Wat is LDMConf.exe? Moet ik het verwijderen?

LDMConf.exe

LDMConf.exe is een uitvoeringsbestand, dat toebehoort aan Logitech Desktop Messenger of LDM. Het komt samen in een bundel met alle Logitech Corporation producten als een gratis dienst, die zoekt naar software updates en ander nieuws, zoals speciale Logitech aanbiedingen, promoties, programma ontwikkelingen en gelijkaardige informatie. LDMConf.exe begint te werken telkens de pc wordt gestart en verbinding maakt met het internet. Het werkt op de achtergrond en heeft geen zichtbaar venster. Dit bestand is geen Windows core bestand, dus kan je het verwijderen zonder je pc schade te berokkenen.

GEVAAR!

Malware ontwerpers proberen hun malware te verbergen. Soms doen ze dit door identiek dezelfde namen te gebruiken als legitieme bestanden. Dit is waarom je voorzichtig dient te zijn met alle niet-Microsoft procesessen. Om zeker te zijn dat LDMConf.exe legitiem is, scan je het best met Reimage Reimage Cleaner of een andere betrouwbare anti-spyware.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner is wordt aanbevolen om de door het virus aangerichte schade te herstellen Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ldmconf-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk