Download SpyHunter 5

Neem uw privacy en veiligheid ernstig

Stap 1

 Open de installateur

Open de installateur

Localiseer het installatie bestand en dubbel klik erop om het te openen

Stap 2

 Klik op 'Yes' of 'Run'

Klik op 'Yes' of 'Run'

Geef de installatie toestemming om de beveiligingsdialoog te gebruiken

Stap 3

 Volg de installatie instructies

Volg de installatie instructies

Lees de instructies om uw software in te stellen

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Gefeliciteerd u heeft de juiste keuze gemaakt. SpyHunter is één van de meest efficiënte anti-malware hulpmiddelen die vandaag de dag beschikbaar zijn op de markt. Dit product vertrouwd op een unieke virus-detectie  technologie welke het helpt te vechten met allerlei virussen, inclusief gevaarlijke trojanen, adware, browser hijackers, spyware, ransomware en andere dreigingen. SpyHunter garandeerd de maximale bescherming van je computer. Je kan meer over dit programma lezen in de SpyHunter beoordeling.

BELANGRIJK!

Als u het programma niet kan installeren, lees dan de SpyHunter Öğretici. Als je download geblokkeerd wordt, probeer dan je pc terug op te starten in Veilige Modus met Netwerk. Dwonload dan SpyHunter , hernoem zijn uitvoeringsbestand en lanceer de anti-malware. Je kan ook manuele instructies gebruiken om kwaadaardige processen te stoppen op je computer. Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op via de  ‘Vraag Ons’ pagina of krijg assistentie door het bellen van +1 855 2453491.

WAT MOET JE WETEN

De gratis SpyHunter versie kan enkel gebruikt worden voor het controleren van de computer en te zien of hij geïnfecteerd is of niet. Als je geïnfecteerde bestanden moet verwijderen moet je SpyHunter aankopen. Deze versie zal je ook voor zien van real-time bescherming, wat nodig is om de infiltratie van malware te voorkomen.

Je kan steeds SpyHunter verwijderen als je dit wil, dus als je beslist om een ander anti-malware hulpmiddel te selecteren moet je zijn bestanden van je computer verwijderen.

Alternatieve programma's die je kan gebruiken voor het scannen van de computer en het verwijderen van malware zijn STOPzilla en Malwarebytes.

BEDANKT!