Wat is DNSLockington.exe? Moet ik het verwijderen?

Wat moet je weten over het DNSLockington.exe bestand?

DNSLockington.exe bestand is 1 van de DNS Unlocker’s componenten. DNS Unlocker is een berucht advertentie-ondersteunende computer parasite, dat verschillend advertenties en displays genereerd elke keer da teen computer een internetbrowser gebruikt. Daarom is DNSLockington.exe een ingewikkeld stukje software. Op het eerste zicht lijken de advertenties door DNS Unlocker handig, omdat ze vaak grote gel besparende deals, prijsvergelijkingen en andere handige informatie voor het online shoppen generen. Jammer genoeg zijn deze advertenties op zo een manier gecreëerd dat wanneer iemand op een van deze advertenties drukt onmiddellijk wordt doorverbonden naar van tevoren bepaalde websites. Dit zorgt er natuurlijk voor dat mensen na enkele doorverwijzingen meer beginnen op te zoeken over deze advertenties, waar ze vandaan komen en dit zou mogelijk de reden zijn dat u nu op deze website zit.

Je kan dus best niet op advertenties klikken die gegenereerd worden door DNSLockington.exe want deze durven je door te verwijzen naar websites die bekend staan als risicovol en vaak hebben deze websites schadelijke inhoud. Pas wel op veel van deze gevaarlijke pagina’s zien er heel mooi en welgemaakt uit, dit kan er potentieel voor zorgen dat je content installeert die een gevaar kan vormen voor je pc. Over het algemeen is het best dat je als gebruiker wegblijft van advertenties die gekenmerkt zijn met “Brought to you by…,” “Ads by…” of “Powered by…” want deze zijn meestal gecreëerd door een adware programma. Zoals we dus al ettelijke keren vermeld hebben zullen deze advertenties u doorverwijzen naar andere websites waar een gebruiker potentieel gevaar oploopt. De pc kan bijvoorbeeld besmet geraken met extra computer parasieten.

Hoe is DNSLockington.exe binnengeslopen in mijn computer systeem?

DNSLockington.exe kaapt een computer meestal door gebruik te maken van de onbezorgdheid van mensen. Dit programma komt meestal met andere programma’s samen in een soort van gratis software pak. De mensen die dit programma het meest installeren zijn de mensen die gaan voor de snellere default settingen in plaats voor de geavanceerde settingen. De meeste beveiligingsexperts raden daarom ook meestal aan om nooit de default settingen te gebruiken. Als men geavanceerde settingen gebruikt kan de gebruiker nog kiezen of hij gebruik zal maken van alle softwarecomponenten of eerder enkel wat hij/zij nodig heeft.

Gebruikers kunnen best ook wegblijven van verdachte e-mails die worden verzonden vanuit onbekende locatie of personen. We raden je zelfs aan dat men best deze e-mails simpel weg niet opent, want zij kunnen mogelijk schadelijke links of potentieel gevaarlijke programma’s toegevoegd hebben. Dit kan ervoor zorgen dat de computer geïnfecteerd wordt door een adware of een potentieel ongewild programma.

Wat moet ik doen als het DNSLockington.exe proces al actief aanwezig is op mijn pc?

Zoals we al vermeld hebben is DNSLockington.exe een ingewikkeld programma en je zal waarschijnlijk wat computerervaring nodig hebben om het programma voor eens en altijd van je computer te verwijderen. Als je de uitdaging toch zelf wilt aangaan raden we je aan om gebruik te maken van onze Hoe het DNS Unlocker virus verwijderen? (Stappenplan om te deinstalleren). Alhoewel we toch aanbevelen om gebruik te maken van een betrouwbare anti-adware programma zoals FortectIntego dat automatisch de gevaarlijke software zal verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Het meesterbrein

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Ugnius Kiguolis
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen