SpyHunter recensie, gratis download

123

SpyHunter is een zeer effectieve spyware opschoner met een eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface

Dit programma is een uitstekend hulpmiddel voor zowel thuisgebruikers als ervaren beveiligingsexperten. Het kan gebruikt worden voor het verwijderen van gewone spyware en ransomware parasieten, adware, browser hijackers en gelijkaardige ongewenste programma's.

Er zijn momenteel twee verschillende versies beschikbaar – SpyHunter Gratis en SpyHunter Geregistreerde versie. De proef versie van dit programma kan gebruikt worden om de pc te scannen op malware en om te controleren of hij geïnfecteerd is of niet. Voor het verwijderen van de gedetecteerde parasieten moet je SpyHunter activeren door zijn gelicenseerde versie aan te kopen. Deze versie voorziet gratis technische bijstand, de zogenaamde Spyware HelpDesk, aangepaste virus oplossingen en een dagelijkse SpyHunter definities update.

Je kan een Support Ticket indienen of SpyHunter telefonisch contacteren als een anti-spyware er niet in slaagt een virus op je pc te detecteren. Dit kan echter nauwelijks worden opgemerkt omdat er 12900 dreigingen in zijn database gereistreerd zijn.

Als je jezelf nog steeds afvraagt 'Kan SpyHunter vertrouwd worden?’, moet je kijken naar de press vermeldingen die getoond worden bij elke beschrijving van het virus. Ze zijn nog maar eens een bevestiging dat het een betrouwbaar hulpmiddel is dat voldoet aan ieders verwachtingen.

Download SpyHunter

De recentste versie is SpyHunter 5. Het is compatibel met Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista en XP. Mac OS gebruikers moeten nog wat geduld oefenen – we kunnen je verzekeren dat er gewerkt wordt aan SpyHunter voor Mac. Je moet echter weten dat Spy Hunter voor Mac NIET gerelateerd is aan dit anti-spyware hulpmiddel en dat de ontwerper ervan Enigma Software is. Het is betalend en eigendom van Aspyr Media en wordt verspreid via verschillende download websites.

Als je SpyHunter wil downloaden moet je eraan daneken dat enkel de officiële partners van Enigma Software, welke de ontwerper van deze software is, je kunnen voorzien van de legitieme SpyHunter 5 registratie code, ook gekend als de SpyHunter key. ZonderVirus één van de oudste partners van dit bedrijf, die vertrouwd wordt bij het zoeken naar de SpyHunter activatie code.

Als je op het internet op zoek bent naar een SpyHunter crack is het eerste wat je zou moeten weten dat dit illegaal is. Mensen die zulke bestanden gebruiken kunnen gestraft worden door de politie of andere overheidsinstanties voor het gebruik van illegale software. Bovendien kan zo'n SpyHunter serial gezien en geblokkeerd worden door de ontwerper van de software. Tenslotte kan het ook geïnfecteerd zijn met spyware en andere dreigingen welke kunnen leiden tot bijkomende problemen. Hetzelfde kan gezegd worden over SpyHunter torrent bestanden, dus mijd deze alsjeblieft.

SpyHunter Vergelijking

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter en Malwarebytes AntiMalware zijn bijna gelijkaardige malware opschoners. ze bieden beide twee versies aan – gratis (proef) versie en een betalende (premium) versie. Ook al wordt Malwarebytes voorgesteld als een gratis antimalware, enkel zijn Premium versie garandeert real time bescherming van het systeem (de betalende dus).

Mensen beweren dat deze Malwarebytes systeemvertragingen veroorzaakt, als je dus de snelheid van je pc niet wil opofferen om hem veilig te houden moet je denken aan SpyHunter. Als je dus denk dat klanten service belangrijk is, denk je beter tweemaal na voor je Malwarebytes anti-malware installeert. Er zijn veel ontevreden klanten die geen hulp ontvingen van zijn ontwerpers.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter en McAfee Antivirus zijn twee verschillende programma's die makkelijk langs elkaar kunnen werken. Ze hebben echter een zeer gelijkaardige dreigingen database, dus kan je evengoed enkel op SpyHunter vertrouwen, welke goedkoper is dan McAfee.

Bovendien doet deze antivirus er langer over om het systeem te scannen en gedetecteerde malware te verwijderen, als je dus te maken hebt met een aggressieve dreiging moet je kiezen voor SpyHunter. Als tenslotte klanten service belangrijk is voor je moet je niet opteren voor McAfree. Er zijn veel mensen die erover klagen.

SpyHunter vs Spybot

Bij het vergelijken van SpyHunter en Spybot, wordt het snel duidelijk dat deze programma's niet op hetzelfde niveau zitten. Spybot is een simpele spyware verwijderer, welke een veel kleinere dreiging database heeft als SpyHunter. Dit betekent dat het malware op je pc kan laten staan en toch beweren dat hij veilig is. Bovendien is het zeer zwak in het verwijderen van rootkit.

SpyHunter vs Webroot

Webroot is een geweldig hulpmiddel als je virussen wil vermijden op je pc. Het voorziet in basis functies, zoals PC beveiliging, identiteitsbescherming, wachtwoord manager, backup enz. Sommige van deze functies kunnen gevonden worden op SpyHunter maar je kan beide programma's samen gebruiken. Als je echter op zoek bent naar een simpel, makkelijk te gebruiken programma moet je weten dat zijn interface ingewikkeld is en dat veel gebruikers problemen ondervinden als ze hem willen gebruiken.

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender is een krachtige anti-virus. Als je echter de infiltratie van potentieel ongewenste toepassingen, zoals browser hijackers en adware wil vermijden, moet je het samen met SpyHunter gebruiken. Je kan soms ook systeemvertragingen opmerken als je Bitdefender op je computer hebt wat niet het geval is met SpyHunter.

SpyHunter vs AVG

AVG Antivirus heeft veel verschillende opties. Er zijn mensen die het graag gebruiken en er zijn er die zeer teleurgesteld zijn na de installatie ervan. Je moet weten dat AVG gebruikt werd voor het verspreiden van andere programma's in een bundel. Dit werd nog nooit gedaan met SpyHunter. Bovendien vraagt het gebruikrs om extra hulpmiddelen te installeren voor het verwijderen van gedetecteerde virussen. Tenslotte kan het ook zorgen voor commerciële advertenties op je computer. Als je dit niet wil tegenkomen moet je andere antivirussen overwegen.

SpyHunter FAQ

Vraag: Ik ben op zoek naar een betrouwbare anti-spyware, dus heb ik wat gezocht op het net en besloten om SpyHunter te downloaden. Alles ziet er goed uit maar mijn vriend zei dat hij er veel negatieve beoordelingen over zag. Zijn deze slechte SpyHunter beoordelingen betrouwbaar?

Antwoord: Het is goed dat je eerst wat onderzoek deed voor je een programma download. Je moet echter weten dat niet alle meningen die op het internet gepost worden vertrouwd kunnen worden. Er zijn veel fora die toebehoren aan de concurrenten van SpyHunter.

Natuurlijk beweren deze, om hun eigen inkomen te verhogen, dat SpyHunter een virus, rogue of dergelijke is. Dit is NIET waar. SpyHunter is een hulpmiddel dat gecerficieerd werd door het West Coast Labs Checkmark Certification program, wat een onafhankelijk onderzoeksbureau is. Dit programma is ook een OPSWAT Certified Partner, het werd vermeld in PC World, The Wall Street Journal, Forbes en andere betrouwbare bronnen.

Vraag: Ik heb een programma nodig om een virus van mijn pc te verwijderen. Ik wil SpyHunter downloaden, maar voor ik dat doe wil ik u vragen of men SpyHunter kan vertrouwen zoals andere bekende beveiligingstoepassingen?

Antwoord: Er zijn veel mensen die ons vragen ‘Is SpyHunter een virus?’, ‘Kan ik SpyHunter vertrouwen?’ enz. SpyHunter van Enigma Software is een legitiem programma, dat getest werd door een betrouwbaar testlabo, ganaamd West Coast Labs Checkmark Certification. Als je net op een site bent die beweert dat SpyHunter een virus is, dan is de kans groot dat er een concurrerend product gepromoot wordt. De beoordelingen zijn niet professioneel, dus kan je ze rustig negeren.

Vraag: Ik heb een gratis malware verwijdere nodig en mijn vriend beveelde me SpyHunter aan, is het gratis?

Antwoord: Nee, SpyHunter is een betalende virus verwijderer. Je kan echter wel zijn gratis scanner installeren om te zien of je pc geïnfecteerd is of niet.

Vraag: Ik heb een gloednieuwe computer en zoek een anti-spyware om hem veilig te houden. I zou echt graag SpyHunter uitproberen maar er zijn veel verschillende meningen over. Is SpyHunter een scam?

Antwoord: We krijgen veel vragen over Spy Hunter is het veilig, is het een scam enz. Nee, het is zeker geen scam. Dit is een betrouwbare malware verwijderer ontworpen door Enigma Software. Het wordt reeds meer dan 10 jaar voorgesteld op verschillende download sites – zou scamware het zo lang uithouden? Meer nog, zou het goedgekeud zijn door test diensten zoals West Coast Labs Checkmark Certification? We denken het niet.

Aanbieding
doe het nu!
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met SpyHunter 5, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
SpyHunter 5 has a free limited scanner. SpyHunter 5 offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
meer dan 40.000.000 downloads!
meer dan 40.000.000 downloads!
Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Ugnius Kiguolis is een professionele malware analyst die tevens de stichter en eigenaar is van zondervirus.nl. Op dit moment neemt hij over als hoofdredacteur.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen