Waardering:  
  (89/100)

SpyHunter recensie, gratis download

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Anti-Spyware
123

SpyHunter is een zeer effectieve spyware opschoner met een eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface

Dit programma is een uitstekend hulpmiddel voor zowel thuisgebruikers als ervaren beveiligingsexperten. Het kan gebruikt worden voor het verwijderen van gewone spyware en ransomware parasieten, adware, browser hijackers en gelijkaardige ongewenste programma's.

Er zijn momenteel twee verschillende versies beschikbaar – SpyHunter Gratis en SpyHunter Geregistreerde versie. De proef versie van dit programma kan gebruikt worden om de pc te scannen op malware en om te controleren of hij geïnfecteerd is of niet. Voor het verwijderen van de gedetecteerde parasieten moet je SpyHunter activeren door zijn gelicenseerde versie aan te kopen. Deze versie voorziet gratis technische bijstand, de zogenaamde Spyware HelpDesk, aangepaste virus oplossingen en een dagelijkse SpyHunter definities update.

Je kan een Support Ticket indienen of SpyHunter telefonisch contacteren als een anti-spyware er niet in slaagt een virus op je pc te detecteren. Dit kan echter nauwelijks worden opgemerkt omdat er 12900 dreigingen in zijn database gereistreerd zijn.

Als je jezelf nog steeds afvraagt 'Kan SpyHunter vertrouwd worden?’, moet je kijken naar de press vermeldingen die getoond worden bij elke beschrijving van het virus. Ze zijn nog maar eens een bevestiging dat het een betrouwbaar hulpmiddel is dat voldoet aan ieders verwachtingen.

Download SpyHunter

De recentste versie is SpyHunter 5. Het is compatibel met Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista en XP. Mac OS gebruikers moeten nog wat geduld oefenen – we kunnen je verzekeren dat er gewerkt wordt aan SpyHunter voor Mac. Je moet echter weten dat Spy Hunter voor Mac NIET gerelateerd is aan dit anti-spyware hulpmiddel en dat de ontwerper ervan Enigma Software is. Het is betalend en eigendom van Aspyr Media en wordt verspreid via verschillende download websites.

Als je SpyHunter wil downloaden moet je eraan daneken dat enkel de officiële partners van Enigma Software, welke de ontwerper van deze software is, je kunnen voorzien van de legitieme SpyHunter 5 registratie code, ook gekend als de SpyHunter key. ZonderVirus één van de oudste partners van dit bedrijf, die vertrouwd wordt bij het zoeken naar de SpyHunter activatie code.

Als je op het internet op zoek bent naar een SpyHunter crack is het eerste wat je zou moeten weten dat dit illegaal is. Mensen die zulke bestanden gebruiken kunnen gestraft worden door de politie of andere overheidsinstanties voor het gebruik van illegale software. Bovendien kan zo'n SpyHunter serial gezien en geblokkeerd worden door de ontwerper van de software. Tenslotte kan het ook geïnfecteerd zijn met spyware en andere dreigingen welke kunnen leiden tot bijkomende problemen. Hetzelfde kan gezegd worden over SpyHunter torrent bestanden, dus mijd deze alsjeblieft.

SpyHunter Vergelijking

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter en Malwarebytes AntiMalware zijn bijna gelijkaardige malware opschoners. ze bieden beide twee versies aan – gratis (proef) versie en een betalende (premium) versie. Ook al wordt Malwarebytes voorgesteld als een gratis antimalware, enkel zijn Premium versie garandeert real time bescherming van het systeem (de betalende dus).

Mensen beweren dat deze Malwarebytes systeemvertragingen veroorzaakt, als je dus de snelheid van je pc niet wil opofferen om hem veilig te houden moet je denken aan SpyHunter. Als je dus denk dat klanten service belangrijk is, denk je beter tweemaal na voor je Malwarebytes anti-malware installeert. Er zijn veel ontevreden klanten die geen hulp ontvingen van zijn ontwerpers.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter en McAfee Antivirus zijn twee verschillende programma's die makkelijk langs elkaar kunnen werken. Ze hebben echter een zeer gelijkaardige dreigingen database, dus kan je evengoed enkel op SpyHunter vertrouwen, welke goedkoper is dan McAfee.

Bovendien doet deze antivirus er langer over om het systeem te scannen en gedetecteerde malware te verwijderen, als je dus te maken hebt met een aggressieve dreiging moet je kiezen voor SpyHunter. Als tenslotte klanten service belangrijk is voor je moet je niet opteren voor McAfree. Er zijn veel mensen die erover klagen.

SpyHunter vs Spybot

Bij het vergelijken van SpyHunter en Spybot, wordt het snel duidelijk dat deze programma's niet op hetzelfde niveau zitten. Spybot is een simpele spyware verwijderer, welke een veel kleinere dreiging database heeft als SpyHunter. Dit betekent dat het malware op je pc kan laten staan en toch beweren dat hij veilig is. Bovendien is het zeer zwak in het verwijderen van rootkit.

SpyHunter vs Webroot

Webroot is een geweldig hulpmiddel als je virussen wil vermijden op je pc. Het voorziet in basis functies, zoals PC beveiliging, identiteitsbescherming, wachtwoord manager, backup enz. Sommige van deze functies kunnen gevonden worden op SpyHunter maar je kan beide programma's samen gebruiken. Als je echter op zoek bent naar een simpel, makkelijk te gebruiken programma moet je weten dat zijn interface ingewikkeld is en dat veel gebruikers problemen ondervinden als ze hem willen gebruiken.

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender is een krachtige anti-virus. Als je echter de infiltratie van potentieel ongewenste toepassingen, zoals browser hijackers en adware wil vermijden, moet je het samen met SpyHunter gebruiken. Je kan soms ook systeemvertragingen opmerken als je Bitdefender op je computer hebt wat niet het geval is met SpyHunter.

SpyHunter vs AVG

AVG Antivirus heeft veel verschillende opties. Er zijn mensen die het graag gebruiken en er zijn er die zeer teleurgesteld zijn na de installatie ervan. Je moet weten dat AVG gebruikt werd voor het verspreiden van andere programma's in een bundel. Dit werd nog nooit gedaan met SpyHunter. Bovendien vraagt het gebruikrs om extra hulpmiddelen te installeren voor het verwijderen van gedetecteerde virussen. Tenslotte kan het ook zorgen voor commerciële advertenties op je computer. Als je dit niet wil tegenkomen moet je andere antivirussen overwegen.

SpyHunter FAQ

Vraag: Ik ben op zoek naar een betrouwbare anti-spyware, dus heb ik wat gezocht op het net en besloten om SpyHunter te downloaden. Alles ziet er goed uit maar mijn vriend zei dat hij er veel negatieve beoordelingen over zag. Zijn deze slechte SpyHunter beoordelingen betrouwbaar?

Antwoord: Het is goed dat je eerst wat onderzoek deed voor je een programma download. Je moet echter weten dat niet alle meningen die op het internet gepost worden vertrouwd kunnen worden. Er zijn veel fora die toebehoren aan de concurrenten van SpyHunter.

Natuurlijk beweren deze, om hun eigen inkomen te verhogen, dat SpyHunter een virus, rogue of dergelijke is. Dit is NIET waar. SpyHunter is een hulpmiddel dat gecerficieerd werd door het West Coast Labs Checkmark Certification program, wat een onafhankelijk onderzoeksbureau is. Dit programma is ook een OPSWAT Certified Partner, het werd vermeld in PC World, The Wall Street Journal, Forbes en andere betrouwbare bronnen.

Vraag: Ik heb een programma nodig om een virus van mijn pc te verwijderen. Ik wil SpyHunter downloaden, maar voor ik dat doe wil ik u vragen of men SpyHunter kan vertrouwen zoals andere bekende beveiligingstoepassingen?

Antwoord: Er zijn veel mensen die ons vragen ‘Is SpyHunter een virus?’, ‘Kan ik SpyHunter vertrouwen?’ enz. SpyHunter van Enigma Software is een legitiem programma, dat getest werd door een betrouwbaar testlabo, ganaamd West Coast Labs Checkmark Certification. Als je net op een site bent die beweert dat SpyHunter een virus is, dan is de kans groot dat er een concurrerend product gepromoot wordt. De beoordelingen zijn niet professioneel, dus kan je ze rustig negeren.

Vraag: Ik heb een gratis malware verwijdere nodig en mijn vriend beveelde me SpyHunter aan, is het gratis?

Antwoord: Nee, SpyHunter is een betalende virus verwijderer. Je kan echter wel zijn gratis scanner installeren om te zien of je pc geïnfecteerd is of niet.

Vraag: Ik heb een gloednieuwe computer en zoek een anti-spyware om hem veilig te houden. I zou echt graag SpyHunter uitproberen maar er zijn veel verschillende meningen over. Is SpyHunter een scam?

Antwoord: We krijgen veel vragen over Spy Hunter is het veilig, is het een scam enz. Nee, het is zeker geen scam. Dit is een betrouwbare malware verwijderer ontworpen door Enigma Software. Het wordt reeds meer dan 10 jaar voorgesteld op verschillende download sites – zou scamware het zo lang uithouden? Meer nog, zou het goedgekeud zijn door test diensten zoals West Coast Labs Checkmark Certification? We denken het niet.

Aanbieding
doe het nu!
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met SpyHunter 5, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
SpyHunter 5 is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van SpyHunter 5 moeten kopen om de malware te verwijderen.
meer dan 40.000.000 downloads!
meer dan 40.000.000 downloads!
SpyHunter snapshot
SpyHunter snapshotSpyHunter snapshotSpyHunter snapshotSpyHunter snapshot
Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Ugnius Kiguolis is een professionele malware analyst die tevens de stichter en eigenaar is van zondervirus.nl. Op dit moment neemt hij over als hoofdredacteur.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/review-spyhunter.html
Beoordelingen in andere talen

 1. Ferdie zegt:
  januari 28th, 2013 at 11:59 pm

  Ik kan spyhunter niet installeren op mijn Schijf M.
  Error 1327 invalid drive C.
  Hoe kan ik wel naar schijf M installeren?

  mvrgr, Ferdie

 2. Niels zegt:
  februari 3rd, 2013 at 9:48 pm

  Een zeer goed programma, ik had onlangs last van Browse To save en dankzij Spyhunter® is het eindelijk weg.

  Dus iedereen pas a.u.b. op voor Browse To Save.

 3. JImmy zegt:
  februari 14th, 2013 at 10:29 pm

  Ferdie, Niet, helaas, deze moet geimplementeerd worden in de software op je “c” schijf om volledig te werken en de software komt het meest tot recht op de “c”schijf.
  Je kunt het inderdaad extern aan je “c”schijf linken maar dat gaat in de toekomst als er updates binnenlopen grandioos fout.

  Beste is gewoon installeren op je “c” schijf

  mvgr, Jim

 4. p.weda zegt:
  maart 9th, 2013 at 1:58 pm

  prima programma….maar als je verder gaat dan moet je betalen….geen probleem als je een creditcard hebt.

  jammer dat je niet via Ideal kunt betalen . dat zou voor erg veel gebruikers een uitkomst zijn en de verkoop extra verhogen. in europa heeft namelijk niet iedereen een creditkaart….wel een bankrekening.

  met vriendelijke groet

  p.weda

 5. John de Haas zegt:
  maart 18th, 2013 at 7:03 pm

  Ik heb begrepen dat Spyhunter op meerdere computers kon worden geinstalleerd en geactiveerd,.
  Maar dat lukt me nietWatb te doen

 6. Y.Miedema zegt:
  juni 28th, 2013 at 10:31 pm

  Ik ben gaarne bereid om te betalen, maar heb geen creditkaart en geen paypall.

  Waarom niet de Ideal optie erbij?

 7. Eduard Vanhoof zegt:
  juli 14th, 2013 at 1:23 pm

  Ik heb Spyhunter reeds aangeschaft, doch had een crash, bij herinstalaatie ken ik mijn wachtwoord niet meer.

 8. stephan zegt:
  juli 24th, 2013 at 10:12 pm

  Hehe Betalen met een creditcard lijkt me niet erg slim als je virussen op je computer heb.. Overigens heb ik geen creditcard zal dus ook niet overgaan op aanschaf van spyhunter.

 9. Jaap zegt:
  augustus 10th, 2013 at 2:08 pm

  Ik heb dit programma aangeschaft in de veronderstelling dat het mij zou verlossen van het QVo6 virus
  Maar niets is minder waar. Diverse keren gescand maar het virus was niet verwijderd. Miskoop dus.
  Ik schaf nooit meer software aan zonder eerst een probeer versie. Jammer………

 10. zondervirus.nl zegt:
  augustus 20th, 2013 at 8:08 am

  contact SpyHunter steun aan persoonlijke fix te krijgen

 11. jelte zegt:
  augustus 10th, 2013 at 6:35 pm

  is de aanschaffing eenmalig?
  (dus dat je niet hoeft te betalen voor updates)

 12. Jejo zegt:
  oktober 19th, 2013 at 4:11 pm

  Natuurlijk ieder zoet over eigen product zal praaten,
  op andere kant, er zijn ook heleboel klachten rond op internet over SpyHunter te vinden ( ? ) …??

 13. C.v.Drunen zegt:
  oktober 25th, 2013 at 1:50 pm

  Mijn vraag, is 36.29 de kosten per jaar.
  Moet ik voor updates weer bijbetalen?
  Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

 14. À.vermeulen zegt:
  november 15th, 2013 at 6:47 pm

  Spy hunter aangeschaft . Scant wel, maar repareert niet. Vraagt steeds om computer opnieuw op te starten en dan begint alles weer van voren af aan. Oplossing ?

 15. R. Klinkum zegt:
  november 27th, 2013 at 10:43 am

  Ik heb genoten van het snap.do virus. Het ebola virus symbool van het virus te zien op de toolbar verraad al voldoende. Ik heb verschillende anti-virus programma’s gebruikt. Waaronder AVG die het niet detecteren kon. Jammer van de investering, maar door schade (zonder schande) wijs geworden.
  De spyhunter en register hunter lukte het om mister snap.do met wortel en al uit te roeien. Een hele opluchting.
  Een aantal zaken zijn me opgevallen:
  – Het lijkt er op alsof hij zeer nauwkeurig alle files scant, ook die te maken hebben met de opstartprocedure. Het programma geeft aan van die bepaalde files dat ze geen gevaar vormen, maar dat hij ze wel in de gaten wil houden. De eerste keer, zeker voor onzeker, toch laten fixen. Bij het opstarten van de pc liep hij vast en moest alles gerepareerd worden in het bootgedeelte. Bij de tweede keer dat dus niet gedaan en zag dat de spyhunter zichzelf in het bootmenu heeft gevoegd, om van daaruit alle files te verwijderen die schadelijk zijn.
  – Het tweede programma registerhunter zorgt dat je register ontdaan wordt van fouten, maakt er een back-up van, en defragemnteerd je gerister.
  Hierdoor liep mijn pc als een zonnetje.
  – Zowel een registerhunter als de spyhunter hebben een rechtstreeks helpdesk om je vragen te stellen. Nog niet uitgeprobeerd, maar wel heel makkelijk in gebruik.

  Tot zover ben ik tevreden.

 16. Symen zegt:
  november 30th, 2013 at 11:34 pm

  ik vertrouw het niet meer op internet te betalen, ik zou gewoon de hele computer leeg make en windows opnieuw installeren 😛
  ik zit met Babylon te klooien met Qvo6 is een criminele bende virus, en 9v is een bron van infecties.

 17. M van den Berg zegt:
  december 2nd, 2013 at 8:42 pm

  Hoop dat alle ellende er nu uit is.

 18. Jopie zegt:
  december 10th, 2013 at 12:25 am

  Jaap zegt; “Ik heb dit programma aangeschaft in de veronderstelling dat het mij zou verlossen van het QVo6 virus
  Maar niets is minder waar. Diverse keren gescand maar het virus was niet verwijderd.”
  Om diezelfde reden heb ik juist Spyhunter aangeschaft, want mijn McAfee virusscanner (ook niet gratis!) had het niet herkend en dankzij Spyhunter ben ik nu wel van verlost.

 19. excalibert66 zegt:
  december 16th, 2013 at 4:02 am

  Handig die sites om malware – Babylon search e.d. troep – te verwijderen. Maar na het scannen moet je toch weer gaan betalen. Dus je kan het net zo goed handmatig doen. Ook niet veilig, maar heb ook geen zin te betalen voor iets waarvan je het resultaat niet weet. Plus dat je inderdaad dan met creditcards moet betalen.
  Blijkbaar kan je malware niet verwijderen op je computer zonder kostenplaatje

 20. Homerus zegt:
  december 20th, 2013 at 5:30 pm

  Ik zat met problemen aangaande het virus dat geplaatst wordt door een bende gangster , meermaals kwam er melding uw brwser is geblokkeerd en politie komt uw computer ophalen betaal zoveel en alles in orde politie deed opmerking betaal niks wij hebben er niks mee te zien . is Spyhunter nu de reddende engel maar ( hoeveel moet men er voor betalen ) ?

 21. jan willem zegt:
  december 25th, 2013 at 10:09 pm

  Geef aan dat je spyhunter voor 40 dollar te duur vindt. Krijg je direct een aanbod van 10 dollar.

 22. Cees zegt:
  januari 17th, 2014 at 11:07 am

  Hoelang duurt een abonnement van Spyhunter4 en reghunter
  Ik kan ook niet met mijn account inloggen op http://www.safecart.com/new-login/
  Ik weet niet wat het probleem is.

 23. Jos Kyndt zegt:
  maart 28th, 2014 at 10:30 am

  ik wil spyhunter 4 wel kopen maar kan niet betalen dan met overschrijving
  kunnen jullie ieis laten weten

  dank u

  jos

 24. Jan zegt:
  april 3rd, 2014 at 11:30 am

  Ik wil het best kopen, maar heb geen creditcard. Waarom kan het niet gewoon met normale overschrijving of Ideal?

 25. zana midmore zegt:
  mei 15th, 2014 at 6:03 pm

  Ik wil graag spyhunter 4 kopen maar heb geen creditcard en ook geen PayPal.
  Ik heb vandaag een scan laten uitvoeren door spyhunter 4 en tot mijn verbazing werden er veel bedreigingen ontdekt,maar toen ik deze wou verwijderen moest ik spyhunter 4 eerst kopen.
  Dacht ik mijn problemen opgelost te hebben en dat krijg je zo een bericht,niet netjes!!!
  Een proefversie zou erg handig zijn voor toekomstige klanten,men wil uiteraard weten wat men koopt!

  Groetjes

  zana

 26. Marjachris Weijer zegt:
  januari 11th, 2015 at 12:55 pm

  Ik heb Spy Hunter gekocht en geinstalleerd op mijn computer, die na drie maal opstarten vastliep en niet meer aan degang te krijgen is. Na gebruik van een windows 8.1 opstart usb doet hijhet weer, maar erzijn programma,s weg o.a active domain en dus ook het Spy Hunter. Gek he?
  Chris Weijer

 27. Jan Kijlstra zegt:
  januari 13th, 2015 at 4:47 pm

  In de recensie staat: “een combinatie van verschillende krachtige stand-alone tools is veel beter dan één opgeblazen security suite.”

  Leuk, maar welke combinatie dan?

 28. Pussydestroyah126 zegt:
  maart 12th, 2015 at 1:57 pm

  Download dit nu het is echt de beste vertouw mij maar ik weet het ik ben de pussy destroyah!

 29. Aaf zegt:
  augustus 26th, 2015 at 1:47 pm

  Lastig vind ik dat Spyhunter zich nestelt op de C schijf. Ik wil hem op een andere schijf installeren, maar dat kan niet.

  Je abonneert je voor een half jaar. Je kunt hem met het toegezonden password op 3 media installeren.

Uw mening aangaande SpyHunter