Wat is IELowutil.exe? Moet ik het verwijderen?

IELowutil.exe is een legitiem bestand dat kan worden teruggevonden in Windows Vista en latere OS. Het is verwant met Internet Explorer, die dit bestand gebruikt om bestanden met lagere integriteit beter te kunnen verwerken.Met andere woorden het is nodig om de feeds en web stukken te controleren op updates en dergelijke.Er zijn echter honderden mensen die zeggen dat ze geen normaal gebruik kunnen maken van hun pc door toedoen vqn Ielowutil.exe. Ze maken melding van systeem vertragingen en meldingen zoals deze:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Als je ook te maken he:bt met dit fenomeen kun je dit oplossen aan de hand van deze stappen

Ga naar Internet opties door met der rechtermuis knop op het IE symbool te klikken
Ga hier naar Inhoud → Feeds en web slices → Instellingen.
Vink nu het vakje “Automatically check feeds and web slices for updates” uit.

DANGER!

IELowutil.exe kan niet teruggevonden worden op Windows XP systemen, als je het dus daar ziet kan het zijn dat dit een gevaarlijk bestand is. Malware ontwerpers hebben de neiging om hun kwaadaardige processen dezelfde bestandsnamen te geven zodat ze hun virussen kunnen verstoppen. Om de betrouwbaarheid van IELowutil.exe na te kijken zouj je, je pc moeten scannen met een betrouwbare anti-spyware.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen