SpyHunter Handleiding

door Alice Woods - -
123

SpyHunter Gratis versie vs SpyHunter Geregistreerde versie

SpyHunter is één van de meest effectieve en geavanceerde spyware verwijderaars verkrijgbaar op de markt. Verschillende tests op verschillende computers hebben bewezen dat dit programma enorm goed is in het opmerken van spyware en het verwijderen ervan. SpyHunter is instaat om de meeste bedreigingen te verwijderen en dus is het ook geen verassing dat de meeste IT experten dit programma gebruiken. Voor meer informatie over SpyHunter kan je best naar beoordeling kijken.

Desalniettemin als je beslist om SpyHunter 4 (dit is de recenste versie van de software) te installeren moet je weten dat zijn gratis versie enkel gebruikt kan worden voor het scannen van de computer en te controleren of hij geïnfecteerd werd door malware of niet. Dit is goed als je de software wil testen en wil kijken wat de positieve en negatieve kanten ervan zijn. Als je echter specifieke virussen moet verwijderen, moet je de geregistreerde versie van SpyHunter aanschaffen. Je kan het voor 34.99 euro kopen. Zodra je de SpyHunter 4 registratie code ontvangt, krijg je de mogelijkheid om functies zoals gratis technische bijstand, aangepaste malware oplossigen en, natuurlijk, dagelijkse updates van de definities, welke nodig zijn om je te beschermen tegen de recenste virussen, te gebruiken.

Download SpyHunter

SpyHunter is een commercieel product maar je kan het gratis uitproberen door dop deze link te klikken. Dit programma is vrij klein zodat het download proces niet te langer dan een paar minuten mag duren. De installatie van SpyHunter is zeer simpel. Je moet enkel dubbel klikken op het bestand en het start je installatie.

Kies de taal en accepteer het gebruikerscontract en klik op de Volgende knop, het programma zal automatisch worden geïnstalleerd. Om de installatie te eindigen klik je op de Voltooien knop.

Scan de computer met SpyHunter

Om de volledige systeemscan op te starten moet je SpyHunter bijwerken naar de recenste versie. Dit is een belangrijke stap, omdat SpyHunter anders niet in staat kan zijn om de nieuwste bedreigingen te detecteren en te verwijderen. Klik hiervoor op het desktop icoontje of vind de SpyHunter snelkoppeling in je start menu en klik er op. Je zou het hoofdprogramma scherm moeten zien. Als je net SpyHunter geïnstalleerd hebt zal het automatisch starten. Nu moet je op de Update knop klikken en je zal alle benodigde updates downloaden. Update SpyHunter voor elke scan of tenminste eenmaal per week om ervoor te zorgen dat je computer steeds beschermd is!

Om een systeemscan te starten moet je op de Start New Scan knop klikken, welke getoond word in een rood vakje. Dit zal een volledige systeemscan starten en het volledige systeem grondig controleren. SpyHunter zal het geheugen, windows register, alle bestanden op de harde schijven, lopende processen en cookies controleren.

Een volledige systeemscan neemt wat tijd in beslag, wees dus geduldig. Zodra de scan voltooid is zal je alle kwaadaardige objecten te zien krijgen die zich op je pc verborgen hielden.

SpyHunter activeren en malware verwijderen

Eens de scan is beïndigt zal je alle virussen in de bedreigings box te zien zijn. Je krijgt niet enkel de namen van de virussen maar ook een kleine beschrijving over hun activiteiten. Om deze parasieten en gerelateerde objecten te verwijderen, moet je SpyHunter activeren. Als je reeds betaald hebt voor deze software, klik je op de Options tab die zich in het menu aan de linkerkant van SpyHunter bevind en geef je gebruikersnaam, welke meestal het e-mailadres van de gebruiker is, en wachtwoord in. Klik nu op de Activate Now knop. Klik tenslotte op de Fix Threats knop en verwijder malware of potentieel ongewenste software van je computer.

Als je niet alle objecten wilt verwijderen kan je sommige ook deselecteren zodat je ze niet verwijdert. Zodra je op de Fix Threats knop klikt, zou je moeten zien hoe SpyHunter je pc herstelt:

Eens het programma klaar is met het verwijderen zal het je vragen om je computer te herstarten. Dat is alles! Je hebt malware verwijdert van je computer met SpyHunter!

 

Aanbieding
doe het nu!
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Download
SpyHunter Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met SpyHunter 5, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
SpyHunter 5 has a free limited scanner. SpyHunter 5 offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
meer dan 40.000.000 downloads!
meer dan 40.000.000 downloads!

Beoordelingen in andere talen

Bestanden
Software
Vergelijk