Almanak van Beveiliging Software

door Ugnius Kiguolis - www - Bijgewerkt | Het type: Alle

Beveiliging software is de toepassing welke ontworpen werd om speciale functies uit te voeren die nodig zijn om de computer veilig te houden. Ze kunnen verdeeld worden in twee categorieën – anti-virus en anti-malware. Ideaal is dat je beide programma’s op je computer hebt omdat het internet vol staat met verschillende types van virussen. Desalniettemin zijn anti-malware tegenwoordig veel beter geworden en bevatten ze geavanceerde producten die i.p.v. anti-virus software kunnen worden gebruikt. Zulke programma’s zijn in staat om te vechten tegen een breed gamma aan malware, inclusief spyware, adware, browser hijackers, ransomware dreigingen, trojanen en andere parasieten.

Alle anti-spyware programma’s werden met hetzelfde doel ontworpen – ze proberen allemaal om computer virussen te vinden, verwijderen en hun infiltratie in de toekomst te voorkomen. Verschillende spyware verwijderaars hebben echter verschillende eigenschappen en functies. Terwijl sommige vertrouwen op dezelfde virus detectie en verwijdering technieken, zijn andere dan weer zeer moeilijk te vergelijken en hebben ze misschien niets gemeenschappelijk. Ook kunnen virus verwijdering problemen anders worden opgelost, als je dus niet in de kou wilt staan als je anti-spyware een virus niet kan detecteren, moet je weten welke bedrijven je kan vertrouwen. Denk eraan dat niet alle anti-spyware of anti-virus tools niet vertrouwd kunnen worden! Ze kunnen dubieuze distributietechniken gebruiken, kwaadaardige bestanden niet detecteren of verwijderen, zorgen voor ernstige systeemvertragingen, of andere problemen veroorzaken op je computer. We draden je aan om zulke programma’s NIET te kopen of te gebruiken.

De zondervirus.nl Software sectie voorziet je van beoordelingen van verschillende beveiliging programma’s. Hier vind je gedetailleerde handleidingen van anti-spyware, anti-virus en andere software, die je kan downloaden van op het internet om je pc te beschermen. Het voornaamste doel van deze sectie is mensen bekendmaken met de meest betrouwbare anti-spyware software die vandaag de dag beschikbaar is en hen te helpen het juiste product te kiezen. Alle info die we voorzien in de Software sectie, is samengesteld met de hulp van het zondervirus.nl onderzoek team. Net zoals de malware verwijderingshandleidingen, software beoordelingen worden gescheven nadat het onderzoek team een programma op verschillende computers installeerden en het testte met verschillende virussen. De Software sectie zou je ook moeten helpen gevaarlijke producten te vermijden, welke enkel uitgebracht worden om geld te verdienen.

Je aandacht zou moeten uitgaan naar de aanbevolen anti-spyware tools welke beschouwd worden als de meest efficiente. Ze behaalden de beste resultaten vanwege de meest efficiente, de snelste tijd bij het scannn van het geïnfecteerde systeem, de mogelijkheid tot verwijderen van virussen en het voorkomen van hun infiltratie in de toekomst. Alle details worden voorzien in de beoordelingen van de anti-spyware software. Hier vind je tevens vergelijkingen met andere programma’s en de installatie/verwijdering handleidingen, welke bedoeld zijn om mensen te helpen tijd te besparen als ze willen overschakelen van de ene op de andere beveiliging software. Als je weinig tijd hebt kan je steeds de ingekorte beoordelingen nalezen op onze Vergelijk pagina, welke je voorziet van een vergelijking tussen Anti-spyware.

De laatste Software recensies

Informatie up-gedate: 2016-10-05

Lezen in een andere taal