Wat is CTHELPER.EXE? Moet ik het verwijderen?

CTHELPER.EXE file is een legitiem uitvoeringsbestand dat gevonden kan worden in Windows systemen. Dit bestand is geen Windows bestand, maar we raden je niet aan om dit uit te schakelen want het is een deel van een proces dat taken verzorgt tussen geïnstalleerde software en de geluidskaart van Creative Labs. Met ander woorden, CTHELPER.EXE helpt derde partij fabrikanten om drivers, add-on te produceren en zorgt ervoor dat deze goed integreren met de Creative geluid drivers en hulpmiddelen. Meestal werkt CTHELPER.EXE in de C:\Windows map en neemt ongeveer 23,100 – 29,520 bytes ruimte in op je harde schijf.

GEVAAR!

Om hun eigen virussen te verbergen noemen hackers hun processen hetzelfde als legitieme Windows bestanden. Dus ook al is cthelper.exe is een echt proces, kan zijn naam gebruikt worden om ernstige dreigingen, zoals trojanen, wormen of rootkits te verstoppen. Als je de betrouwbaarheid van dit proces wil nakijken en er zeker van wenst te zijn dat het geen virus is moet je deplaats nakijken waar cthelper.exe actief is. In dit geval zal dat meestal de C:\Windows map zijn, als het dus ergens anders actief is moet je het nakijken. De makkelijkste manier is om het systeem na te kijken met RegCure Pro.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen