Waardering:  
  (81/100)

Defender Pro Ultimate Security Suite recensie, gratis download

Ugnius Kiguolis - - | Het type: Anti-Spyware
12

Defender Pro Ultimate Security Suite werd ontwikkeld door Defender Pro Ultimate. Lees meer in deze beoordelening.

Defender Pro Ultimate Security Suite is een andere betrouwbare anti-virus van Defender Pro. Dit programma kan je een volledige bescherming garanderen tegen alle mogelijke virussen, inclusief spyware, malware en browser hijackers. Zijn scanner staat garant voor een snelle systeemscan zonder het systeem te vertragen. De gratis download van Defender Pro Ultimate Security Suite kan echter problemen ondervinden als het samen met andere beveiligingssoftware, zoals anti-viruses en anti-spywares, gebruikt wordt. Zijn Virus Solutions Lab garandeert continue updates voor de klanten.

Defender Pro Ultimate Security Suite biedt verschillende eigenschappen aan: Antivirus, Anti-spy, Firewall, Privacy Controls, PC Protector en het Computer Performance. Dit programma voorkomt dus niet enkel e-gebaseerde problemen, maar het helpt ook om de persoonlijke gegevens van de gebruiker te beschermen, verhindert ongewenste toegang tot de pc en staat het gebruik van instant messaging toe zonder confidentiële informatie door te spelen aan derden. Bovendien helpt zijn Computer Performance optie om de instellingen of systemen, die nodig zijn om je pc’s perfomantie te maximaliseren, te detecteren.

Als het geïnstalleerd en actief is zal, Defender Pro Ultimate Security Suite beginnen met het continue toezicht houden op het Windows register, processen, plug-ins, web browser cookies en bestanden op je harde schijven. Zijn rapporten zijn makkelijk begrijpbaar voor zij die niet veel weten over computers en hun problemen.

De officiële website is defender-pro.com. Aankopen worden gedaan via legitieme diensten en een beveiligde verbinding.

AAnbevolen syteem vereisten:

Besturingssysteem: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Microsoft Windows Vista SP2, Microsoft Windows 7 SP1, Microsoft Windows 8
CPU – Processor: Intel Core Duo (1.66 GHz) of een evenwaardige processor
Geheugen – RAM: 1GB Microsoft Windows XP, 1.5GB Microsoft Windows Vista en Microsoft Windows 7 & 8
Beschikbare Ruimte Harde Schijf : 2.8GB vrije ruimte.

doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie


Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan , Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden. Gratis scanners laten je toe om te kijken of je pc is geïnfecteerd of niet of je een malware moet verwijderen. Je zal de gelicenseerde versie van moeten kopen om de malware te verwijderen.
bron: http://www.2-spyware.com/review-defender-pro-ultimate-security-suite.html

Beoordelingen in andere talen