Reimage tutorial

door Ugnius Kiguolis - www -
123

Inleiding tot Reimage

Reimage is een doeltreffend hulpmiddel voor de reparatie van Windows dat compatibel is met Windows 7/8/10/Vista/XP-besturingssystemen. Deze software kan u helpen bij het repareren van verschillende Windows-fouten, Blue Screen of Death (BSoD), virusschade, en het vervangen van ontbrekende of beschadigde DLL-bestanden. 

Volgens de experts scant Reimage Repair de computer op problemen en stelt het een rapport op dat de gedetecteerde problemen in de volgende categorieën indeelt:

 • Hardware;
 • Beveiliging;
 • Stabiliteit.

De categorie Hardware omvat de controle van Random Access Memory (RAM), Computer Processing Unit-stroomverbruik (CPU) en Hard Drive-snelheid (HD). Na de Reimage-scan krijgen gebruikers suggesties over welke hardwareonderdelen vervangen kunnen worden om de prestaties van de computer te maximaliseren. 

Bovendien werkt Reimage samen met Avira AntiVir software, dat een grote virusdatabase gebruikt om cyberbedreigingen op het apparaat te identificeren. De veiligheidscategorie omvat de detectie van verschillende potentieel ongewenste programma's (PUP's), inclusief browser kapers, adware, spyware, of zelfs Trojaanse paarden. 

Verder geeft Reimage Repair informatie over de stabiliteit van de computer. Zo kunnen gebruikers leren welke programma's en applicaties het vaakst vastlopen en hoe dikwijls dit gebeurt. Aan het einde van de scan kunnen mensen het profiel van hun systemen vergelijken met het wereldwijde gemiddelde en krijgen ze een snel overzicht van de gedetecteerde problemen. 

Al met al is Reimage een nuttig hulpmiddel bij het optimaliseren van de prestaties van uw computer. Toch moeten gebruikers zich ervan bewust zijn dat deze applicatie als een aanvulling op een ander beveiligingsprogramma moet worden gebruikt. Reimage kan alleen virusschade repareren als de cyberdreiging is verwijderd door een antivirusprogramma of in quarantaine is gezet. In deze beoordeling van Reimage leert u hier meer over.

Download en installeer Reimage Repair

U kunt Reimage hier downloaden. Zodra u de applicatie downloadt, wordt u verzocht naar het pop-upvenster Gebruikersaccountbeheer (UAC) te gaan waarin u gevraagd wordt om wijzigingen aan uw apparaat toe te staan. Klik op Ja zoals hieronder weergegeven:

Zodra de Reimage-installatieassistent wordt geopend, moet u de gewenste taal selecteren en op de knop Installeren klikken. Merk op dat deze systeemoptimalisatietool na de installatie automatisch een volledige systeemscan start, tenzij u het vakje “Mijn computer niet scannen nadat de installatie is voltooid” aanvinkt.

Merk op dat Reimage Repair compatibel is met de volgende besturingssystemen:

 • Windows 8 (32 & 64bit);
 • Windows 7 (32 & 64bit);
 • Windows Vista (32 & 64bit);
 • Windows XP (32bit);

Ontwikkelaars zeggen dat de installatie niet meer dan 5 minuten mag duren. Wanneer deze klaar is, kunt u de applicatie onmiddellijk gebruiken. Als u het per ongeluk op een niet-ondersteund apparaat heeft geïnstalleerd, kunt u leren hoe u Reimage kunt verwijderen.

Scan uw computer met Reimage

Zodra u Reimage heeft geïnstalleerd, zou het uw computer automatisch moeten scannen. U kunt de scan echter ook handmatig starten. Open daarvoor Reimage door te dubbelklikken op het icoontje van het bureaublad. U wordt gevraagd of u een nieuwe gebruiker bent of dat u al een Reimage-licentiesleutel heeft. 

Nieuwe gebruikers moeten de eerste optie selecteren en Reimage hun apparaten laten scannen. Meestal gaat de software tijdens het scannen over vijf stappen, waaronder de volgende:

 • Het samenstellen van gegevens;
 • Het aanmaken van uw PC-profiel;
 • Het controleren van de stabiliteit van de PC;
 • Bewaking van de veiligheid van de PC;
 • Het verstrekken van een samenvatting.

Eerst begint Reimage met het verzamelen van gegevens over uw computer. Dit omvat het controleren van de vrije geheugenruimte, het CPU-verbruik en de snelheid van de harde schijf. Dit geeft een eerste indruk over uw systeem en de huidige problemen.

Vervolgens controleert Reimage Repair gedeelde DLL-bestanden, applicatiepaden, verouderde registers en opstartgegevens. Het opschonen van registerwaarden die niet meer bestaan, kan helpen om de prestaties van de computer aanzienlijk te verbeteren.

De verdere scan bestaat uit het controleren van de computerbestanden met virusdatabase-items om er zeker van te zijn dat er geen cyberdreigingen op het systeem aanwezig zijn.

Tot slot scant Reimage tijdelijke mappen die mogelijk junk items bevatten die vrije ruimte innemen op uw computer. 

Na de scan moeten gebruikers die gedetecteerde problemen willen repareren op de knop “Start reparatie” klikken. Ze zullen verzocht worden om naar de aankooppagina van Reimage te gaan waar ze een eenmalige reparatie kunnen kopen voor $28.95, of een jaarlicentie met onbeperkt reparatienummer voor $9 extra. De volledige versie van Reimage kost $37.95 voor een basis computergebruiker. 

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met OS X
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage has a free limited scanner. Reimage offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Beoordelingen in andere talen