Wat is rundll32.exe? Moet ik het verwijderen?

rundll32.exe

Rundll32.exe is een legaal Microsoft Windows operatie systeem die verantwoorlijk is voor het laden en runnen van een dynamische links (.dll) bestanden. Rundll32.exe komt bij alle windows OS voor en het werkt bij een functie die van een specifiec DLL module komt. In niet technische termen, het help een DLL bestand werken en plaats hun in het systeem geheugen. Onder geen omstandigheden zou je dit moeten stop zetten dit process is zeer belangrijk voor een duidelijke en goedwerkende pc of systeem.
Pas op online casino dit kan gevaarlijk zijn

Spyware, adware, keyloggers, trojans en andere virussen zijn vaak verborgen in het rundll32.exe proces. Weet wel dat de legale rundll32.exe bestanden normaal in de folder : C:\\\\Windows\\System32. zitten als dat niet zo is maar in een andere folder dat bevelen we je ten zeerst aan om je pc te check met anti-malware programma’s. Kwaadaardige versie van rundll32.exe kunnen gerelateerd zijn met Trojan Horses startpagina, ZenDown, Rebohon of Wowcraft. Trouwens het kan ook gebruikt worden door een hacker als bot of malware verspreider.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Bron: https://www.2-spyware.com/file-rundll32-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


 • Pietje Joosten

  Ik wil een videobestand digitaliseren. Van Microsoft Windows krijg ik dan de foumelding “Windows-hostprocess (Rundll32) werkt niet meer”.
  Wat moet ik nu doen om dit te herstellen?

  Mvg
  P. Joosten

 • Pietje Joosten

  Er is niets veranderd.

 • chiel

  ik heb sprotector.dll op mijn pc staan dit wil ik verwijderen alleen dit kan alleen maar als ik rundll32.exe verwijder.
  weet iemand hoe ik dat kan doen?

  Met vriendelijke groeten,

  Chiel

Bestanden
Software
Vergelijk