Wat is igfxtray.exe? Moet ik het verwijderen?

igfxtray.exe

igfxtray.exe is een legitiem niet-systeem proces, welke het systeem zijn “tray” symbool dat geassocieert is met de drivers voor de Intel 81x series grafische chipset implementeerd. Met zijn hulp kan je de schermresolutie en kleur diepte aanpassen of de grafische controller configureren. Daar het een niet-systeem proces is dat zijn oorsprong vind in de software ggeinstalleerd door de gebruiker kan het veilig afgesloten worden zonder schade te berokkenen aan het systeem. Het legitieme igfxtray.exe proces bevindt zich in de C:\Windows\System32 folder en start op van zodra Windows start.

GEVAAR!

De namen van niet systeem gebonden processen worden acrief gebruikt om malware te verbergen, dus als je igfxtray.exe in een andere folder ziet dan in C:\Windows\System32,is de kans gvirus. Check this process with a help root dat het toebehoort aan een virus. Controleer dit proces met behulp van een legale beveiliging toepassing!

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.

Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Druk de genoemde op Reimage
Bron: https://www.2-spyware.com/file-igfxtray-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk