Verwijder Phonenow.net advertenties (Gratis Instructies)

Phonenow.net advertenties Verwijdering Handleiding

Wat is Phonenow.net ads?

Phonenow.net advertenties kunnen op het scherm verschijnen en extra problemen veroorzaken wanneer de omleidingen beginnen

Phonenow.netAdvertenties en meldingen komen op het scherm en triggeren de omleidingen, zodat gebruikers de gewenste inhoud niet kunnen zien.

Phonenow.net is een potentieel ongewenst programma dat verschillende processen op de browser controleert. Het vertrouwt op advertentiemateriaal en commerciële site omleidingen die gebruikers blootstellen aan verschillende soorten gesponsord materiaal. Het adwareprogramma dat op de achtergrond draait, kan voorkeuren wijzigen op Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en Safari, zodat de gebruiker voortdurend wordt blootgesteld aan mogelijk schadelijk online materiaal.

Er zijn verschillende sites gerelateerd aan de Phonenow.net site en ontwikkelaars, dus desktopmeldingen veroorzaakt door de adware kunnen je ook naar verschillende andere pagina's leiden. De inhoud die verschijnt op deze meldingen kan beweren dat het gerelateerd is aan nieuws, promotionele details, enzovoort. Het stoppen van deze meldingen kan echter moeilijk zijn. Je moet jevolledig ontdoen van het potentieel ongewenste programma, zodat de eigenlijke infectie wordt gestopt en de meldingen onmiddellijk kunnen stoppen.

Naam Phonenow.net
Type Adware, pushmeldingenvirus, omleiding
Categorie Potentieel ongewenst programma
Problemen Snelheidsproblemen ontstaan door omleidingen en meldingen op het bureaublad, pop-upadvertenties en ander commercieel materiaal
Schade Adverteerders en de adware zelf kunnen het traceren van gegevens en omleidingproblemen veroorzaken. Andere PUP's kunnen geïnstalleerd worden zonder toestemming.
Verspreiding Freeware-installaties, andere PUP's, misleidende advertenties
Verwijdering Het beste systeemhulpmiddel is een antivirusprogramma dat stukjes van de PUP kan vinden en de infectie volledig kan verwijderen
Herstel Tools zoals FortectIntego kunnen helpen bij virusschade en systeemherstel problemen

Meer over de opdringerige PUP's

Phonenow.net-meldingen en advertenties kunnen uit het niets komen en snelheidsproblemen veroorzaken omdat adware-type indringers stille en heimelijke methodes gebruiken om zich te verspreiden. De meest voorkomende manier om deze PUP's te verspreiden, is met behulp van softwarebundeling en misleidende inhoud, promotionele sites en gratis downloadplatforms.

Misschien merk je het probleem en de infiltratie zelf niet op, maar vaker wel dan niet zijn mensen zelf verantwoordelijk voor zulke infiltratie. De installatie gebeurt wanneer de freeware opzettelijk wordt geïnstalleerd, maar het zijn de extra toepassingen die deze problemen met snelheid en ongewenste advertenties veroorzaken.

Het potentieel ongewenste programma is degene die het gedrag van je browser controleert en die vervelende meldingen, advertenties, banners, omleidingen naar louche sites of van de Phonenow.net pagina aflevert. De infiltratie kan worden gecontroleerd als je kiest voor Geavanceerde of Aangepaste opties tijdens de installatie van een programma.

Dit is de manier om de volledige lijst van de geïnstalleerde programma's te zien, zodat je zelf de ongewenste apps kan deselecteren. Natuurlijk zou het kiezen van een betrouwbare bron in de eerste plaats kunnen helpen, maar mensen hebben de neiging om zulke stappen over te slaan en vaker te kiezen voor gratis downloadpagina's of torrent sites.

Phonenow.net-advertentiesDe commerciële inhoud die verschijnt als gevolg van de adware-omleidingen kan je omleiden naar schadelijke sites of zelfs malware-platforms.

Het verwijderen van de ergernis van de adware-type infectie

Experts brengen gebruikers altijd op de hoogte van de problemen die kunnen worden veroorzaakt door adware, browserkapers en andere potentieel ongewenste programma's. Phonenow.net kan andere toepassingen, browsergebaseerde apps, systeemtools of extensies installeren. Er zijn extra problemen die programma's creëren door de controle over voorkeuren en instellingen over te nemen.

Je toestel lanceert de PUP bij elke herstart omdat registervermeldingen en opstartvoorkeuren door het programma worden gewijzigd. Deze wijzigingen zijn cruciaal, dus je moet SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes uitvoeren om de adware op de juiste manier te vinden en te verwijderen. De volledige scan op het toestel kan alle mogelijke bedreigingen voor je weergeven.

Helaas kunnen deze meldingen en Phonenow.net advertenties nog steeds op het scherm verschijnen als gevolg van de wijzigingen die direct in de browsers zijn aangebracht. Probeer het toestel automatisch schoon te maken, repareer bijkomende problemen met FortectIntego en controleer dan handmatig deze instellingen om meldingen van verdachte sites te stoppen.

Verwijder ongewenste meldingen van Google Chrome (desktop):

 1. Open de Google Chrome-browser en ga naar Menu > Instellingen.
 2. Scrol naar beneden en klik op Geavanceerd.
 3. Zoek het onderdeel Privacy en veiligheid en kies Site-instellingen > Meldingen.Stop notifications on Chrome PC 1
 4. Kijk naar het onderdeel Toestaan en zoek naar een verdachte URL.
 5. Klik op de drie verticale puntje ernaast en kies Blokkeer. Dit zou ongewenste meldingen uit Google Chrome moeten verwijderen.Stop notifications on Chrome PC 2

Verwijder ongewenste meldingen van Google Chrome (Android):

 1. Open Google Chrome en klik op Instellingen (drie verticale puntjes).
 2. Selecteer Meldingen.
 3. Scroll naar beneden naar het onderdeel Sites.
 4. Zoek de ongewenste URL en schuif de knop naar links (de UIT-instelling).Stop notifications on Chrome Android

Verwijder ongewenste meldingen van Mozilla Firefox:

 1. Open Mozilla Firefox en ga naar Menu > Opties.
 2. Klik op het onderdeel Privacy & Veiligheid.
 3. Bij Toestemmingen zou je Meldingen moeten zien. Klik op de knop Instellingen ernaast. Stop notifications on Mozilla Firefox 1
 4. Klik in het venster Instellingen – Meldingsrechten op het uitklapmenu bij de URL in kwestie.
 5. Selecteer Blokkeren en klik dan op Wijzigingen opslaan. Dit zou ongewenste meldingen uit Mozilla Firefox moeten verwijderen.Stop notifications on Mozilla Firefox 2

Verwijder ongewenste meldingen van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren.
 2. Ga naar het tabblad Websites en selecteer Meldingen onder Algemeen.
 3. Selecteer het webadres in kwestie, klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer Weigeren.Stop notifications on Safari

Verwijder ongewenste meldingen van MS Edge:

 1. Open Microsoft Edge en klik op de knop Instellingen en meer (drie horizontale puntjes) rechtsboven in het venster.
 2. Selecteer Instellingen en ga dan naar Geavanceerd.
 3. Onder Website toestemmingen, kies Beheer toestemmingen en selecteer de URL in kwestie.Stop notifications on Edge 1
 4. Schuif de schakelaar naar links om meldingen uit te schakelen op Microsoft Edge.Stop notifications on Edge 2

Verwijder ongewenste meldingen van MS Edge (Chromium):

 1. Open Microsoft Edge en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Site toestemmingen.
 3. Ga rechts naar Meldingen.
 4. Bij Toestaan zul je de ongewenste invoer vinden.
 5. Klik op de acties Meer en selecteer Blokkeer.Stop notifications on Edge Chromium

Verwijder ongewenste meldingen van Internet Explorer:

 1. Open Internet Explorer en klik op het Tandwielpictogram rechtsboven in het venster.
 2. Selecteer Internet opties en ga naar de tab Privacy.
 3. In het onderdeel Pop-up Blocker sectie klik je op Instellingen.
 4. Zoek het webadres in kwestie onder Toegestane sites en kies Verwijderen.Stop notifications on Internet Explorer

Inkomstengenererende programma's veroorzaken systeemproblemen

Phonenow.net is een advertentie-ondersteund programma in het algemeen. Er zijn talrijke soortgelijke sites als deze. Greatwinstorms.click, Rememberbyshop.top, Sannounc.work zijn andere pushmelding virussen die ervoor zorgen dat die bureaubladmeldingen en advertenties direct op het scherm komen zodra het toestel opnieuw wordt opgestart.

Reclamecampagnes en diensten die andere programma's promoten, zoals deze en nep systeemtools, kunnen beveiligingstoepassingen ook schadelijke inhoud bevatten en leiden naar online pagina's met malware. Je moet interactie met al deze pop-ups, banners en andere inhoud vermijden. Als je dit wel doet, kun je namelijk terechtkomen op een gevaarlijke site.

Phonenow.net is geen virus of gevaarlijk programma, maar er zijn problemen met betrekking tot de diensten en reclamecampagnes. Ontwikkelaars en gebruikers zelf kunnen de inhoud die je ziet niet controleren, dus gegevens worden verzameld en bijgehouden door verschillende adverteerders, mogelijk mensen met slechte bedoelingen.

Je kunt best nooit op gepersonaliseerde advertenties, pop-ups en banners klikken. Er zijn manieren om deze te vermijden, maar meldingen en omleidingen hebben vaak geen X-knoppen op het venster, dus probeer je zo snel mogelijk te ontdoen van het programma. Als je pop-upadvertenties, omleidingen of meldingen opmerkt, bevindt de PUP zich misschien al op je toestel. Dit is waarom het vaker laten draaien van de AV-tool of beveiligingsprogramma's je kan helpen om infiltraties van PUP's te voorkomen,

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Phonenow.net advertenties Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Om Phonenow.net ads van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan Phonenow.net ads (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Phonenow.net van Mac OS X systeem

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Phonenow.net van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Phonenow.net van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan Phonenow.net ads en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval Phonenow.net ads niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van Phonenow.net ads moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan Phonenow.net ads en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Phonenow.net register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-verwijder-specialist

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Julie Splinters
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen