Wat is Babylontoolbartlbr.dll? Moet ik het verwijderen?

Als je de file babylontoolbartlbr.dll hebt gevonden op je computer, je moet hem wel hebben geinstalleerd. Deze toolbar word gepresenteed als een set van vertalers gereedschap die gebruikt kunnen worden om site inhoud te kunnen vertalen in an

dere talen. Hoe dan ook, er is ook gemeld dat deze toolbar de mogelijkheid heeft om je zoek provider te veranderen in search.babylon.com en heeft ook de mogelijkheid om andere toolbars te installeren. Dat is waarom sommige veiligheid leveranciers Babylon Toolbar hebben toegevoegd in hun virus database en niet aanbevelen om het in het systeem te laten. Voor het eerst ontdekt op 01 aug 2012, dat babylontoolbartlbr.dll toebehoort aan dynamische bibliotheek link bestanden. Het is te vinden in de folder: ‘C:\Program Files\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.4.19.1\’ en kan worden geladen en uitgevoerd in elk lopend process. Dit bestand is kwaadaardig omdat het toebehoort aan de software, die geplaatst is als potentioneel ongewild: het zend gebruikers zoek sessie’s na, voegt verschillende toolbars toe, is gerapporteerd als dat het zonder toestemming van gebruikers te vragen in het systeem komt en ongewilde activiteiten doet.

Technische beveiligings beoordeling is gevaarlijk

Als je babylontoolbartlbr.dll verwijderd, moet je eerst de Babylon Toolbar verwijderen. Voor dat, moet je handmatig verwijderen vergeten want je kan misschien verkeerde files van je computer verwijderen. Om van deze file voorgoed af te komen, moet je een full system scan uitvoeren met SpyHunter 5Combo Cleaner or FortectIntego. Je kan ook deze BabylonToolbar verwijder gids gebruiken

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen