Wat is lsm.exe? Moet ik het verwijderen?

lsm.exe

lsm.exe is een exe file, dat toebehoort aan de “Local Session Manager service”. Je kan het vinden in Microsoft Windows Vista en Windows 7 OS en bevind zich normaal in de C:\Windows\System32 map. Als je lsm.exe in een andere OS opgemerkt hebt, zou je je pc moeten scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om dit bestand na te kijken en, als het echt kwaadaardig is, het samen met al zijn onderdelen te verwijderen. Meestal wordt cases lsm.exe echter beschouwd als een legitiem Windows onderdeel en een Windows core bestand, wat verantwoordelijk is voor het aanmelden op de pc en gelijkaardige activiteiten.Daarom raden we je niet aan om het uit te schakelen.

GEVAAR!

Elke malware kan welke naam dan ook krijgen, dus lsm.exe kan ook gebruikt worden om te verbergen dat je pc geïnfecteerd werd. Als dit bestand zich niet in de map C:\Windows\System32 bevind, kan het betrokken zijn in kwaadaardige activiteiten. In dit geval raden we aan om lsm.exe na te kijken met RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes
Hitman Pro
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-lsm-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk