Wat is SECOH-QAD.exe? Moet ik het verwijderen?

SECOH-QAD.exe is geen legitiem uitvoeringsbestand van Windows OS

SECOH-QAD.exe is een uitvoeringsbestand dat gerelateerd is aan het KMSpico virus. Daarom kan je dit bestand opmerken in je taakbeheer van zodra een malware je computer aanvalt. Als je zag dat dit proces actief is, moet je weten dat het geen legitiem Windows bestand is.

Dit bestand kan op alle Windows versies worden geïnstalleerd, inclusief Windows 10, 8, 7, en XP. Meestal bevindt SECOH-QAD.exe zich in de C:\Windows map. De grootte van het uitvoeringsbestand kan echter variëren tussen de 4,608 en 4,096 bytes afhankelijk van de aangetaste Windows versie. Tenslotte, ook alle belangrijkste antivirus programma's markeren dit bestand als gevaarlijk.

Het bestand heeft geen zichtbaar venster en draait enkel op de achtergrond. Het kan echter wel programma's gadeslaan en hun gedrag wijzigen. Juist ja, dit bestand is gerelateerd aan de KMSPico malware die zich voordoet als een legitieme Windows activeerder. Het laat je dus toe om Windows of Office 2010 te activeren zonder de licentie te kopen.

Zulke activiteiten zijn ongetwijfeld illegaal. Bovendien kan het ook gevaarlijk zijn voor je computer en je privacy. Het virus kan kwaadaardige programma's installeren en voor meer problemen zorgen, bijvoorbeeld, je bestanden onleesbaar maken of ze verwijderen. Daarom mag je nooit zulke tools gebruiken om geld te besparen op een legale kopie van Windows.

Je moet het SECOH-QAD.exe bestand stoppen en van je pc verwijderen. We raden je echter niet aan om dit handmatig te doen. Beter is dat je beveiliging software gebruikt en dit bestand en al zijn gerelateerde onderdelen automatisch verwijdert. Zoals we reeds vermelden is dit bestand gerelateerd aan een computervirus en moet het dus ook naargelang behandelt worden.

Voor een volledige verwijdering van SECOH-QAD.exe bevelen we je het gebruik van FortectIntego aan. Deze tool zal niet alleen alle malware van je pc verwijderen maar hem ook toekomstgericht beschermen tegen gelijkaardige dreigingen.

Het proberen te verkrijgen van een illegale Windows of MS Office kopie kan resulteren in een virus aanval 

Zoals je reeds weet, is het SECOH-QAD.exe bestand gerelateerd aan het zogenaamde KMSpico virus. Deze term verbergt een potentieel gevaarlijk programma dat je toelaat Windows of Office 2010 te gebruiken zonder de licentie te kopen. We willen benadrukken dat dit NIET legaal is. Dus zou je het nooit mogen doen.

Daarnaast is het ook mogelijk dat dit programma uitgebuit wordt door cybercriminelen. Daarom kunnen er tal van kwaadaardige componenten op je systeem worden toegevoegd, inclusief Trojanen, ransomware of niet zo gevaarlijke cyberdreigingen, zoals potentieel ongewenste toepassingen (POT).

Als je echter dit Windows activatie tool niet hebt geïnstalleerd maar je ziet toch dat SECOH-QAD.exe actief is in het taakbeheer, mag je dit niet tolereren. Dus moet je dit bestand controleren en het verwijderen met de hulp van een antivirus.

Verwijdering van het SECOH-QAD.exe bestand

Zoals we reeds vermelden is het niet aangeraden om het SECOH-QAD.exe bestand individueel te verwijderen. Het bestand is gerelateerd aan een virus. Ongetwijfeld zal je de Windows activeerder moeten verwijderen om van dit bestand verlost te worden. Je moet echter ook steeds de veiligheid van je computer controleren om er zeker van te zijn dat er geen bijkomende kwaadaardige bestanden werden geïnstalleerd.

Daarom raden we je aan om te kiezen voor een automatische verwijdering van SECOH-QAD.exe met een malware verwijdering tool, zoals FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner. Bekijk ook even de KMSpico virus verwijderingsinstructies hier.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen