Wat is lsass.exe? Moet ik het verwijderen?

lsass.exe

lsass.exe is de Local Security Authority Service van Microsoft inc, die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van security policies en bestuurd andere Windows beveiligingsmechanismen. Lsas.exe controleert ook de identiteit van de gebruiker wanneer hij inlogt op de computer en genereert het proces dat verantwoordelijk is voor het controleren van de gebruiker zijn identiteit wanneer hij de Winlogon service gebruikt. Het Lsass.exe proces werkt voornamelijk in het systeem d.m.v. zijn vermogen om acces tokens aan te maken.

Hou er rekening mee dat Lsas.exe een legitiem bestand is dat vitaal is voor een PC om normaal te functioneren. Het bevind zich in “C:\WINDOWS\SYSTEM32\” en kan niet beëindigt worden met de Task Manager.

Lsas.exe is een systeem process, het is veilig en bevat geen enkel gevaar.

WAARSCHUWING

Sommige parasieten, bvb. Sasser worm, gebruiken de lsas.exe bestandsnaam om de gebruiker te misleiden door hun processen onder deze naam te verbergen .De lsas.exe wordt gebruikt door OnTarget, Pexmor, Rontokbro, Satiloler, Crutle, Wowcraft en andere varianten van deze malware. Dus, je kan een virus hebben dat onder dezelfde naam draait en stil op de achtergrond schadelijke acties doet. Om uw PC hierop te controleren, run een volledige systeem scan met goede anti-malware programma’s. We raden u aan om Malwarebytes Malwarebytes en Reimage te gebruiken.

security policies = een soort documentatie die specifieke regels bevat en deze uitvoert
malware = schadelijke software

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes
Hitman Pro
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-lsass-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk