Over Ons

Bijgewerkt

Zondervirus.nl is een project gewijd aan het helpen van mensen meer te weten te komen over spyware, malware, adware en andere gevaarlijk programma’s die verspreid worden op het internet. Het is één van de grootste bronnen van beveiliging gerelateerde informatie die essentieel is bij het proberen te vermijden of verwijderen van virussen – duidelijke en professioneel geschreven parasiet omschrijvingen, gedetailleerde verwijdering instructies, anti-spyware en anti-virus software beoordelingen, nnieuwsartikels en veel meer.

Zondervirus.nl is geen nieuwkomer. De mensen achter dit project begonnen met het analyseren van malware (spyware, adware, Trojanen, etc.) in 2004. Vanaf die dag is de missie van de site steeds dezelfde gebleven – gebruikers helpen ELK virus te verwijderen.

Zondervirus.nl voorziet de beste informatie over malware en algemene veiligheid. De inhoud die hier gepubliceerd wordt, kan in verschillende grote secties ingedeeld worden:

NIEUWS – krijg de recentste informatie over PC veiligheid

Het internet wijzigt constant. Elke dag zijn er nieuwe virussen, kritieke kwetsbaarheden, nieuwe versies van beveiligingssoftware en verschillende spyware onderzoeken. Hiervoor werd onze Nieuws sectie aangemaakt. Hier vind je alle informatie over de belangrijkste spyware-gerelateerde problemen, beruchte parasieten, beveiliging software uitgaves en andere belangrijke evenementen. Het vergeet tevens niet om ook de nodige aandacht te schenken aan misleidende advertenties, spam en phishing.

Ga naar Nieuws

MALWARE – bekijk de virus trend en hun verwijderingsmethodes

De Malware sectie is de grootste sectie op zondervirus.nl die alle types van parasieten bevat. Ze wordt elke dag aangevuld door zondervirus.nl experten, het is dan ook geen verrassing dat het meer dan 800 dreigingen bevat, en dit nummer neemt toe. Elke omschrijving voorziet gedetailleerde informatie over het gedrag van het virus, de distributietechnieken en verwijderingsmethodes. Gebruikers kunnen er stap-voor-stap verwijdering handleidingen en aanbevolen hulpmiddelen voor de virus verwijdering vinden. De programma’s die hier opgesomd worden zijn meestal degene die gebruikt werden tijdens het testen van virussen. Alle omschrijvingen bevatten bijkomende details, die meestal pas onthuld worden nadat het virus een tijdje actief was.

Ga naar Malware

SOFTWARE – vergelijk de meest geavanceerde malware verwijderers

Er zijn veel verschillende anti-spyware programma’s op de markt vandaag. ze zijn echter niet allemaal van hetzelfde niveau – sommige anti-spyware programma’s zijn enkel goed in het verwijderen van virussen, anderen bieden dan weer de hoogste bescherming. Daarom hebben we besloten om een speciale Software sectie te maken en mensen te helpen bij het kiezen van de beste virus verwijderer. Hier vind je beoordelingen van verschillende programma’s, testresultaten en overall scores.

Ga naar Software

BESTANDEN – weet welke bestanden je moet mijden

De Bestand sectie heeft veel gemeen met de Malware sectie omdat je, je virussen niet kan voorstellen zonder bestanden. Alle bestanden zijn gegroepeeerd volgens hun type i.e. extensies. De meeste bestanden hebben een korte beschrijving, maar je zal steeds weten welke toebehoort aan ongevaarlijke software en welke kwaadaardig is. De bestand bibliotheek wordt constant bijgewerkt.

Ga naar Bestanden

Vraag het ons – krijg zondervirus.nl klant ondersteuning

De voornaamste missie van dit project is mensen te helpen vechten tegen allerlei computer parasieten, inclusief spyware, malware, adware, Trojanen, etc. We proberen mensen aan te moedigen om de manuele parasiet verwijdering isntructies te gebruiken maar soms is het onmogelijk om ze toe te passen omdat het internet vol staat met gesofisticeerde virussen die enkel met de hulp van ingewikkelde verwijdering handleidingen verwijdert kunnen worden. Dit is geen makkelijke taak. Om mensen te helpen tijd te besparen en ook om hen te helpen problemen te voorkomen die veroorzaakt kunnen worden door het incorrect gebruik van bepaalde instructies, hebben we besloten om de Vraag het ons sectie te creëeren. Aarzel niet om te vragen, adere mensen hun vragen te beantwoorden en deel te nemen aan discussies. We zullen je met plezier helpen.

Ga naar Vraag het ons (zondervirus.nl klant ondersteuning)

Als u vragen heeft over het zondervirus.nl project, kunt u ons bereiken door de informatie te gebruiken die weergegeven is op de Contacteer Ons pagina. Lees het Privacybeleid, de Gebruiksvoorwaarden, Vrijwaring en Openbaarmaking hier.