Wat is lvcoms.exe? Moet ik het verwijderen?

lvcoms.exe

lvcoms.exe is een legitiem Microsoft proces, dat op je pc kan opduiken na het installeren van één van deze programma’s: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart of Pinnacle MPEG Realtime Codec. Dit bestand heeft vele eigenschappen, zoals het integreren van de web camera met Microsoft NetMeeting en andere video streaming toepassingen, en dergelijke. lvcoms.exe kan gevonden worden in de C:\Program Files\Common Files submap.

GEVAAR!

Het gevaar bestaat dat hackers hun kwaadaardige bestanden exact hetzelfde noemen. Dit betekent dat je lvcoms.exe niet kunt vertrouwen, zeker niet als het zich niet in de C:\Windows of C:\Windows\System32 map bevind. Om zeker te zijn dat je pc veilig is, scan je hem best met een betrouwbare anti-spyware. Hiervoor raden we het gebruik van Reimage of Malwarebytes Malwarebytes aan.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk