Reimage recensie, gratis download

123

Reimage is een legaal computer software programma die is erkend door Softpedia. Het is werkbaar met windows, Mac OS X en android operating systems. De sterke kant van Reimage zijn windows reparaties. Het programma heeft al bewezen dat het bekwaam is om bijna alle problemen op te lossen.

Een eigenschap dat enkel Reimage repair bevat is het systeem repareren door bestanden te downloaden die missen, verwijdert of corrupt zijn. De bestand komen van zijn eigen database. Door deze eigenschap ben je niet genoodzaakt om software opnieuw te installeren.

Uiteraard mogen we ook de veiligheid niet vergeten. Het maakt niet dat het een pc herstel programma is kan je nog steeds een virus verwijderen met Reimage Repair omdat het de software Avira AntiVir erin heeft zitten als je dit programma download. Denkerom dat Avira een award gewonnen product is dat al meer dan 100 verschillende beloningen heeft.

Er is geen twijfel dat Reimage een oplossing is wanneer je met malware aan vechten bent. Als windows niet je OS is kan Reimage ook voor Mac en Reimage Mobile cleaner gebruiker. Uiteraard hebben de beheererds van het programma een applicatie willen voor elk operatie systeem.

Reimage Download

Je kan Reimage hier downloaden. Het is compatibel met Windows XP/Vista/7/8/10. Wanneer het programma start met je computer te scannen zal het door 3 stages gaan, namelijk hardware, veiligheid en stabiliteit. Eens het de hardware is afgewerkt zal het programma de hoeveelheid geheugen, de snelheid van de schijf, CPU parameters en soortgelijke informatie verzamelen.

Met de hulp van Reimage automatische PC herstel kan je windows errors, OS problemen, Blue screen of dead (BSoD), computer bevriezingen en virus beschadigingen ontdekken en ook beschermen. Bijkomend zal het programma een veiligheids check starten uit eigen iniatief. In deze stage zal Reimage Repair alle soorte virussen detecteren, waaronder adware, trojans, spyware, worms, rootkits en soort gelijke malware.

Dankzij Avira AniVir zal het je helpen elke bedreiging te vinden en ook te verwijderen. Uiteindelijk zal het de stabiliteit van je computer bekijken.

Om deze problemen op te lossen heb je de Reimage licentie sleutel nodig die je kan kopen voor €69.95. Als je niet tevreden bent de service heb je 60 dagen om je geld terug te krijgen. Als je je computer niet kan repareren met Reimage kan je hun gratis support gebruiken die beschikbaar is en het maakt niet uit in welk land of tijd zone je leeft.

Denkerom dat dit programma geen echte tijd bescherming geeft. Het kan malware verwijderen maar het zal je pc niet beschermen tegen hun. So je zou deze software niet gebruiken als Reimage beschermer. Om je computer beschermd te houden raden we je aan om een andere oplossing te gebruiken en naar anti-spyware of anti-virus te gebruiken.

Reimage Express review:

Reimage Express is een gratis applicatie van Reimage. Het probeert mensen te helpen met basis windows ondersteuning problemen die opgemerkt worden na een simpele scan. Nadat het je systeem scant zal het de problemen identificeren en toonstellen in het reimage scan report. Het lost de problemen op met gepatenteerde technologie.

Maar Reimage Express biedt je geen volledige herstel service aan. Om malware, virus beschadigingen te repareren, verdwenen bestanden te herstellen moet je de Reimage activatie sleutel kopen. Dit programma is compatibel met Windows XP/Vista/7/8/10.

Lees de volledige Reimage Express review

Reimage Plus review:

Reimageplus is de officiële pagina voor reimage repair. Het is een perfect betrouwbare website die Reimage free, reimage PC repair en soort gelijke software aanbiedt. Soms kan je advertenties van deze website krijgen dan moet je je computer dubbel nakijken met reimage of gelijkende anti-spyware/anti-virus.

Advertenties kunnen geplaatst worden door adware-type programma's (browser add-ons, extenties, plugins en hulpbalken) die verspreid worden in een bundel met freeware en shareware. Je moet er zeker van zijn dat je systeem vrij is van verdachte browser extenties die geld proberen te verdienen door advertenties te laten zien. In de meeste gevallen helpt het resetten van je browser al.

Kom meer te weten over Reimage advertenties verwijderen.

Reimage voor Mac review: 

Als je software herstellingen nodig hebt die compatibel zijn met Mac OS X moet je zeker eens kijken naar Reimage voor Mac. Je kan het installeren door op deze link te klikken.Dit programma is gemaakt om het systeem zijn prestatie te verbeteren door ongewenste en kwaadaardige bestanden/applicatie te verwijderen die geïnstaleerd zijn op je computer zonder dat je het zelf wou.

Dit is een gewelde oplossing wanneer je met potentieel ongewenste programma's bent aan het omgaan. Ook zal Reimage voor Mac je browser geschiedenis proper maken, errors op te lossen en zijn gebruikers te helpen met het omgaan van hun pc geheugen. Het kan gebruikt worden voor dagelijkse toezichten van de harware en de opslag omdat zulke supervisie je helpt op je systeem snel en gemakkelijk laat lopen.

Maar wanneer je Reimage op je iPad of computer hebt moet je niet denken dat deze versie je veiligheids service geeft want als je je Mac OS X beschermt wilt hebben moet je ook denken aan een anti-virus software.

Reimage for Android review:

Reimage voor android is hoogstwarschijnlijk de meest gebruikte applicatie op de markt momenteel. Mensen die deze applicatie gebruiken hebben maanden gezocht naar een app die hun kon helpen met hun android apparatuur. Natuurlijk kan je niet direct weten welke apps goed zijn en welke je moet vermijden dus kan je eindigen met enorme problemen op je toestel.

Het lijkt dat deze zorgen gedaan zijn nu Reimage voor android gemakkelijk deze problemen kan oplossen voor je. Eens je het programma geïnstalleerd hebt zal de app je toestel scannen en de problemen identificeren. Het zoekt naar apps die te veel geheugen opgebruiken op je gsm of tablet zoals kwaadaardige bestanden, bel/bericht geschiedenis en opgeslagen geheugen etc etc. Deze applicatie is gratis en zo kan je dus je gsm dat op android werkt perfect repareren zonder te moeten betalen voor zijn service. 

Is Reimage betrouwbaar?

Er zijn verschillende websites die “Reimage virus”, “Reimiage adware” en soort gelijke. In de werkelijkheid zijn deze claims dat dit programma kwaadaardig is fout omdat het niet kan worden gedetecteerd door een anti-virus of anti-spyware software.

Het is een virus vrij programma dat gemaakt is om computer problemen op te lossen en het zal ook je systeem zijn functionaliteit verbeteren door gebroken bestanden opnieuw te installeren. Door samen te werken met Avira AntiVir kan Reimage repair tool malware detecteren en verwijderen van je systeem.

Als je enige twijfel hebt over zijn betrouwbaarheid van de versie die je op je computer hebt dan kan het zijn dat je een crack van Reimage Repair op je computer hebt. Denkerom dat dit niet legaal is om zulke versies te gebruiken. Buiten de straffen die je van justitie kan krijgen kan je computer ook nog eens besmet raken met een kwaadaardige programma.

Reimage FAQ

Vraag: Mijn oude anti-spyware is recent vervallen en ben ik dus ook opzoek naar een nieuw programma dat virusen bevecht. Nadat ik een beetje gezocht heb op het web ben ik erin geslaagd om Reimage Repair te vinden. Dus ik vroeg me af of deze software genoeg is om mijn computer te beschermen. Ik heb al verschillende reviews gelezen over deze applicatie dus ik ben niet echt zeker welke ik moet vertrouwen.

Antwoord: Er zijn verschillende meningen op het internet over bijna elk product dat bestaat. Maar dit betekent niet dat je elke opinie gewoon moet aannemen. Feitelijk zijn er na recente samenwerkingen met Avira Antivir met Reimage kan je ervan uitgaan dat dit programma instaat is om virusen te detecteren en te verwijderen.

Vraag: Ik ben van plan om Reimage te kopen maar ik heb gemerkt dat er verschillende versies van deze software beschikbaar zijn. Wat is het verschil tussen Reimage Express en Reimage Repair? Ik heb geen super sterke anti-virus nodig vermits ik niet zo vaak mijn computer gebruik maar ik hou er wel van om veilig op het internet te surfen. Ik heb advies nodig voor welke applicatie ik dan het beste kan gebruiken.

Antwoord: Als je geen regelmatige gebruiker van een computer bent en maar kleine operaties uitvoert op je computer dan zou Reimage Express genoeg moeten zijn om aan je benodigheden te volstaan. het zal je systeem scannen en de simpele problemen oplijsten en ook repareren. Maar als je je email gebruikt of op het internet gaat, gratis software download van het internet dan heb je wel nood aan een meer geavanceerde bescherming nodig.

Reimage Repair is een premium versie die alle mogelijke features geeft. Reimage Repair kan schade door virussen repareren en beschadigde bestanden vervangen met nieuwe. Bijkomend kan je de Reimage tech support op je gsm of email 24/7 bereiken. Als veilig op het internet op nummer 1 staat in je prioriteiten lijst dan moet je zeker niet twijfelen en voor de premium versie van Reimage kiezen.

Vraag: Is reimage veilig om te gebruiken? Wat is de privacy politiek van deze applicatie? Zijn mijn persoonlijke informatie en bestanden veilig?

Antwoord: Reimage is zeker veilig om te gebruiken. De enige informatie dat wordt verzameld op je computer is de technische data die nodig zijn om virus beschadigingen te herstellen.

Je kan er zeker van zijn dat je persoonlijke informatie die nodig zijn voor de aankoop van dit product zeker niet worden gedeeld of verkocht aan een derde partij. Ook zullen ze geen kopiën maken van bestanden op je computer of ze opslaan op externe servers. Je kan dit programma veilig downloaden en er zeker van zijn dat je bestanden zijn beschermd.

Vraag: Is Reimage gratis te downloaden?

Antwoord: Reimage Repair is geen gratis virus-vechtende gebruiker. Maar het zal je wel helpen met de meest nodige features voor het detecteren en verwijderen van virussen van je computer. Als je een gratis applicatie wilt kan je Reimage Express downloaden die je systeem scan en je informeert over de status hiervan. Het kan ook basis error repareren en detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage has a free limited scanner. Reimage offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Beoordelingen in andere talen