Wat is lvcoms.exe? Moet ik het verwijderen?

lvcoms.exe

lvcoms.exe is een legitiem Microsoft proces, dat op je pc kan opduiken na het installeren van één van deze programma’s: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart of Pinnacle MPEG Realtime Codec. Dit bestand heeft vele eigenschappen, zoals het integreren van de web camera met Microsoft NetMeeting en andere video streaming toepassingen, en dergelijke. lvcoms.exe kan gevonden worden in de C:\Program Files\Common Files submap.

GEVAAR!

Het gevaar bestaat dat hackers hun kwaadaardige bestanden exact hetzelfde noemen. Dit betekent dat je lvcoms.exe niet kunt vertrouwen, zeker niet als het zich niet in de C:\Windows of C:\Windows\System32 map bevind. Om zeker te zijn dat je pc veilig is, scan je hem best met een betrouwbare anti-spyware. Hiervoor raden we het gebruik van Reimage of Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security aan.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk