Wat is rstrui.exe? Moet ik het verwijderen?

rstrui.exe

rstrui.exe is een echt Windows bestand, welk zich bevind in de C:\Windows\System32 submap. Dit proces is verantwoordelijk voor het systeemherstel en is nodig om dit naar behoren te laten werken. Er zijn echter veel mensen op het Internet die melding maken van een rstrui.exe fout. Ze beweren dat ze deze melding te zien krijgen als ze proberen een manueel herstelpunt aan te maken in het systeemherstel:

Rstrui has caused an error in RSTRUI.EXE.
Rstrui will now close.

If you continue to experience problems, try restarting your computer.

Volgens Microsoft, kan je dit probleem verhelpen met behulp van deze stappen:

  1. Zorg ervoor dat je systeem datum correct is ingesteld door het Datum/Tijd hulpmiddel in het Controle Paneel te gebruiken.
  2. Klik op Start, wijs naar Instellingen, en klik dan op Systeem.
  3. Klik op de Performantie tab.
  4. Klik op Systeem Bestand.
  5. Klik op de Probleemoplossing tab.
  6. Selecteer het Systeemherstel Uitschakelen vakje.
  7. Klik op OK, klik op Sluiten, en herstart dan je pc als dit gevraagd word.
  8. Nadat je pc herstart, volg je stappen 2 tem 6 en vink het Systeemherstel Uitschakelen vakje uit. Herstart dan je pc als dit gevraagd word.

GEVAAR!

Malware ontwerpers hebben de neiging om dezelfde bestandsnamen te gebruiken om zodoende hun virussen in het systeem te verbergen. Als je het rstrui.exe bestand ergens anders vond dan in C:\Windows\System32, kan het zijn dat je pc geïnfecteerd is met een virus. Scan in dit geval je pc met een betrouwbare anti-spyware zonder verwijl.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Bron: https://www.2-spyware.com/file-rstrui-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk