Wat is Dwm.exe? Moet ik het verwijderen?

Dwm.exe

Dwm.exe is een legitiem Windows bestand dat ook wel Desktop Window Manager (DWM) genoemd kan worden. Het kan gevonden worden in Windows Vista, Windows 7 en andere Windows systemen. Dit proces behoort toe aan de grafische bureaublad gebruikersinterface en is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de Windows Aero graphical user interface en het visuele thema. Met andere woorden het is verantwoordelijk voor de grafische effecten, zoals live windows voorbeschouwingen en de glasachtige rand rond windows. Net zoals andere systeem bestanden kan je het dwm.exe bestand vinden in de C:\Windows\System32 map. Let op: soms start dit proces veel van je geheugen op. Als je dit merkt moet je Windows Aero Glass uitschakelen of deze stappen volgen:

1. Klik op Start en zoek het Start Zoek Vakje.
2. Type hier services en klik op de Services link.
3. Zodra het Services venster verschijnt, localiseer je en dubble klik je op de Desktop Windows Manager.
4. Klik hier op Stop om de service uit te schakelen.

GEVAAR!

Elke malware kan welke naam dan ook krijgen en Dwm.exe vormt hier geen uitzondering op. Als je dit proces ergens anders gevonden hebt dan in de C:\Windows\System32 map, moet je het nakijken met behulp van RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-dwm-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk