Wat is cli.exe? Moet ik het verwijderen?

cli.exe

cli.exe is een legitiem bestand dat geïnstalleerd wordt als een onderdeel van de ATI grafische kaart drivers. Zodra het uitgevoerd wordt start het een programma dat een icoontje vertoont in het systeemwerkset. Door dit icoontje te gebruiken krijg je toegang tot de video instellingen zonder al te lang te moeten wachten. De meeste pc-gebruikers configureren hun video kaart niet dagelijks dus is het aangeraden om cli.exe uit te schakelen nadat je de pc opnieuw opstartte. Anders kan je systeem vertragen of kunnen er andere problemen optreden. Je mag echter nooit het cli.exe bestand verwijderen omdat het nodig is opdat de grafische kaart naar behoren zou werken. Samengevat, cli.exe is een belangrijk onderdeel van het systeem waar je dient vanaf te blijven of samen met de drivers dient verwijdert te worden.

GEVAARR!

Een virus kan welke naam dan ook krijgen dus wees op je hoede omdat cli.exe ook betrokken kan zijn bij wat duistere zaakjes. Als je dit bestand in de C:\Windows or C:\Windows\System32 map gevonden hebt is de kans groot dat het een kwaadaardig bestand is welk toebehoort aan hackers. Als je cli.exe ervan verdenkt geïnfecteerd te zijn moet je de pc nakijken met een betrouwbaar beveiligingsmiddel omdat hackers de naam van dit bestand gebruikt kunnen hebben om hun eigen virus te verstoppen. Om de betrouwbaarheid van cli.exe te controleren, raden we je aan om RegCure Pro te gebruiken.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-cli-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk