Openbaarmaking

Bijgewerkt

FTC heeft recentelijk de nieuwe ondersteuning en getuigenis handleidingen goedgekeurd. Deze handleidingen beweren dat partijen de materiaal verbindingen achter getuigenissen moeten openbaar maken. De zondervirus.nl openbaarmaking informatie wordt hieronder weergegeven.

Zondervirus.nl is een informatieve site, die beheert wordt door JSC “Elektroniniai sprendimai”. Het bedrijf is gelocaliseerd in Litouwen. Het werd in 2004 opgericht door de gepassioneerde computer beveiligingsexpert Ugnius Kiguolis. Deze hele tijd was hij aan het werk als de uitgever en ontwerper van zondervirus.nl. Natuurlijk is het vandaag de dag niet enkel hij meer achter dit project. Terwijl hij probeert om dit project naar het volgende niveau te tillen, heeft Ugnius zijn team geleidelijk aan uitgebreid.

Zondervirus.nl is de partner van verschillende anti-malware en anti-spyware programma’s. Het bedrijf werkt samen met deze bedrijven: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Deze bedrijven betalen een speciale vergoeding nadat gebruikers hun producten kopen via de site. Het voornaamste programma dat aanbevolen wordt door het project is SpyHunter van Enigma Software.

Er zijn geen gesponsorde of betaakde posts op de site. Alles wordt geschreven door ervaren beveiligingsexperten van zondervirus.nl, die elk programma testen voor ze een post of beoordeling schrijven.

Je kan meer lezen over het zondervirus.nl project in Over ons. Het Privacybeleid, Gebruiksvoorwaarden en Openbaarmaking vind u hier. Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via Contacteer Ons.