Gevaarlijkheidsmeter:  
  (8/100)

Verwijder ReimagePlus.com advertenties (Gratis Instructies) - jun 2020 update

door Lucia Danes - - | Het type: Systeemtools

Wat is ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com is een marketing platform dat gebruikt wordt voor het promoten van de Reimage. Dit domein duikt op in alle populaire browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) onmiddellijk na de installatie van een ander gratis programma. Jamer genoeg is het nog niet duidelijk welke specifieke programma's met ReimagePlus.com pop-up advertenties komen. Desalniettemin is het duidelijk dat ze proberen om een legitiem optimalisatie tool, genaamd Reimage, te promoten.

Reimage advertenties worden veroorzaakt door gerelateerde browser add-ons. Zodra er eentje geïnstalleerd is, wordt deze geactiveerd telkens je de pc aanzet. Bovendien kan je ook een snelkoppeling opmerken op je bureaublad, die je naar het ReimagePlus.com domein omleid nadat er op geklikt werd. De website zet gebruikers aan tot het installeren van zijn PC optimalisatie tool of om te bellen naar een technische ondersteuning.

Als je hulp nodig hebt kan je gebruik maken van zijn diensten. Je moet echter weten dat dit, net zoals honderden gelijkaardige beveiligingsprogramma's of PC optimalisatie tools, betalend is. Bovenop de ReimagePlus.com omleiding kan je ook zijn pop-up melding te zien krijgen die je informeert over verschillende risico's voor je pc. Als je deze melding reeds een tijdje te zien krijgt, moet je de prestaties van je pc eens nakijken.

Zijn ze aan de lage kant? Kan hij vol staan met slechte registerwaarden? Denk eraan dat Reimage een tool is die je kan helpen om de snelhied en prestaties van je computer te verbeteren. Bovendien kan je ook zijn professionele techniekers bellen en onmiddellijk de benodigde hulp bekomen.

Vragen over ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com ads
ReimagePlus.com advertenties

Hoe kan ReimagePlus.com mijn pc gijzelen?

Zoals we reeds vermeld hebben is, ReimagePlus.com een adverteer platform, dus kan he absoluut niets gijzelen. Zijn advertenties worden veroorzaakt door browser add-ons en extenties die in een bundel met gratis software verspreid worden. Zoals je waarschijnlijk reeds weet, wordenzulke onderdelen meestal verspreid via andere freeware en shareware.

Elke keer je dus een download manager, media speler, PDF creator of andere gratis software installeert kan je ook een boel andere programma's downloaden, inclusief Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse, en vele anderen. Gelukkig hebben de ontwerpers van freeware ons een kans gegeven om zulke ongewenste componenten te deselecteren; hiervoor moet je echter meer aandacht schenken aan het installatie proces dan dat je gewend bent te doen.

Het is een must om te kiezen voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie optie en elk venster zorgvuldig na te kijken. Anders zou je de lijst met 'optionele componenten' wel eens kunnen overslaan en dus onbewust akkoord gaan met de installatie van de volledige lijst aan apps.

Hoe het ReimagePlus.com verwijderen?

ReimagePlus.com is GEEN virus en dat is iets wat je zou moeten begrijpen. Als je dit programma echter niet meer op je computer wilt laten staan, moet je Reimage van je systeem verwijderen. Volg hiervoor deze Reimage verwijderingshandleiding:

  • Klik op het 'Start menu' → 'Controle Paneel' → 'Programma Verwijderen' of 'Toevoegen/Verwijderen Programma's.'
  • Zoek Reimage, rechter muisklik er op en selecteer 'Verwijderen.'
Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Cleaner Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Reimage Cleaner, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Reimage Cleaner has a free limited scanner. Reimage Reimage Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Over de auteur

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande ReimagePlus.com ads