Wat is alg.exe? Moet ik het verwijderen?

alg.exe

Alg.exe staat voor Application Layer Gateway service. Het is een systeemproces wat gebruikt wordt om netwerktoegang te verkrijgen naar elk programma, inclusief het werkzame systeem. Normaals gesproken wordt er niet aangeraden dit programma te beïndigen via de taakmanager, omdat dit zal resulteren in het verlies van alle connectie met het totdat de computer opnieuw is opgestart of opnieuw is ingelogd in Windows.
De alg.exe laat applicaties (zoals IM klanten, RTSP, BitTorrent, SIP, and FTP) vanaf een gebruiker zijn computer om op dynamische wijze passieve TCP/UDP poorten te gebruiken in het communiceren met bekende poorten op een server. Dit bestand geeft toegang tot bepaalde applicaties om deze toegang te geven tot de computer door de firewall.

Wat gebeurt er als ik alg.exe verwijder?
Als u alg.exe verwijdert dan blokkeert u communicatie poorten, of voor ervaren gebruikers, opent u verscheidene poorten op de firewall en genegeerd het zwakheden op het systeem. De computer is dan vatbaar voor bedreigingen.

Alg.exe wordt geassocieerd met Application Level (of Layer) Gateway Service en NAT (Network Adress Translation) en is nodig om de firewall bescherming van een netwerk aan te vullen.
Alg.exe is een systeem proces, het is een veilig bestand and geeft geen enkel gevaar.

Waarschuwing!!!
Sommige parasiten, waaronder BraveSentry, starten op door alg.exe te gebruiken om hun naam te verstoppen tijdens hun proces. U moet een systeem scan laten uitvoeren met de gratis Reimage of Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus spyware scanner of andere respectabele spyware verwijderingsprogramma’s om te zoeken naar parasieten die gebruik maken van het alg.exe proces als u twijfelt over zijn geldigheid.

Alg.exe staat normaal gesproken in”C:\WINNT\SYSTEM32\” in Windows 2000 en “C:\WINDOWS\SYSTEM32\” in Windows XP. Als het bestand van alg.exe een andere weg volgt, dan zou het een spyware parasiet, een trojan, een worm of een virus kunnen zijn! Wij raden ten strengste aan uw systeem te scannen met een spyware verwijderaar om verdere infecties te vermijden.

“GEADVISEERDE ACTIE BIJ PC MAGAZINE: Als een derde-partij firewall u waarschuwt dat uw Alg.exe toegang wil, wees dan zeker dat u niet een dubbele firewall op hebt staan. Als u dit hebt, schakel dan ICF uit. Als u zowel ICF of ICS niet gebruikt en wordt gewaarschuwd dat Alg.exe probeert toegang te krijgen tot het net, negeer dit dan. Een Trojaans Paard of worm kan proberen om dit te gebruiken als achterdeur. ” [source]

Alg.exe is een uitvoerbaar bestand die, in het geval van een gevaarlijke infectie, een parasiet opstart of sommige van zijn bestanddelen lanceert. De meest populaire parasiet dat gebruik maakt van alg.exe voor gevaarlijke doeleinden is Brave Sentry. Als u twijfels heeft over de functionaliteit van alg.exe, scan dan uw computer met een respectabele spyware verwijderingsprogramma.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Bron: https://www.2-spyware.com/file-alg-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk