Computer Virussen en Malware

Lucia Danes - - Bijgewerkt | Het type: Alle

Computer virussen (alias malware) zijn kwaadaardige programma’s die ontworpen werden om niet toegestanen activiteiten op te starten op de aangetaste pc. Ze kunnen tot ernstige computer problemen, dus moet je het installeren van virussen vermijden. Meestal werden computer virussen ontworpen voor het genereren van een inkomen, dus traceren ze je en verzamelen ze identificeerbare en niet identificeerbare persoonlijke informatie. Bovendien kunnen ze omleidingen, vertragingen of gelijkaardige problemen veroorzaken. Adware, Browser hijacker, Ransomware, Trojaans paard en Spyware zijn de populairste malware categorieën.

Malware infecteert het systeem zonder je medeweten of toestemming. Je kan deze kwaadaardige software downloaden in een bundel met ongelicenseerde software, zoals illegale spelletjes, anti-spyware/anti-virus cracks, en gelijkaardige downloads. Je moet ook steeds voorzichtig zijn met mails omdat deze kwaadaardige links of geïnfecteerde bijlagen kunnen bevatten. Tenslotte waarschuwen beveiligingsonderzoekers er ook voor dat illegale sites en misleidende pop-up advertenties gebruikt worden voor het verspreiden van malware. Als een advertenties er te goed uitziet om waar te zijn, negeer ze dan. Bijna al deze programma’s kunnen gestopt worden met de hulp van een betrouwbare anti-malware. Soms, echter, faalt zelfs de krachtigste beveiliging software omdat alle computer virussen constant bijgewerkt worden en het tijd vraagt om nieuwe updates voor anti-malware te ontwikkelen.

De functionaliteit van computer virussen hangt af van het type, maar het verlies van data en geld is een gemeenschappelijk probleem veroorzaakt door kwaadaardige software. Slachtoffers kunnen ook browser gerelateerde problemen (wijzigen van de startpagina/nieuw tabblad, opduiken van reclame, omleidingen naar kwaadaardige sites, etc.) en pc gerelateerde problemen (systeem vertragingen, problemen met het starten van legitieme software, opduiken van nep systeem scanners, etc.) ondervinden. Malware kan je systeem ook infecteren met bijkomende virussen of zelfs proberen om je pc te verbinden met het botnet en hem te gebruiken voor het verspreiden van spam. De meeste dreigingen uit de malware categorie werken op de achtergrond en meestal heb je er geen benul van dat je geïnfecteerd werd. Desalniettemin zouden verdachte processen in het Taakbeheer, het opduiken van vreemde werkbalken op je browser, onbekende wijzigingen in je systeem instellingen en vertragingen je moeten waarschuwen over de beveiliging van je PC..

Als je reeds problemen zoals dit opgemerkt hebt, kan het zijn dat je pc geïnfecteerd werd. Om te weten waar je mee te maken hebt en welke verwijderingsmethode te gebruiken moet je eerst de dreiging identificeren. Dit kan je doen door een bezoekje te brengen aan de computer virussen database of door een volledige systeemscan uit te voeren met één van onze aanbevolen anti-malware programma’s. Als je reeds de naam van je malware weet, kan je de pc ook herstellen door onze gedetailleerde verwijderingsinstructies te volgen of door een volledige systeemscan uit te voeren met dezelfde anti-spyware software. Controleer onze Software sectie om het juiste programma te kiezen. Wij raden aan om onze aanbevolen tools te gebruiken om je pc te herstellen.

We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden
Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage (verwijderaar) Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X

Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage wordt aangeraden om de software te verwijderen. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van Reimage moeten kopen om de malware te verwijderen.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage

Nieuwste Virussen Toegevoegd aan de Database

Verwijder Locky virus

Overzicht van Locky virus Terwijl we dit artikel aan het schrijven zijn, zijn er al zeker honderden mensen het Locky virus aan het proberen te verwijderen van hun computer en hun data terug te krijgen. Meer
Ransomware Virussen   April 24, 2017

Informatie up-gedate: 2016-09-06

bron: http://www.2-spyware.com/parasites.php

Lees het in een andere taal

Bestanden
Software
Vergelijk
Net als ons op Facebook