Wat is dllhost.exe? Moet ik het verwijderen?

dllhost.exe

Dllhost.exe is een legitieme proces, dat deel uitmaakt van Microsoft Windows Operating System. Deze uitvoerbaar proces wordt in de volksmond bekend als COM surrogaat, dat DLL-gebaseerde applicaties beheert. Trouwens, het werkt voor het regelen van de processen in Internet Information Services (IIS), laadt de. NET runtime en doet andere activiteiten. Meestal, de grootte van dit bestand is ongeveer 5.120 bytes, en het bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het wordt zodra Windows wordt gestart gelanceerd. We raden niet aan het beëindigen van deze programma omdat het belangrijk is voor het werk van de stabiele en veilige computer.

GEVAAR!

Vaak parasieten gebruiken bestanden met legitieme namen om zich te verbergen op het systeem. Dllhost.exe kan ook worden gebruikt voor het lanceren van bepaalde parasieten ‘componenten of het runnen van een destructieve payload. Zelfs als het bestand Dllhost.exe doet niets verdachts, kan haar aanwezigheid aan te geven dat uw computer is geïnfecteerd met een bepaalde dreiging. Om te controleren is uw Dllhost.exe bestand legitiem, kijk naar de locatie – het origineel Dllhost.exe is te vinden in de map C:\Windows\System32. Schadelijke Dllhost.exe bestand is bekend dat door W32.Welchia.Worm, IamBigBrother en andere parasieten ..

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-dllhost-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk