Wat is winlogon.exe? Moet ik het verwijderen?

winlogon.exe is een volledig legaal proces, welk je niet mag beëindigen. Het is een Microsoft Windows aanmeldingsproces, wat belangrijk is voor het hanteren van Windows functions gedurende het aanmelden van gebruikers. Het is echter niet mogelijk dit proces uit te schakelen met het Taakbeheer omdat het zijn werk zeer snel beëindigt. winlogon.exe bevind zich meestal in de “C:\Winnt\System32\” of “C:\Windows\System32\” submappen.

GEVAAR!

Er zijn vele virussen die hun aanwezigheid proberen te verbergen door gebruik te maken van legitieme namen. Volgens experten wordt winlogon.exe gebruikt door cyber dreigingen zoals trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec en vele andere cyber infecties. Van zodra dat één van deze virussen je systeem infiltreert, maakt het het winlogon.exe bestand aan en begint het met dit te gebruiken om zichzelf of één van zijn componenten op te starten. Soms kan winlogon.exe een belangrijk onderdeel worden van een gevaarlijke dreiging, maar het kan ook op de achtergrond werken en in stilte zijn eigen schadelijke acties uitboeren.

Als je winlogon.exe opgemerkt hebt en je twijfelt aan de oprechtheid ervan, raden we tenzeerste aan je systeem na te kijken met RegCure Pro en dit bestand grondig te scannen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen