Wat is dllhost.exe? Moet ik het verwijderen?

dllhost.exe

Dllhost.exe is een legitieme proces, dat deel uitmaakt van Microsoft Windows Operating System. Deze uitvoerbaar proces wordt in de volksmond bekend als COM surrogaat, dat DLL-gebaseerde applicaties beheert. Trouwens, het werkt voor het regelen van de processen in Internet Information Services (IIS), laadt de. NET runtime en doet andere activiteiten. Meestal, de grootte van dit bestand is ongeveer 5.120 bytes, en het bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het wordt zodra Windows wordt gestart gelanceerd. We raden niet aan het beëindigen van deze programma omdat het belangrijk is voor het werk van de stabiele en veilige computer.

GEVAAR!

Vaak parasieten gebruiken bestanden met legitieme namen om zich te verbergen op het systeem. Dllhost.exe kan ook worden gebruikt voor het lanceren van bepaalde parasieten ‘componenten of het runnen van een destructieve payload. Zelfs als het bestand Dllhost.exe doet niets verdachts, kan haar aanwezigheid aan te geven dat uw computer is geïnfecteerd met een bepaalde dreiging. Om te controleren is uw Dllhost.exe bestand legitiem, kijk naar de locatie – het origineel Dllhost.exe is te vinden in de map C:\Windows\System32. Schadelijke Dllhost.exe bestand is bekend dat door W32.Welchia.Worm, IamBigBrother en andere parasieten ..

Aanbieding
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Bron: https://www.2-spyware.com/file-dllhost-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk