Wat is smss.exe? Moet ik het verwijderen?

Smss.exe is de Session Manager Subsystem, die kan worden gezien lopen in het Windows Taakbeheer op elke computer. Het is een legitiem bestand, een onderdeel van Microsoft Windows Operating System, dat verantwoordelijk is voor het starten van de sessie. Het begint te lopen tijdens het opstarten en bovendien werkt voor de lancering van de Winlogon.exe en csrss.exe processen, het instellen van systeemvariabelen en andere activiteiten. Smss.exe kan stoppen van het systeem van reactie in het geval winlogon.exe en csrss.exe processen uiteindelijk niet zoals verwacht. We raden het stoppen van dit proces als het in c: \ windows \ System32 \ smss.exe omdat het nodig is voor de functionaliteit normale PC’s.

GEVAAR!

Originele Bestand smss.exe bevindt zich in c: \ windows \ System32 \ smss.exe. Echter, als je het vinden op andere locatie, is er een grote kans dat u een deal met virus. Schadelijke smss.exe proces kan werken als een uitvoerbaar bestand voor de lancering van parasieten, laden de belangrijkste onderdelen van kwaadaardige programma’s en het uitvoeren van een destructieve payload. Het kan een belangrijk deel van een gevaarlijke parasieten, zoals Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.b, YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec en andere. Deze bedreigingen kunnen gebruiken smss.exe voor verschillende doeleinden, zoals het bestand functionaliteit is afhankelijk van een bepaalde parasiet het behoort. U wordt ten zeerste aangeraden om het systeem te scannen, uitvoerbare smss.exe verwijderen en alle processen het begon te beëindigen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen