Wat is cli.exe? Moet ik het verwijderen?

cli.exe is een legitiem bestand dat geïnstalleerd wordt als een onderdeel van de ATI grafische kaart drivers. Zodra het uitgevoerd wordt start het een programma dat een icoontje vertoont in het systeemwerkset. Door dit icoontje te gebruiken krijg je toegang tot de video instellingen zonder al te lang te moeten wachten. De meeste pc-gebruikers configureren hun video kaart niet dagelijks dus is het aangeraden om cli.exe uit te schakelen nadat je de pc opnieuw opstartte. Anders kan je systeem vertragen of kunnen er andere problemen optreden. Je mag echter nooit het cli.exe bestand verwijderen omdat het nodig is opdat de grafische kaart naar behoren zou werken. Samengevat, cli.exe is een belangrijk onderdeel van het systeem waar je dient vanaf te blijven of samen met de drivers dient verwijdert te worden.

GEVAARR!

Een virus kan welke naam dan ook krijgen dus wees op je hoede omdat cli.exe ook betrokken kan zijn bij wat duistere zaakjes. Als je dit bestand in de C:\Windows or C:\Windows\System32 map gevonden hebt is de kans groot dat het een kwaadaardig bestand is welk toebehoort aan hackers. Als je cli.exe ervan verdenkt geïnfecteerd te zijn moet je de pc nakijken met een betrouwbaar beveiligingsmiddel omdat hackers de naam van dit bestand gebruikt kunnen hebben om hun eigen virus te verstoppen. Om de betrouwbaarheid van cli.exe te controleren, raden we je aan om RegCure Pro te gebruiken.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Verwijdering gidsen in andere talen