Waardering:  
  (89/100)

OSHI Defender recensie, gratis download

door Olivia Morelli - - | Het type: Anti-Spyware

UPDATE: Op basis van rapporten van de ontwikkelaars van OSHI Defender lijkt het programma te zijn beëindigd. Hoewel een groot aantal externe download-bronnen nog steeds de download van de beschikbare anti-malwaretools aanbieden, is de officiële website oshidefender.com niet langer actief.

Als u OSHI Defender nog steeds gebruikt, moet u er rekening mee houden dat de oude versie van dit hulpprogramma cyberrisico's niet herkent en immuniseert. Bovendien hebben veel gerenommeerde beveiligingsleveranciers deze opgenomen in de internationale lijst van PUP’s (Potentieel Ongewenste Programma’s) vanwege het feit dat valse waarschuwingen over gevaarlijke objecten op virusvrije apparaten zijn geconstateerd.

Hoewel OSHI Defender enkele jaren geleden qua aard een nuttig hulpmiddel was, zijn de huidige status, ondersteuning en mogelijkheden in het geding. Daarom raden we aan om over te schakelen naar een ander beveiligingsprogramma om volledige systeembescherming te garanderen. Onze beste keuze als hulpmiddel is ReimageIntego.

OSHI Defender is een goedniet te dure anti-malware-oplossing die is ontwikkeld door OSHI LIMITED. Er is aangetoond dat het een voordelig hulpmiddel is dat uitstekende bescherming biedt tegen spyware en malware, plus een vereenvoudigde gebruikersinterface die het tot een makkelijke gebruikstool maakt. In tegenstelling tot andere anti-malware programma's, levert het zijn gebruiker niet enorm veel knoppen en aanpasbare instellingen, wat betekent dat gebruikers van elk kennisniveau en ervaring het kunnen gebruiken.

Het programma heeft drie hoofdpanelen: Scannen, die in de scan- en quarantaine-secties is opgesplitst, en vervolgens Instellingen, die in Instellingen en uitsluitingen is opgespiltst, en tenslotte de Licentie-sectie. De interface is heel eenvoudig en makkelijk te gebruiken. De gebruiker kan kiezen om het gehele systeem te scannen met de volledige scan functie of alleen de belangrijkste onderdelen controleren met de functie Quick Scan. Bovendien kan de gebruiker de scan aanpassen en controleren of een bepaalde map of bestand gevaarlijk is of niet. Bovendien kan de gebruiker een gewenst beveiligingsniveau instellen, dat de gevoeligheid van OSHI Defender regelt.

Al deze instellingen bieden de mogelijkheid voor de gebruiker om snel te controleren of er sprake is van mogelijk bedreigde onderdelen van het systeem of om een volledige scan uit te voeren en de Defender het volledige systeem grondig te laten controleren. Het is duidelijk dat OSHI Defender een aanpasbaar anti-malware hulpmiddel is, maar het is tegelijkertijd ook zeer gemakkelijk om te gebruiken.

Natuurlijk is de gebruikersvriendelijke interface niet het enige voordelige kenmerk van OSHI Defender. Een ander gunstig kenmerk is de externe toegangsbeveiliging, die barrières voor hackers bouwt, of gewoon voor spyware- en malware-typen die naar onbetrouwbare websites lokken. Houd er rekening mee dat veel anti-malware programma's deze functie niet hebben, waardoor OSHI Defender zich onderscheidt van andere recht-toe-recht-aan programma's. Eenvoudig gesteld kan dit programma kwaadaardige aanvallen blokkeren en u beschermen als u op een schadelijke link klikt of een schadelijke website probeert in te voeren.

Bovendien garandeert het de veiligheid van de online-betalingen van de gebruiker, uw digitale activiteit en verzekert u er ook van dat de persoonlijke gegevens van die gebruiker altijd privé blijven. Het programma kan hinderlijke, vervelende programma's opsporen zoals adware, browser-hijackers en andere mogelijk ongewenste programma's (PUP’s), evenals kwaadaardige computerprogramma's zoals Trojans enzovoort.

Ten slotte beschikt OSHI Defender over een op cloud gebaseerde scanfunctie, waardoor dit anti-malware programma een lichtgewicht product wordt dat het systeem scant zonder enige vertragingen te veroorzaken. Deze anti-malware software is zelf een lichtgewicht agent, die de overgrote meerderheid van het gegevensonderzoek overlaat aan de infrastructuur van de ontwikkelaars van OSHI Defender.

Vervolgens wordt de informatie over geanalyseerde bestanden teruggestuurd naar de computer van de klant, en de OSHI Defender-software toont de lijst van gevaarlijke producten voor de gebruiker. Door deze techniek kan de anti-malware-software het systeem sneller scannen, meer accurate detectie van malware en real-time beveiliging bieden, en natuurlijk voorkomt u op deze manier onaangename scan-effecten, zoals computervertragingen.

Het downloaden van OSHI Defender

Gebruikers die de OSHI Defender willen hebben, kunnen dit programma downloaden door op deze downloadlink.te klikken. Het programma is zeer eenvoudig te installeren: de gebruikersvriendelijke installatie leidt gebruikers door het installatieproces en het duurt slechts een paar klikken om de installatie te voltooien. Het programma is compatibel met Windows XP, 7, 8 en 10.

Op dit moment is er nog geen versie voor Mac-gebruikers, maar die zal waarschijnlijk binnenkort uitkomen. Het programma kan gratis gedownload worden en het systeem grondig scannen. Na het onderzoek van het systeem verschaft het de lijst van gedetecteerde bedreigingen. Elke invoer toont de locatie waar het verdachte of gevaarlijke bestand is gevonden. De gratis versie van OSHI Defender biedt geen spyware- en malware-verwijderingsdienst, maar de volledige OSHI Defender-versie doet dat wel.

U kunt het serienummer van Oshi Defender kopen voor US$ 39,99 (of EUR 38,02 EUR + EUR 7,98 EUR btw voor ingezetenen van een EU-land). Het software abonnement is zes maanden geldig en als de gebruiker niet uit de automatische vernieuwingsdienst stapt, verlengt de softwareprovider de softwarelicentie automatisch. Het is geen louche marketingtechniek: alle informatie hierover staat op de pagina 'Buy' van OSHI Defender. Gebruikers die ontevreden zijn over het product kunnen hun geld binnen de 30 dagen na de aankoopdatum terugkrijgen, zodat gebruikers de volledige versie van deze computerbeveiligingssoftware kunnen testen en een terugbetaling krijgen als ze er niet tevreden over zijn.

Pas op voor nep of vervalste versies van anti-spyware software!

OSHI Defender is een kwaliteitsproduct, dus is het geen verrassing dat de computergebruikers dit programma graag willen hebben. We willen u echter voor waarschuwen dat pogingen om de volledige versie van dit programma te verkrijgen, tot ernstige gevolgen kunnen leiden.

  • Allereerst is het gebruik van vervalste software een inbreuk op het auteursrecht, en duidelijk een misdaad die strafrechtelijke aansprakelijkheid oplevert.
  • Ten tweede loopt u het risico om een ​​malware-geladen bestand toe te voegen aan uw pc. Bijvoorbeeld, die onschuldige OSHI Defender-crack kan nieuwe en kritieke malware bevatten, zoals trojans, ransomware of zelfs RAT's (Remote Administration Tools). Deze programma's kunnen zijn ontworpen om de vervalste versie van de anti-malware-software te deactiveren en meteen de illegale activiteiten op de gecompromitteerde computer op te starten.
  • De derde reden om vervalste versies van OSHI te vermijden is dat dergelijke nep-software niet kan worden bijgewerkt. Het spreekt vanzelf dat updates essentieel zijn voor anti-malware programma's omdat deze demalware-database uitbreiden met nieuwe virusdefinities, waardoor het programma de meest recente spyware- en malware-voorbeelden kan detecteren en verwijderen. Blijkbaar heeft het geen enkel nut om een ​​vervalste versie van anti-malware op een computer te houden, omdat het waarschijnlijk het grootste deel van de computerbedreigingen niet kan identificeren en verwijderen.

Veel gestelde vragen over OSHI Defender

Vraag door Martha, 19: Hallo. Ik heb pas geleden een nieuwe pc gekocht, en mijn vriend heeft me aanbevolen om deze te beschermen tegen een aantal anti-malware of antivirusprogramma's. Ik heb veel positieve feedback over OSHI Defender gehoord, maar ik weet niet zeker welk type programma het is. Is het een anti-malware, antivirus of anti-spyware programma?

Antwoord: Hallo, beste Martha. Uw vriend had gelijk; het is raadzaam om uw computersysteem vooraf te beschermen met krachtige software. Het is een essentiële stap om de computer veilig en op zijn best te laten presteren. OSHI Defender is een anti-spyware-software, wat betekent dat het zowel spyware-type als malware-type programma's kan verwijderen. Daarom kan het mogelijk ongewenste programma's verwijderen die hinderlijke, vervelende activiteiten op het computersysteem opstarten, en ook kritische virussen die illegale activiteiten uitvoeren..

Vraag door Richard, 47: Ik wil de OSHI Defender activatiecode kopen, maar ik weet niet wat dit programma eigenlijk doet. Wat ga ik krijgen in ruil voor het spenderen van US$ 39,99?

Antwoord: Geachte Richard. De volledige versie van OSHI Defender geeft toegang tot alle nuttige kenmerken van OSHI Defender. Dit betekent dat dit programma uw browser en computer beschermt tegen malware en cyberaanvallen, ongeautoriseerde pogingen om externe toegang tot uw computer te krijgen, veilige online-betalingen te waarborgen en uw persoonlijke gegevens te beschermen. Daarnaast kunt u met ervaren IT-deskundigen contacten op elk gewenst moment en hen om hulp vragen als de software een bepaald virus of een programma niet verwijdert.

Vraag door Jordyn, 25: Kan ik vertrouwen op OSHI Defender? Hoe weet ik of dit programma daadwerkelijk virussen van mijn computer kan verwijderen?

Antwoord: Beste Jordyn. Het is heel simpel. Installeer gewoon OSHI Defender en voer een systeemscan uit. De systeemscan is gratis: u hoeft niets te betalen om te zien of het systeem is besmet. Om de virussen te verwijderen, moet u de gelicentieerde versie van de software hebben. Alle gebruikers kunnen een terugbetaling krijgen als ze niet van de functionaliteit van deze software houden, maar we zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met dit product en de mogelijkheden ervan als goed zult beoordelen.

Aanbieding
OSHI Defender snapshot
OSHI Defender snapshot
Over de auteur
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware analist...

Contact Olivia Morelli
Over het bedrijf Esolutions


Uw mening aangaande OSHI Defender