Wat is LDMConf.exe? Moet ik het verwijderen?

LDMConf.exe

LDMConf.exe is een uitvoeringsbestand, dat toebehoort aan Logitech Desktop Messenger of LDM. Het komt samen in een bundel met alle Logitech Corporation producten als een gratis dienst, die zoekt naar software updates en ander nieuws, zoals speciale Logitech aanbiedingen, promoties, programma ontwikkelingen en gelijkaardige informatie. LDMConf.exe begint te werken telkens de pc wordt gestart en verbinding maakt met het internet. Het werkt op de achtergrond en heeft geen zichtbaar venster. Dit bestand is geen Windows core bestand, dus kan je het verwijderen zonder je pc schade te berokkenen.

GEVAAR!

Malware ontwerpers proberen hun malware te verbergen. Soms doen ze dit door identiek dezelfde namen te gebruiken als legitieme bestanden. Dit is waarom je voorzichtig dient te zijn met alle niet-Microsoft procesessen. Om zeker te zijn dat LDMConf.exe legitiem is, scan je het best met Reimage of een andere betrouwbare anti-spyware.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ldmconf-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk