Wat is inetinfo.exe? Moet ik het verwijderen?

inetinfo.exe is een legitiem bestand dat gerelateerd is aan Microsoft Internet Information Services (IIS). Deze sofware werkt als een web server en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het verzenden van e-mail, hosting van websites, enz. Het is ook verantwoordelijk voor de proxy en web server diensten. Als je inetinfo.exe ontdekt hebt op je systeem, mag je dit niet uitschakelen want het is een belangrijk systeel bestand dat nodig is voor de stabiele en veilige werking van je pc. Het zou zich moeten bevinden in %SystemRoot%\System32.

GEVAAR!

Elk virus kan welke naam dan ook krijgen en inetinfo.exe vormt hier geen uitzondering op. Volgens beveiligingsexperten hebben hackers de naam van dit bestand ‘geleend’ om virussen zoals Generic PUP.z, Backdoor.Agent.AAAA, Rontokbro, ParDrop en anderen te verbergen. In dit geval wordt het bestand gebruikt voor het lanceren van deze virussen, het laden van hun kwaadaardige componenten en het uitvoeren van een vernietigende taak. Als je denkt dat inetinfo.exe een bestand is dat stilletjes op de achtergrond werkt een kwaadaardige acties uitvoert, verlies dan geen tijd en kijk het na met RegCure Pro of een andere betrouwbare scanner.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen