Wat is inetinfo.exe?

inetinfo.exe

inetinfo.exe is een legitiem bestand dat gerelateerd is aan Microsoft Internet Information Services (IIS). Deze sofware werkt als een web server en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het verzenden van e-mail, hosting van websites, enz. Het is ook verantwoordelijk voor de proxy en web server diensten. Als je inetinfo.exe ontdekt hebt op je systeem, mag je dit niet uitschakelen want het is een belangrijk systeel bestand dat nodig is voor de stabiele en veilige werking van je pc. Het zou zich moeten bevinden in %SystemRoot%\System32.

GEVAAR!

Elk virus kan welke naam dan ook krijgen en inetinfo.exe vormt hier geen uitzondering op. Volgens beveiligingsexperten hebben hackers de naam van dit bestand ‘geleend’ om virussen zoals Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop en anderen te verbergen. In dit geval wordt het bestand gebruikt voor het lanceren van deze virussen, het laden van hun kwaadaardige componenten en het uitvoeren van een vernietigende taak. Als je denkt dat inetinfo.exe een bestand is dat stilletjes op de achtergrond werkt een kwaadaardige acties uitvoert, verlies dan geen tijd en kijk het na met RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-inetinfo-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk