Download Malwarebytes Anti Malware

Neem uw privacy en veiligheid ernstig

Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Bedankt om Malwarebytes Anti Malware te downloaden! Het is een krachtige toepassing die ontworpen werd om de functionaliteit van je computer op vele manieren te verbeteren. Malwarebytes Anti Malware herstelt Windows fouten, schakelt computer virussen uit en verbetert de stabiliteit van je pc. Zijn unieke functionaliteit vertrouwd op duizenden van essentiële componenten die gebruikt worden om het Besturingssysteem te herstellen en alle mogelijke virussen, inclusief malware, adware, Trojaanse paarden, wormen, spyware en rootkits te verwijderen.

BELANGRIJK!

Soms kan je niet elk vius verwijderen met maar een enkel beveiliging tool. Verschillende anti-spyware programma’s hebben verschillende virus databases, dus bestaat de mogelijkheid dat je verscheidene scanners moet proberen om jezelf te voorzien van de meest geschikte. Na het proberen van Malwarebytes Anti Malware, zou je ook nog de gratis Reimage scanner moeten draaien wat je in staat stelt om je pc dubbel te controleren zonder kost. Indien deze anti-spyware je informeert over kwaadaardige bestanden op je computer, raden we je aan de gelicenseerde versie ervan aan te kopen. Reimage is een goedgekeurde anti-spyware welke goede cijgers kreeg na het succesvol verwijderen van virussen zoals browser hijackers, adware, ransomware en andere. Heeft u nog vragen? Laat het ons dan weten. Je kan ons bereiken via onze Vraag ons pagina.

WAT MOET JE NOG ONTHOUDEN

Gratis Malwarebytes Anti Malware kan je helpen om je computer na te kijken op fouten en virussen. Je kan enkel malware verwijderen met dit programma nadat je de gelicenseerde versie ervan aankocht. Als je niet tevreden bent met je keuze, kan je Malwarebytes Anti Malware van je computer verwijderen. Een alternatief programma dat je kan helpen met het verwijderen van je virus is Fortect.

Als je er nog steeds aan twijfelt of je een anti-spyware moet kopen of niet, weet dan dat 2017 het jaar van de ransomware genoemd wordt – dit is malware die in staat is om onmiddellijk na het infiltreren data te versleutelen. Om je geblokkeerde bestanden te herstellen, wordt je gevraagd een losgeld te betalen wat varieert tussen $300 (als je een pc-gebruiker bent) en $10000 en meer (als je een eigen zaak hebt). Het is steeds goedkoper om jezelf te beschermen dan om je systeem zonder bescherming achter te laten. Als je geïnfecteerd wordt zal je moeten betalen voor computer technici zonder ook echt een garantie te hebben dat ze succesvol zullen zijn met het herstellen van je pc.

BEDANKT!