Wat is conime.exe? Moet ik het verwijderen?

conime.exe is een legitiem bestand dat ook gekend is als Console IME. Dit uitvoeringsbestand draagt de signatuur van Microsoft en wordt gebruikt voor de procedures die gerelateerd zijn aan hun invoermethode editor. Meestal vind je conime.exe in de C:\Windows\System32 map en neemt het tussen de 69,120 bytes en 27,648 bytes van je pc’s geheugen in beslag. Samengevat: conime.exe helpt je om je toetsenbord te gebruiken en de complexe tekens en symbolen in te voeren. Als je hier geen problemen mee wenst te krijgen mag je dit Windows systeem bestand niet uitschakelen.

GEVAAR!

De ontwikkelaars van malware gebruiken de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verbergen, conime.exe werd ook reeds in zulke activiteiten betrokken. Als je het dus aantreft op je systeem kan het geïnfecteerd zijn met een worm of een trojaans paard. Volgens beveiligingsexperten kan conime.exe itoegeveogd worden door het BFGhost 1.0 trojaans paard en de W32.Slurk.A worm. Zulke virussen op je pc laten staan is zeer gevaarlijk omdat ze makkelijk waardevolle en persoonlijke gegevens kunnen stelen of de aanvaller de volledige toegang vanop afstand tot je pc geven. Om de betrouwbaarheid van conime.exe na te gaan, zou je RegCure Pro moeten opstarten. Het is eveneens aangeraden je pc te scannen met FortectIntego of SpyHunter 5Combo Cleaner, dit zal je helpen om alle kwaadaardige programma’s van je systeem te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen