Wat is mshta.exe? Moet ik het verwijderen?

door Ugnius Kiguolis - -
mshta.exe

mshta.exe is een legitiem uitvoeringsbestand, dat toebehoort aan Microsoft. Dit bestand is ook gekend als een vertaler voor de Microsoft Scripting Host, het is dus verantwoordelijk voor het uitvoeren van HTML toepassingen (.hta bestanden) en het helpen van sripts om te werken in Windows.

Het bevind zich in de C:\Windows\System32 map en gebruikt ongeveer 40 bytes van de PC zijn geheugen. Hoewel mshta.exe niet essentieel is voor het systeem en zijn werking, raden we je niet aan het uit te schakelen. Anders dien je voorbereid te zijn op een onstabiel systeem en gelijkaardige kleinere problemen.

GEVAAR!

Elke malware kan welke naam dan ook krijgen en mshta.exe vormt hier geen uitzondering op. Een bestand met dezelfde naam kan betrokken zijn in kwaadaardige activiteiten zoals het helpen van parasieten om hun activiteiten te starten, het laden van hun hoofdbestanden en een vernietigende werklast uitvoeren.

Het kan ook gebruikt worden als een stand-alone bedreiging. Als je vervelende pop-up advertenties, omleidingen en dergelijke problemen opgemerkt hebt, kunnen deze veroorzaakt zijn door het virus dat mshta.exe als naam gebruikt om zich voor je te verstoppen. In dit geval is het aangeraden dit bestand grondig te onderzoeken. We raden aan om hiervoor Reimage te gebruiken.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes

Over de auteur

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/file-mshta-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk