Hoe SpyHunter Deïnstalleren

door Jake Doevan - -
123

SpyHunter Customer Service

Als je een post geopend hebt met de naam ‘Hoe SpyHunter deïnstalleren’, vermoeden we dat je niet tevreden bent met dit programma en het wil verwijderen van je pc. Voor je dit echter doet moet je ervoor zorgen dat je elk van de ingebouwde functies van SpyHunter eens nader bekijkt.

Als de voornaamste reden, waarom je deze anti-spyware wil verwijderen, het feit is dat hij niet in staat was een virus te vinden dat zich op je pc verborg, dan moet je weten dat je in dat geval gebruik kan maken van zijn gratis technische ondersteuning. Het is namelijk zo dat, SpyHunter reeds beroemd is vanwege deze functie, welke garandeerd dat zelfs de gevaarlijkste virussen verwijdert worden. Het eerste wat je echter moet doen is deze software bijwerken. Deze anti-spyware scant de computer en vergelijkt gedetecteerde bestanden tegen zijn virus definities, als je virus hier dus niet tussen staat kan het ook niet gevonden worden. Als dit echt niet werkt voor je, moet je er over denken om de SpyHunter ondersteuning service, de zogenaamde Spyware HelpDesk, te gebruiken. Dit is een combinatie van Aangepast Herstellen en Live Technische Ondersteuning functies. Meer informatie aangaande aangepast herstellen en andere geweldige diensten die dit beveiliging hulpmiddel kan aanbieden kan gevonden worden in deze review.

SpyHunter Terugbetaling

Als je nog steeds SpyHunter wil deïnstalleren, kan je onderstaande handleiding gebruiken. Als je deze software aangekocht hebt (de gratis versie kan enkle gebruikt worden om te scannen. Je moet hem activeren om parasieten te kunnen verwijderen), kan je ook een SpyHunter terugbetaling krijgen voor het bedrag dat je betaald hebt voor de software. Let op een aanvraag tot restitutie moet gedaan worden binnen de 30 dagen na aankoopdatum.

SpyHunter Alternatieven

Voor je SpyHunter deïnstalleerd, moet je echter eraan denken dat je de pc NOOIT onbeschermd mag laten. Voor je dus het SpyHunter annulatieproces start moet je één van zijn alternatoieven installeren op je computer. Je kan deze malware security suite vervangen door StopZilla of Malwarebytes anti-malware welke ook goede resultaten vertoonden bij het detecteren en verwijderen van kwaadaardige software en virussen.

SpyHunter Verwijderen

Om SpyHunter van het systeem te verwijderen, kan je één van deze methodes gebruiken:

Methode 1: Door het gebruiken van Toevoegen/Verwijderen Programma’s

Verwijder SpyHunter uit Windows 7 / Vista / XP systems

  • Klik op Start → Controle Paneel → Programma’s (gebruik je Windows XP, klik dan op Toevoegen/Verwijderen Programma’s).

  • In het Programma venster rechter muisklik op SpyHunter en klik dan op de Verwijderen/Wijzigen knop.

Spyhunter Uninstall

  • Nu zou je het Enigma Software Installer venster moeten zien. Klik op Ga verder met verwijderen en dan op Ja als men je vraagt of je zeker bent dat je SpyHunter wil verwijderen.

Uninstall SpyHunter

Verwijder SpyHunter uit Windows 10 / Windows 8

  • Als je Windows 10 / Windows 8 gebruikt, dan is het rechter muisklik in de linker benedenhoek van het scherm. Zodra het Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Controle Paneel en Programma verwijderen.

Win10 Control Panel

  • Hier, rechter muisklik op SpyHunter en klik op de verwijderen knop.
  • Zodra het Enigma Software Installer verschijnt, klik op ga verder met verwijderen. Nu moet je op de Ja knop klikken als je gevraagd wordt of je zeker bent dat je SpyHunter wil verwijderen (derde foto).

Methode 2: Door het gebruiken van de ‘Verwijder SpyHunter’ functie

  • Klik op Start → Alle Programma’s en selecteer SpyHunter. Selecteer dan Verwijderen.

Start Menu

  • Zodra je het Enigma Software Installer venster ziet, klik je op Ga Verder met Verwijderen. Klik nu op de Ja knop als je gevraagd wordt of je zeker bent dat je SpyHunter wil verwijderen (derde foto).

Klaar is kees! SpyHunter is werd van je pc verwijdert.

Aanbieding
doe het nu!
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met SpyHunter 5, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
SpyHunter 5 has a free limited scanner. SpyHunter 5 offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
meer dan 40.000.000 downloads!
meer dan 40.000.000 downloads!

Beoordelingen in andere talen

Bestanden
Software
Vergelijk