Verwijder ReimagePlus.com advertenties (Gratis Instructies) - dec 2017 update

ReimagePlus.com advertenties Verwijdering Handleiding

Wat is ReimagePlus.com advertenties?

Wat is ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com is een marketing platform dat gebruikt wordt voor het promoten van de Reimage. Dit domein duikt op in alle populaire browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) onmiddellijk na de installatie van een ander gratis programma. Jamer genoeg is het nog niet duidelijk welke specifieke programma's met ReimagePlus.com pop-up advertenties komen. Desalniettemin is het duidelijk dat ze proberen om een legitiem optimalisatie tool, genaamd Reimage, te promoten.

Reimage advertenties worden veroorzaakt door gerelateerde browser add-ons. Zodra er eentje geïnstalleerd is, wordt deze geactiveerd telkens je de pc aanzet. Bovendien kan je ook een snelkoppeling opmerken op je bureaublad, die je naar het ReimagePlus.com domein omleid nadat er op geklikt werd. De website zet gebruikers aan tot het installeren van zijn PC optimalisatie tool of om te bellen naar een technische ondersteuning.

Als je hulp nodig hebt kan je gebruik maken van zijn diensten. Je moet echter weten dat dit, net zoals honderden gelijkaardige beveiligingsprogramma's of PC optimalisatie tools, betalend is. Bovenop de ReimagePlus.com omleiding kan je ook zijn pop-up melding te zien krijgen die je informeert over verschillende risico's voor je pc. Als je deze melding reeds een tijdje te zien krijgt, moet je de prestaties van je pc eens nakijken.

Zijn ze aan de lage kant? Kan hij vol staan met slechte registerwaarden? Denk eraan dat Reimage een tool is die je kan helpen om de snelhied en prestaties van je computer te verbeteren. Bovendien kan je ook zijn professionele techniekers bellen en onmiddellijk de benodigde hulp bekomen.

ReimagePlus.com ads

Hoe kan ReimagePlus.com mijn pc gijzelen?

Zoals we reeds vermeld hebben is, ReimagePlus.com een adverteer platform, dus kan he absoluut niets gijzelen. Zijn advertenties worden veroorzaakt door browser add-ons en extenties die in een bundel met gratis software verspreid worden. Zoals je waarschijnlijk reeds weet, wordenzulke onderdelen meestal verspreid via andere freeware en shareware.

Elke keer je dus een download manager, media speler, PDF creator of andere gratis software installeert kan je ook een boel andere programma's downloaden, inclusief Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse, en vele anderen. Gelukkig hebben de ontwerpers van freeware ons een kans gegeven om zulke ongewenste componenten te deselecteren; hiervoor moet je echter meer aandacht schenken aan het installatie proces dan dat je gewend bent te doen.

Het is een must om te kiezen voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie optie en elk venster zorgvuldig na te kijken. Anders zou je de lijst met 'optionele componenten' wel eens kunnen overslaan en dus onbewust akkoord gaan met de installatie van de volledige lijst aan apps.

Hoe het ReimagePlus.com verwijderen?

ReimagePlus.com is GEEN virus en dat is iets wat je zou moeten begrijpen. Als je dit programma echter niet meer op je computer wilt laten staan, moet je Reimage van je systeem verwijderen. Volg hiervoor deze Reimage verwijderingshandleiding:

  • Klik op het 'Start menu' → 'Controle Paneel' → 'Programma Verwijderen' of 'Toevoegen/Verwijderen Programma's.'
  • Zoek Reimage, rechter muisklik er op en selecteer 'Verwijderen.'
Aanbieding
doe het nu!
Download
Tevredenheid
Garantie
Download
Tevredenheid
Garantie
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met , stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
has a free limited scanner. offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen