Hoe moet u Malwarebytes verwijderen

door Jake Doevan - -
12

Klantenondersteuning voor Malwarebytes

Malwarebytes is een beveiligingssoftware die gebruikmaakt van een combinatie van gedrags-, heuristische en handtekening-gebaseerde detectiemethoden om thuisgebruikers te beschermen tegen verschillende soorten malware-aanvallen. Momenteel is het compatibel met Windows 7/8/8.1/10/Vista/XP, MacOS 10.10 of hoger, Android 4.4+, iOS 11 en latere versies. Ook kunnen gebruikers met Malwarebytes gemakkelijk bijna elk apparaat beschermen tegen talrijke cyberbedreigingen. 

We kunnen een snelle beoordeling van Malwarebytes maken voor degenen die geïnteresseerd zijn. Deze beveiligingstool beschermt uw bestanden tegen het vergrendelen en vasthouden voor losgeld, detecteert opkomende cyberbedreigingen, voorkomt dat programma's tegen u worden gebruikt en helpt u phishing- websites te vermijden en de nieuwste vormen van oplichterij te verslaan. 

Gebruikers kunnen de gratis versie van Malwarebytes downloaden van de officiële website. Met de gratis proefversie kunt u 14 dagen lang genieten van alle functies, zoals realtime bescherming tegen malware, exploit-aanvallen en schadelijke websites. Zodra de proefperiode is afgelopen, kunnen gebruikers echter geen gebruik meer maken van de realtime beschermingsfunctie. Toch reinigt het antivirusprogramma de computer nog steeds van reeds aanwezige infecties, zoals mogelijk ongewenste programma's (PUP's). 

Sommige gebruikers vinden real-time bescherming onmisbaar en willen Malwarebytes installeren wanneer de proefperiode afloopt. U kunt de premium versie aanschaffen voor $39,99 per jaar voor één apparaat. Als u deze malware-verwijderingssoftware op meerdere apparaten gaat gebruiken, kunt u met Malwarebytes voor thuis tot vijf apparaten beschermen voor $79,99 per jaar. Als u bereid bent om iets extra's te doen voor uw veiligheid en privacy, kunt u ook kiezen voor een Premium + Privacy plan voor $84,99 per jaar dat een gratis VPN en andere nuttige functies bevat.

Voor meer informatie kunt u een volledige beoordeling van Malwarebytes lezen. Als u  niet langer tevreden bent met dit antivirusprogramma, kunt u leren hoe u Malwarebytes kunt verwijderen door de onderstaande instructies te volgen. We raden u echter niet aan om uw apparaat onbeschermd te laten. Nadat u Malwarebytes heeft verwijderd, dient u onmiddellijk een ander beveiligingstool te installeren. 

Malwarebytes Restitutiebeleid

Zodra u de Malwarebytes Premium-versie heeft gekocht, kunt u om terugbetaling vragen als u niet tevreden bent met het product. Het verzoek moet echter binnen een periode van 30 dagen na de bestelling worden ingediend. Hiervoor dient u contact op te nemen met Malwarebytes of 2CheckOut-betalingsplatform. 

Gebruikers kunnen een terugbetaling vragen voor alle Malwarebytes voor Homeproducten, inclusief Windows, MacOS, Android en iOS antivirusprogramma's.

Handleiding om Malwarebytes te verwijderen

Omdat er Malwarebytes-producten zijn voor verschillende besturingssystemen, hebben onze IT-professionals gedetailleerde instructies opgesteld voor het verwijderen van Malwarebytes van zowel Windows- als Mac-computers. U vindt de stapsgewijze richtlijnen hieronder. 

Verwijder Malwarebytes van Windows:

 1. Open het Startmenu en type Malwarebytes;
 2. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen;
 3. Het venster van het bedieningspaneel wordt geopend;
 4. Zoek de invoer van Malwarebytes, klik met de rechtermuisknop en selecteer Verwijderen/Veranderen; Malwarebytes Control Panel
 5. Klik op Ja in het pop-upvenster Gebruikersaccountbeheer (UAC); Malwarebytes bypass UAC
 6. Zodra de Verwijderingsassistent wordt geopend, selecteert u Ja om Malwarebytes te verwijderen;
 7. Wacht tot de de-installatie is voltooid en klik op OK om de procedure te voltooien. Finish Malwarebytes uninstall

Verwijder Malwarebytes van Mac:

 1. Open Malwarebytes en ga naar de Help-sectie;
 2. Selecteer Malwarebytes Anti-Malware verwijderen;
 3. Keur de-installatieprocedure goed door op OK te klikken;
 4. Start de computer opnieuw op; 
 5. Druk op Akkoord om het hulpinstrument te installeren;
 6. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder in en volg de richtlijnen van de verwijderingsassistent.
Aanbieding
doe het nu!
Download
Malwarebytes Anti Malware Tevredenheid
Garantie
Download
Malwarebytes Anti Malware Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Malwarebytes, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Malwarebytes has a free limited scanner. Malwarebytes offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Beoordelingen in andere talen