Wat is inetinfo.exe? Moet ik het verwijderen?

inetinfo.exe

inetinfo.exe is een legitiem bestand dat gerelateerd is aan Microsoft Internet Information Services (IIS). Deze sofware werkt als een web server en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het verzenden van e-mail, hosting van websites, enz. Het is ook verantwoordelijk voor de proxy en web server diensten. Als je inetinfo.exe ontdekt hebt op je systeem, mag je dit niet uitschakelen want het is een belangrijk systeel bestand dat nodig is voor de stabiele en veilige werking van je pc. Het zou zich moeten bevinden in %SystemRoot%\System32.

GEVAAR!

Elk virus kan welke naam dan ook krijgen en inetinfo.exe vormt hier geen uitzondering op. Volgens beveiligingsexperten hebben hackers de naam van dit bestand ‘geleend’ om virussen zoals Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop en anderen te verbergen. In dit geval wordt het bestand gebruikt voor het lanceren van deze virussen, het laden van hun kwaadaardige componenten en het uitvoeren van een vernietigende taak. Als je denkt dat inetinfo.exe een bestand is dat stilletjes op de achtergrond werkt een kwaadaardige acties uitvoert, verlies dan geen tijd en kijk het na met RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Plumbytes Anti-Malware
Malwarebytes
Hitman Pro
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-inetinfo-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk