Combo Cleaner recensie, gratis download

12

Combo Cleaner – a een professioneel tool voor het onderhouden van je MAc met een zeer efficiënte antivirus engine

Combo Cleaner is een efficiënte systeem optimalisatie en antivirus software voor Mac besturingssystemen die compatibel zijn met de Yosemite, El Capitan, en Sierra frameworks. Zijn krachtige antivirus engine is in staat om cyberdreigingen malware, adware, en andere potentieel ongewenste programma's te detecteren en te verwijderen. Naast zijn adequate bescherming tegen kwaadaardige programma's, is Combo Cleaner ook uitgerust met Disk Cleaner, Big Files finder, Duplicates finder, Privacy Scanner, en Software Uninstaller.

Vanwege de misopvatting dat het Mac besturingssysteem niet gevoelig is voor cyberinfecties, slaan gebruikers vaao de belangrijke beveilgingsstap van het gebruiken van een complete anti-malware software over. Mac malware is echter heel echt en begint meer en meer de bovenhand te nemen. Terwijl potentieel ongewenste toepassingen zoals adware vervelend kunnen zijn om te moeten ondergaan (zeker als er geen maatregelen genomen worden om het te verwijderen), zijn meer gevaarlijke virussen zoals MacDownloader, KeRanger, X-agent tot veel meer in staat – het stelen van gevoelige informatie, het vergrendelen van persoonlijke bestanden, en veel meer.

Combo Cleaner is een van de beste oplossingen voor malware gerelateerde problemen, dit omdat het niet de open-source engine gebruikt om dreigingen te detecteren maar in plaats daarvan vertrouwd op een toegewijd cyberveiligheid team dat de database om de paar uur bijwerkt. Bovendien bevat de database niet enkel Mac besturingssysteem virussen maar gebruikt het ook de pc malware database. Terwijl Mac-gebruikers niet geïnfecteerd kunnen worden met Windows irussen, verhindert deze functie dat de gebruikers geïnfecteerde bestanden doorsturen naar Windows gebruikers .

Al bij al, Combo cleaner is een perfecte assistent voor elke machine met een Mac besturingssysteem, het zal cyberdreigingen weghouden en ook een vlotte werking van het systeel garanderen door gebruik te maken van optimalisatie functies.

Installatie en functionaliteit

Gebruikers kunnen deze toepassing downloaden en installeren vanop de officiële website van de Mac App Store en het gratis proberen.

Het installatieproces is snel en eenvoudig – gebruikers hoeven enkel de installer te downloaden en het icoontje naar de Toepassingen map slepen. Van zodra Combo Cleaner geïnstalleerd is, zullen gebruikers de technische informatie over hun Mac te zien krijgen, zoals de totale beschikbare schuifruimte, RAM gebruikt/beschikbaar en de werkast van de CPU. 

Dashboard

De interface van het programma is zeer elegant en makkelijk te gebruiken. De afzonderlijke functies kunnen geopend worden aan de linkerkant van het dashboard. Gebruikers kunnen een volledige systeemscan starten die zal controleren op schijffouten, duplicaten, privacy problemen en cyberdreigingen. De volledige scan duurt ongeveer 20 minuten (het kan verschillen afhankelijk van de grootte van je schijf), ondertussen kan je echter gewoon je apparaat blijven gebruiken voor andere dingen.

Van zodra de scan voltooid is, krijg je onmiddellijk de resultaten te zien. Als je echter geen premium versie hebt, zal je niet in staat zijn om je schijf te zuiveren, grote bestanden te detecteren en duplicaten te zien. Om je computer volledig te herstellen met Combo Cleaner, zal je een licentie moeten kopen.

Voornaamste functies van Combo Cleaner

De functies van Combo Cleaner kunnen de werking van je Mac verbeteren dankzij de volgende tools :

  •  Antivirus. Een van de meest waardevolle functies van COmbo Cleaner is zijn antivirus engine die zeer efficiënt is bij het detecteren en verwijderen van MacOS malware. Bovendien onthuld de toepassing ook Windows virussen. Adware en andere POT kunnen niet alleen de dagelijkse werking verstoren maar ook leiden naar het lekken van gevolige gegevens of zelfs identiteitsdiefstal (adware is gekend voor het omleiden van gebruikers naar phishing en tech ondersteuning scam sites);
  • Disk Cleaner. Deze eigenschap laat toe dat gebruikers snel junk en tijdelijke bestanden verwijderen waardoor het systeem opgeruimd wordt voor een vlottere en snellere werking;
  • Big Files. Oude en vergeten bestanden kunnen vaak veel schijfruimte innemen op het apparaat en er een warboel van maken. Deze functie laat je toe ongebruikte bestanden te vinden met details over hun locatie, grootte, enz.;
  • Duplicates. Dubbele bestanden zijn echt nutteloos maar kunnen moeilijk te vinden zijn omdat ze op verschillende locaties opgeslagen werden. Deze functie kan je dus helpen om alle dubbele bestanden te localiseren en ze te verwijderen. Weet dat deze functie ook werkt voor duplicaten met andere middelen;
  • Privacy Scanner. Gebruikers die bezorgt zijn om hun privacy kunnen veilig zijn door gebruik te maken van de Privacy Scanner in Combo Cleaner. Deze functie scant het apparaat op cookies, surfgeschiedenis en gelijkaardige data. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van de volledige browser reset functie die gebruikt kan worden voor Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.
  • Uninstaller. Dit is een perfecte oplossing voor mensen die problemen hebben met het verwijderen van sporen van potentieel ongewenste toepassingen.

De prijs. Is deze tool zijn investering waard?

Net zoals andere legitieme software is Combo Cleaner niet gratis, tenminste niet als je de volledige functionaliteit ervan wilt. Zoals hierboven vermeld, kan de app gratis gedownload worden vanop de Apple store of vanop zijn officiële website. Daarna kan je een volledige systeemscan uitvoeren en je schijf opruimen en ook de duplicaten bekijken en verwijderen. Voor andere functies, zoals de antivirus scanresultaten/opruimen, de privacy scanner en de programma uninstaller moet je de Premium versie van het programma kopen.

Je kan kiezen uit twee opties: Enkele gebruiker licentie en Familie/Kantoor licentie. Als je thuis maar één computer gebruikt kun je een licentie voor één computer kopen voor $44,95, terwijl de Familie/Kantoor licentie geldig is voor vijf computers en je $88,95 kost. Het is een zesmaandelijkse terugkerende betaling, dus als je Combo Cleaner niet langer wilt gebruiken moet je het abonnement opzeggen.

Combo Cleaner Price

Als je niet tevreden bent over je aankoop, kan je je geld terugkrijgen binnen een periode van 30 dagen. Daarnaast worden de betalingen ook verwerkt via een beveiligde eCommerce website die gecertificeerd werd door TRUSTe en DigiCert.

Besluit

Cybercriminaliteit is aan een opmars bezig: ransomware versleuteld gebruikers hun bestanden en crypto-miners misbruiken de hulpbronnen van het systeem om cryptomunten te delven. Terwijl de slechteriken profiteren, hebben onschuldige computergebruikers te leiden onder het verlies van hun persoonlijke gegevens en lopen ze het risico op identiteitsdiefstal. Beveiligingsonderzoekers leveren constant strijd met cyberdreigingen en vinden steeds nieuwe oplossingen voor meer gesofiticeerde infecties. Gebruikers zouden dus gebruik moeten maken van de beschikbare technologie om hun privacy te beschermen.

Zij die er nog steeds van overtuigd zijn dat Mac geen bescherming nodig heeft hebben het fout – Mac malware is geen grap. Vanwege deze misopvatting, hebben gebruikers de neiging belangrijke beveiligingsstappen over te slaan en wordt hun persoonlijke informatie gestolen. Combo Cleaner gebruikt geavanceerde technologie om gebruikers te verdedigen tegen malware die dit kan veroorzaken. Daarnaast kunnen de extra functies van dit antivirusprogramma MacOs opruimen en versnellen zodat het weer vlotjes werkt. 

Over het algemeen gezien is Combo Cleaner een geweldige tool, niet alleen om je te beschermen tegen computervirussen maar ook om je apparaat te onderhouden en het probleemvrij te houden.

Removing malware

Aanbieding
doe het nu!
Download
Combo Cleaner Tevredenheid
Garantie
Download
Combo Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Combo Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Combo Cleaner has a free limited scanner. Combo Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Expert in het bestrijden van malware, virussen en spyware...

Contact Linas Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen