Wat is winlogon.exe? Moet ik het verwijderen?

winlogon.exe

winlogon.exe is een volledig legaal proces, welk je niet mag beëindigen. Het is een Microsoft Windows aanmeldingsproces, wat belangrijk is voor het hanteren van Windows functions gedurende het aanmelden van gebruikers. Het is echter niet mogelijk dit proces uit te schakelen met het Taakbeheer omdat het zijn werk zeer snel beëindigt. winlogon.exe bevind zich meestal in de “C:\Winnt\System32\” of “C:\Windows\System32\” submappen.

GEVAAR!

Er zijn vele virussen die hun aanwezigheid proberen te verbergen door gebruik te maken van legitieme namen. Volgens experten wordt winlogon.exe gebruikt door cyber dreigingen zoals trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec en vele andere cyber infecties. Van zodra dat één van deze virussen je systeem infiltreert, maakt het het winlogon.exe bestand aan en begint het met dit te gebruiken om zichzelf of één van zijn componenten op te starten. Soms kan winlogon.exe een belangrijk onderdeel worden van een gevaarlijke dreiging, maar het kan ook op de achtergrond werken en in stilte zijn eigen schadelijke acties uitboeren.

Als je winlogon.exe opgemerkt hebt en je twijfelt aan de oprechtheid ervan, raden we tenzeerste aan je systeem na te kijken met RegCure Pro en dit bestand grondig te scannen.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-winlogon-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk