Waardering:  
  (90/100)

Malwarebytes Anti Malware recensie, gratis download

door Ugnius Kiguolis - - | Het type: Anti-Spyware

Malwarebytes' Anti-malware is een applicatie die erg gemakkelijk te gebruiken is en het kan mensen helpen om malware te bestrijden. Volgens de ontwerpers zouden de mensen de premium versie gebruiken die het beste resultaat geeft zoals snellere scans, database updates en zo verder.

Het bevat ook een volledig vernieuwe gebruikers interface (UI) en het heeft de mogelijkheid om 3 computers ter gelijker tijd te beschermen. Maar de versie die geen geld kost lijkt ook de mogelijkheden te bezitten om alles te doen wat een normale computer gebruiker wenst.

Het kan alle soorten van malware verwijderen zoals: worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware en vele andere. Als je beslist om dit programma te downloaden kan je best Malwarebytes Anti-Malwayre 3.2 het is de laatste versie. 

Malwarebytes beoordeling door het zondervirus.nl onderzoekscentrum:

Na het testen van Malwarebytes’ Anti-malware op onze computers, hebben we gemerkt dat het makkelijk aangepast kan worden en het wat extra hulpmiddelen heeft voor het manueel verwijderen van malware. Het programma is beschikbaar in veel talen en is compatibel met andere anti-virus en anti-spyware programma's.

Malwarebytes scan valt op door zijn snelheid. Het heeft echter geen visuele invloed op het gebruik van de processor. Dankzij de geavanceerde technologie is malware niet in staat om de scanners van Malwarebytes te blokkeren en zijn verwijdering te vermijden .

De nieuwste versie Malwarebytes Anti-malware 3, laat gebruikers nu toe om archieven te scannen en spyware sneller te verwijderen. Bovendien identificeert het progamma, vanaf versie 1.70, Microsoft Windows 8 en Internet Explorer 10 in zijn scan bestanden, plaatst het gedetecteerde spyware automatisch als een standaard in quarantaine en verwijdert het deze.

Gebruikers kunnen opteren om een dreiging tijdelijk uit te voeren of een gedetecteerd item toe te voegen aan de Negeren lijst als het een ongevaarlijke toepassing is. Er werd beloofd dat de Hulpmiddelen tab uitgebreid ging worden met meer van de nieuwe inhoud in de toekomst.

Dus waarom zou ik Malwarebytes downloaden?

Samengevat, Malwarebytes Anti-malware is een krachtig beveiligingsmiddel dat gebruikt kan worden om het systeem veilig te houden.  In tegenstelling tot de meeste beveiligingsprogramma's biedt het een live bescherming en volledige scans voor alle schijven om je demogelijkheid te geven de pc te herstellen met Malwarebytes zonder een probleem.

Je kan de gegevensbank van dit programma zo vaak bijwerken als je wilt. We hebben echter ook wat nadelen opgemerkt: Malwarebytes bonus, de live bescherming, is enkel beschikbaar bij de PREMIUM versie en het is enkel een programma om malware te bestrijden dus kan je het niet vergelijken met de ernstigere software op de markt.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Malwarebytes Anti Malware Tevredenheid
Garantie
Download
Malwarebytes Anti Malware Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Malwarebytes, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Malwarebytes is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Malwarebytes moeten kopen om de malware te verwijderen.
Malwarebytes Anti Malware snapshot
Malwarebytes Anti Malware snapshot

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Ugnius Kiguolis is een professionele malware analyst die tevens de stichter en eigenaar is van zondervirus.nl. Op dit moment neemt hij over als hoofdredacteur.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/review-malwarebytes-anti-malware.html

Beoordelingen in andere talen


Uw mening aangaande Malwarebytes Anti Malware