Adware Removal Tool recensie, gratis download

Adware Removal Tool is een nuttige toepassing die gebruikt kan worden voor het voorkomen van problemen die meestal veroorzaakt worden door een adware-type programma. Natuurlijk doet het dit door ze van je systeem te verwijderen. deze toepassing werd ontxikkeld door het Techsupportall team, wat speciaal geïnteresseerd is in zulke programma’s en de verwijdering ervan. Op het moment van schrijven heeft het aantal adware-type programma’s, browser hijackers en andere potentieel ongewenste toepassingen ongezien hoogtes bereikt, dat is waarom dit bedrijf besloot om zo’n hulpmiddel te ontwerpen. Als je één van de mensen bent die net adware of een andere POT ontdekt heeft op zijn computer moet je eens nadenken over een toepassing zoals Adware Removal Tool. Het zal je niet enkel helpen met je browsers te herstellen, maar ook met het verwijderen van de sporen die adwares nalaten in je register nadat je ze manueel verwijdert. Je moet er echter aan denken dat Adware Removal niet gebruikt kan worden voor het vermijden van Trojanen, malware, ransomwares en dergelijke virussen. Bovendien is het niet in staat deze van je systeem te verwijderen, je mag het dus niet gebruiken in plaats van een anti-virus of anti-spyware. Desalniettemin is dit programma gratis dus kan je het installeren en, nadat je adware verwijdert hebt met Adware Removal Tool, kun je het weer van je pc verwijderen. Als je dit niet doet kan het problemen veroorzaken als het werkt naast andere beveiligingstoepassingen. Hoewel wij er geen gemerkt hebben bij het testen van de Adware Removal Tool scanner op onze computer, kunnen we niet garanderen dat het er geen zal veroorzaken op jouw pc.

Adware Removal Tool beoordeling door het 2spyware onderzoekscentrum:

Voor de installatie van Adware Removal Tool op onze computers, besloten we deze te infecteren met Conduit, Adchoices en Delta-homes.com. Deze programma’s zijn gecategoriseerd als potentieel ongewenste toepassingen, dus zijn ze in staat om elke browser te gijzelen en dan ongewenste activiteiten op te starten zoals vervelende pop-up advertenties, omleidingen, vertragingen en dergelijke. Hoewel zulke programma’s niet beschouwd worden als kwaadaardig, kunnen ze voor ernstige schade zorgen op je pc, geloof ons maar. Dus nadat we ze onze browsers lieten gijzelen besloten we Adware Removal Tool te downloaden en zijn capaciteiten te testen. Het blijk dat je dit programma zelfs niet moet bijwerken voor je het draait. Je moet het gewoon opstarten door op de “Scan & repair” knop te klikken. Hier moeten we je waarschuwen dat dit programma niet zo snel is als andere adware verwijderaars, dus moet je geduldig zijn als je je pc wil herstellen met Adware Removal Tool. Na het nakijken van het systeem hebben we gemerkt dat dit programma informatieve scan resultaten toont op het bureaublad en aanbiedt om alle gedetecteerde objecten te verwijderen door te klikken op de “Repair all” knop. Wat is de toegevoegde waarde van Adware Removal Tool? We denken dat dat de eigenschap is die je toelaat om objecten waarvan jij denkt dat ze nuttig zijn voor jou te laten staan. Dus je ziet, als je denkt dat een object belangrijk is kan je het laten staan door het vinkje te verwijderen.

Waaarom moet ik nu Adware Removal Tool downloaden?

Samengevat, Adware Removal Tool is een geweldige optie als je adware van je pc probeert te verwijderen zonder restanten achter te laten. Dit hulpmiddel is gebaseerd op donaties dus kost het wat jezelf wil. Je kan het gratis downloaden en hardnekkige adware type programma’s van je pc verwijderen. Als dit lukt, denk dan eens over een donatie.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen