Wat is ntvdm.exe? Moet ik het verwijderen?

ntvdm.exe

Ntvdm.exe is een legitiem systeem proces, dat deel uitmaakt van Microsoft Windows Operating System. Dit proces kan ook worden opgeroepen asWindows NT DOS Virtual Machine omdat het wordt gebruikt om een ​​enkele DOS-omgeving te behandelen. Typisch, het begint als u een 16-bits programma op uw computer en blijft in het geheugen na het stoppen met dit programma voor het geval u beginnen met een andere 16-bits programma in de toekomst. Net als veel andere legitieme processen, is ntvdm.exe zich in de map C: \ Windows \ System32. Volgens deskundigen is het een kern van het systeem bestand, dat ongeveer 73.216 bytes van het geheugen van de computer neemt. We raden beëindigen dit proces, omdat ntvdm.exe is belangrijk voor de functionaliteit normale PC’s.

GEVAAR!

Sommige virussen gebruiken willekeurige naam processen in hun activiteit. Let op locatie ntvdm.exe bestand en controleer uw computer met gerenommeerde anti-spyware als je denkt dat dit proces zou kunnen worden gerelateerd aan malware of andere cyber bedreigingen.

uitspraak - de status van het bestand:
veilig bestand
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk