Wat is LDMConf.exe? Moet ik het verwijderen?

LDMConf.exe is een uitvoeringsbestand, dat toebehoort aan Logitech Desktop Messenger of LDM. Het komt samen in een bundel met alle Logitech Corporation producten als een gratis dienst, die zoekt naar software updates en ander nieuws, zoals speciale Logitech aanbiedingen, promoties, programma ontwikkelingen en gelijkaardige informatie. LDMConf.exe begint te werken telkens de pc wordt gestart en verbinding maakt met het internet. Het werkt op de achtergrond en heeft geen zichtbaar venster. Dit bestand is geen Windows core bestand, dus kan je het verwijderen zonder je pc schade te berokkenen.

GEVAAR!

Malware ontwerpers proberen hun malware te verbergen. Soms doen ze dit door identiek dezelfde namen te gebruiken als legitieme bestanden. Dit is waarom je voorzichtig dient te zijn met alle niet-Microsoft procesessen. Om zeker te zijn dat LDMConf.exe legitiem is, scan je het best met FortectIntego of een andere betrouwbare anti-spyware.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen