Wat is conime.exe? Moet ik het verwijderen?

conime.exe

conime.exe is een legitiem bestand dat ook gekend is als Console IME. Dit uitvoeringsbestand draagt de signatuur van Microsoft en wordt gebruikt voor de procedures die gerelateerd zijn aan hun invoermethode editor. Meestal vind je conime.exe in de C:\Windows\System32 map en neemt het tussen de 69,120 bytes en 27,648 bytes van je pc’s geheugen in beslag. Samengevat: conime.exe helpt je om je toetsenbord te gebruiken en de complexe tekens en symbolen in te voeren. Als je hier geen problemen mee wenst te krijgen mag je dit Windows systeem bestand niet uitschakelen.

GEVAAR!

De ontwikkelaars van malware gebruiken de namen van legitieme bestanden om hun virussen te verbergen, conime.exe werd ook reeds in zulke activiteiten betrokken. Als je het dus aantreft op je systeem kan het geïnfecteerd zijn met een worm of een trojaans paard. Volgens beveiligingsexperten kan conime.exe itoegeveogd worden door het BFGhost 1.0 trojaans paard en de W32.Slurk.A worm. Zulke virussen op je pc laten staan is zeer gevaarlijk omdat ze makkelijk waardevolle en persoonlijke gegevens kunnen stelen of de aanvaller de volledige toegang vanop afstand tot je pc geven. Om de betrouwbaarheid van conime.exe na te gaan, zou je RegCure Pro moeten opstarten. Het is eveneens aangeraden je pc te scannen met Reimage of Malwarebytes Malwarebytes, dit zal je helpen om alle kwaadaardige programma’s van je systeem te verwijderen.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-conime-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk