Wat is lsm.exe? Moet ik het verwijderen?

lsm.exe is een exe file, dat toebehoort aan de “Local Session Manager service”. Je kan het vinden in Microsoft Windows Vista en Windows 7 OS en bevind zich normaal in de C:\Windows\System32 map. Als je lsm.exe in een andere OS opgemerkt hebt, zou je je pc moeten scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om dit bestand na te kijken en, als het echt kwaadaardig is, het samen met al zijn onderdelen te verwijderen. Meestal wordt cases lsm.exe echter beschouwd als een legitiem Windows onderdeel en een Windows core bestand, wat verantwoordelijk is voor het aanmelden op de pc en gelijkaardige activiteiten.Daarom raden we je niet aan om het uit te schakelen.

GEVAAR!

Elke malware kan welke naam dan ook krijgen, dus lsm.exe kan ook gebruikt worden om te verbergen dat je pc geïnfecteerd werd. Als dit bestand zich niet in de map C:\Windows\System32 bevind, kan het betrokken zijn in kwaadaardige activiteiten. In dit geval raden we aan om lsm.exe na te kijken met RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen