Wat is smss.exe? Moet ik het verwijderen?

smss.exe

Smss.exe is de Session Manager Subsystem, die kan worden gezien lopen in het Windows Taakbeheer op elke computer. Het is een legitiem bestand, een onderdeel van Microsoft Windows Operating System, dat verantwoordelijk is voor het starten van de sessie. Het begint te lopen tijdens het opstarten en bovendien werkt voor de lancering van de Winlogon.exe en csrss.exe processen, het instellen van systeemvariabelen en andere activiteiten. Smss.exe kan stoppen van het systeem van reactie in het geval winlogon.exe en csrss.exe processen uiteindelijk niet zoals verwacht. We raden het stoppen van dit proces als het in c: \ windows \ System32 \ smss.exe omdat het nodig is voor de functionaliteit normale PC’s.

GEVAAR!

Originele Bestand smss.exe bevindt zich in c: \ windows \ System32 \ smss.exe. Echter, als je het vinden op andere locatie, is er een grote kans dat u een deal met virus. Schadelijke smss.exe proces kan werken als een uitvoerbaar bestand voor de lancering van parasieten, laden de belangrijkste onderdelen van kwaadaardige programma’s en het uitvoeren van een destructieve payload. Het kan een belangrijk deel van een gevaarlijke parasieten, zoals Employee Watcher, DreamAd, Wowcraft.b, YahLog, Sober.x, Gammiy, MDSA Sentinel X, KillSec en andere. Deze bedreigingen kunnen gebruiken smss.exe voor verschillende doeleinden, zoals het bestand functionaliteit is afhankelijk van een bepaalde parasiet het behoort. U wordt ten zeerste aangeraden om het systeem te scannen, uitvoerbare smss.exe verwijderen en alle processen het begon te beëindigen.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-smss-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk