Wat is ccap.exe? Moet ik het verwijderen?

ccap.exe

ccap.exe is echt en legitiem bestand. Dit bestand wordt bij veel Symantec producten, zoals Norton Antivirus, Norton Personal Firewall, enz. toegevoegt. Dit bestand is geen essentieel onderdeel van Windows en wordt aan je pc toegevoegt door het installeren van sommige andere software. Als je een product dat ontwikkeld werd door Symantec mag je dit uitvoeringsbestand niet stoppen of verwijderen. Als je het programma verwijdert hebt dat het ccap.exe bestand doet werken kan je ongeldige register waarden achterlaten wat kan zorgen voor register foutmeldingen. Het kan er ook voor zorgen dat je systeem trager gaat werken.

GEVAAR!

In sommige gevallen worden virussen, trojanen, malwares en andere dreigingen vemomt als legitieme processen in Windows operaties. Als je geen Symantec producten geïnstalleerd hebt en je blijft het ccap.exe proces zien je je Taakbeheer, verlies dan geen tijd en scan je systeem met een betrouwbaar beveiligingsprogramma. Er is ook nog een andere manier die je kan gebruiken om te zien of dit proces echt of nep is. Open Windows Taakbeheer en probeer op “proces beëindigen” te klikken bij het ccap.exe bestand. Als je de melding “proces kan niet beëindigt worden” krijgt is het hoogst waarschijnlijk legitiem. Als ccap.exe afsluit, is de kans groot dat je pc geïnfecteerd werd met malware RegCure Pro.

uitspraak - de status van het bestand:
diagnose benodigd
Advies: Als je computer traag lijkt, of je hebt te maken met ongewenste advertenties en omleidingen naar onbekende websites, raden we je ten zeerste aan om hem te scannen met een betrouwbare anti-spyware programma. Voer enkele GRATIS scans uit en kijk je naam na op onbekende toepassingen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor deze problemen
We kunnen gerelateerd zijn aan elkeen van de producten die we aanbevelen op onze site. U kan alles nalezen in onze Gebruiksvoorwaarden Met het downloaden van iedere voorziene Anti-Spyware software accepeert u onze privacy verklaring en gaat u ermee akkoord..
doe het nu!
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Download
Probleem diagnose programma Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als je faalde in het verwijderen van de infectie gebruik dan Reimage, Stel een vraag aan om hulp te krijgen van onze support dienst, ze zullen je zo gedetailleerd mogelijk helpen
Reimage is een aanbevolen hulpmiddel om je systeem te scannen op mogelijke bedreigingen en beroerde software. De proefversie zal schadelijke toepassingen op je systeem vinden.
Meer informatie kan gevonden worden op Reimage review.
Druk de genoemde op Reimage
Alternatieve Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Bron: https://www.2-spyware.com/file-ccap-exe.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Bestanden
Software
Vergelijk