Wat is CTHELPER.EXE? Moet ik het verwijderen?

CTHELPER.EXE

CTHELPER.EXE file is een legitiem uitvoeringsbestand dat gevonden kan worden in Windows systemen. Dit bestand is geen Windows bestand, maar we raden je niet aan om dit uit te schakelen want het is een deel van een proces dat taken verzorgt tussen geïnstalleerde software en de geluidskaart van Creative Labs. Met ander woorden, CTHELPER.EXE helpt derde partij fabrikanten om drivers, add-on te produceren en zorgt ervoor dat deze goed integreren met de Creative geluid drivers en hulpmiddelen. Meestal werkt CTHELPER.EXE in de C:\Windows map en neemt ongeveer 23,100 – 29,520 bytes ruimte in op je harde schijf.

GEVAAR!

Om hun eigen virussen te verbergen noemen hackers hun processen hetzelfde als legitieme Windows bestanden. Dus ook al is cthelper.exe is een echt proces, kan zijn naam gebruikt worden om ernstige dreigingen, zoals trojanen, wormen of rootkits te verstoppen. Als je de betrouwbaarheid van dit proces wil nakijken en er zeker van wenst te zijn dat het geen virus is moet je deplaats nakijken waar cthelper.exe actief is. In dit geval zal dat meestal de C:\Windows map zijn, als het dus ergens anders actief is moet je het nakijken. De makkelijkste manier is om het systeem na te kijken met RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-cthelper-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk