Wat is ctfmon.exe? Moet ik het verwijderen?

ctfmon.exe is een Microsof proces die in de achtergrond werkt, wanneer je Microsoft Office XP of Microsoft Office 2003 gebruikt. Dit bestand controleert alternatieve gebruikers input en de office taal applicatie maar het kan ook blijven werken als je all je Microsof office programma’s afsluit. Ctfmon.exe proces is enkel nodig wanneer je aan het werken bent met andere talen of wanneer er informatie er in is gestoken door het gebruik van een apparaat dat niet standaard gebruikt word, dus het is niet zo essentieel dat je het gebruikt. Als je het niet nodig hebt kan je het veilig afsluiten. Typic, ctfmon.exe ca&n gevonden worden in deze folder: “C:\WINDOWS\System32\” wanneer je het aan het gebruiken bent.

Pas op dit kan gevaarlijk zijn

ctfmon.exe file can soms gebruikt worden als malware om zijn aanwezigheid te verbergen op je pc, dus let op: op deze locatie in het bestand als het niet in C:\WINDOWS\System32 te vinden dan is er een grote mogelijkheid dat dit bestand tot een virus behoort, spyware of trojan of een worm. Pas wel op dat ctfmon.exe is meestal gebruikt door parasites Satiloler, Satiloler.d, Satiloler.c, Satiloler.e and Snow, dus wij bevelen je een systeem scan ten zeerste aan. Verwijder alle ctfmon.exe bestanden en stop alle werkende programma’s met dat bestand. Verwissel ctfmon.exe niet met ctfmon32.exe want dit bestand is gelinkt aan parasieten zoals he CoolWebSearch hijacker, Raidys and Family Key Logger. Het hoofddoel van dit bestand is om een parasiet te starten of sommige bestanden er van te starten. Eens het te starten, de ctfmon32.exe word gerunt als proces dat verantwoordelijk is foor parasiet payload, ctfmon32.exe is een zeker deel van een gevaarlijke bedreiging, maar kan ook op zijn eigen werken. Gebruik het NIET.

Als je denkt dat ctfmon.exe kwaadaardig is en verscheidene problemen veroorzaakt op je pc zou je niet alleen de programma’s met het proces meoten stoppen maar ook een volledige system scan doen met FortectIntego of andere problemen zijn vernoemd hier onder zijn gelinkt tot ctfmon.exe

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen