

We krijgen regelmatig de vraag en het antwoord is ja – Plumbytes is een volledig rechtmatige software. Het is een redelijk nieuw product, en het is normaal dat sommige computerbeveiligingsonderzoekers neigen naar zo'n een programmas niet te vertrouwen. Toch het 2-spyware team heeft het product getest, en we beweren dat het een veilig programma is, dat spyware en malware snel en efficient kan verwijderen van het systeem. Daarom als u enige twijfel heeft omtrent Plumbytes' betrouwbaarheid – vergeet dit. Moest je ooit een artikel op het internet tegenkomen dat dit programma een potentieel ongewenst programma is of een kritiek programma, dan ben je hoogstwaarschijnlijk op een rivaliserend bedrijf hun site, dat een ander product promoot. Plumbytes is een veilig computer beschermings softwareen het is 100% niet kwaadaardig.

Plumbytes Comparison

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware en SpyHunter zijn zeer gelijkende spyware/malware verwijderaars. Beide bieden zij versies aan zodat men de computer kan scannen en computer infecties gratis kan detecteren. Echter om correcties toe te passen moet de gebruiker de volledige versie kopen van deze programmas. Beide programmas bieden een licentie sleutel aan voor dezelfde prijs van 34.99 euro Exclusief BTW. Deze programmas kunnen allebei kwaadaardige en potentiel ongewenste programmas verwijderen. Volgens onze mening heeft Plumbytes een meer gebruiksvriendelijke interface omdat in tegenstelling tot Spyhunter heeft het de smart scan functie, die automatisch alle nodige systeem gebieden scant. Spyhunter laat de gebruiker allerlei verschillende scan instellingen aanpassen en deze functie zou eventueel onervaren PC gebruikers kunnen verwarren. We hebben ook al opgemerkt dat Plumbytes zijn systeem scan sneller beeindigt als Spyhunter. You can find a full Plumbytes vs SpyHunter comparison here.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Ondanks dat het een nieuwer anti-malware programma is, is  Plumbytes Anti-Malware net zo goed als Malwarebytes Anti-Malware software. We hebben opgemerkt dat Malwarebytes zichzelf promoot als een gratis product, hoewel de gratis versie enkel malware kan verwijderen en geen bescherming bied. Plumbytes adverteert zichzelf niet als een gratis product, al bied het wel een gratis scan functie. Daarom echter kunnen gebruikers hun computer systeem gratis scannen en spoort het bedreigingen zonder dat je hoeft te betalen. Betaalde versies van dit product bieden je een heel resem bruikbare functies. Het moet opgemerkt worden dat Plumbytes het systeem sneller scant als Malwarebytes. Daarnaast voorziet het een geld terug garantie 60 dagen na de aankoopdatum? Terwijl Malwarebytes enkel een terugbetalingsverzoek geeft binnen de 30 dagen. Read a full Plumbytes versus Malwarebytes AntiMalware comparison here.

Veelgestelde vragen van gebruikers over Plumbytes Anti-Malware:

Vraag: Hallo. Ik ben op zoek naar een PC beschermings programma dat mijn computer kan beveiligen van virussen en ook van die programmas die honderen advertenties ten toon spreiden. Ik heb gemerkt dat mijn kinderen regelmatig de neiging hebben om zo'n apps te downloaden. Ik heb het Plumbytes Anti-Malware ontdekt. Het is niet zo duur vergeleken met andere anti-malware programmas, al zo ik graag weten of het een betrouwbaar programma is.

Antwoord:  Dit programma is best nieuw op de markt van anti-malware programmas, maar ons onderzoek heeft onthuld dat het even bruikbaar is als enig ander anti-malware programma. Daarnaast voorziet het een rijke set van gunstige functies, die andere programmas misschien niet voorzien.

Vraag: Ik heb PlumBytes Anti-Malware geinstalleerd, maar het lijkt alsof het het adware programma dat mijn computer vertraagd en allerlei opdringerige pop-up ads niet kan vinden. Wat moet ik doen?

Antwoord: Beste gebruiker, als de Plumbytes Anti-Malware niet kan identificeren wat jouw deze ongemakken veroorzaakt, maak dan zeker dat je de laatste versie bezit. We raden aan om altijd de laatste versie te updaten en je computer systeem opnieuw te scannen. Als het probleem blijft bestaan, heb je nog een andere optie namelijk de 24/7 Plumbytes IT specialisten te contacteren en individuele hulp verkrijgen.

Vraag: Ik verdenk mijn computer ervan dat deze geinfecteerd is met één of andere malware, maar ik ben er niet zeker. Ik zou er graag achter komen maar ik wil geen volledige versie kopen van Plumbytes. Wat raden jullie aan?

Antwoord: als je denkt dat je computer geinfecteerd is met malware, raden wij je aan om een volledige scan van je computer systeem te doen met Plumbytes Anti-Malware trial versie, die je gratis kan downloaden. De probeerversie van deze software detecteert bedreigingen en laat ze aan jouw zien, maar om ze te verwijderen zal je de gelicentierde Plumbyte versie moeten kopen.

Vraag: Ik heb sommige negatieve Plumbytes Anti-Malware beoordelingen gelezen wanneer ik online op zoek was naar informatie over dit programma. Hoe weet ik of dit programma veilig is en geen oplichting? Is Plumbytes legitiem?

Antwoord: Als we het hebben over PCprogrammas, zeker computerbeveiligingssoftware dan kan je altijd goede en slechte commentaren online vinden. We kunnen niet zeggen dat dit programma een oplichting is omdat het al bedreigingen heeft verwijderd dat we op een computer hadden geinstalleerd waar we Plumbytes Anti-Malware op getest hebben. Daarnaast , als een site negatieve beoordelingen voorziet en indringend suggereert dat je andere computer software moet gebruiken , promoot het hoogstwaarschijnlijk een concurrerend programma, dus moet kritiek niet zo serieus genomen worden.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Plumbytes Tevredenheid
Garantie
Download
Plumbytes Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Plumbytes Anti-Malware, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Plumbytes Anti-Malware has a free limited scanner. Plumbytes Anti-Malware offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analist...

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions