Download Reimage

Neem uw privacy en veiligheid ernstig

Uw download start dadelijk. Als hij niet start, herstart dan de download.
Download Reimage

Stap 1

 Open de installateur

Open de installateur

Localiseer het installatie bestand en dubbel klik erop om het te openen

Stap 2

 Klik op 'Yes' of 'Run'

Klik op 'Yes' of 'Run'

Geef de installatie toestemming om de beveiligingsdialoog te gebruiken

Stap 3

 Volg de installatie instructies

Volg de installatie instructies

Lees de instructies om uw software in te stellen

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Bedankt voor het downloaden van de Reimage PC Repair tool! Het is een krachtige toepassing ontworpen is om de functionaliteit van je computer te verbeteren op allerlei manieren. Reimage herstelt Windows fouten, verwijdert computer virussen en verbeterd de stabiliteit van je pc. Zijn unieke herstel technology vertrouwd op 25.000.000 essentiële componenten die gebruikt worden om het Windows besturingssysteem te herstellen door het vervangen van beschadigde of ontbrekende bestanden met nieuwe. Dankzij de Avira AntiVir engine, verwijdert Reimage alle mogelijke virussen, inclusiefg malware, adware, Trojaanse paarden, wormen, spyware end rootkits. Een volledige Reimage beoordeling kan je hier vinden.

BELANGRIJK!

Soms kan je niet elk virus verwijderen met maar één beveiliging tool. Verschillende anti-spyware programma's hebben verschillende virus databases, dus bestaar steeds de mogelijkheid dat je verscheidene scanners moet proberen om jezelf uit te rusten met de meest geschikte. Na het proberen van Reimage, zou je ook de gratis SpyHunter scanner moeten gebruiken dit laat je toe om alles dubbel na te kijken, zonder kosten. We raden je ook aan om zijn gelicenseerde versie te kopen als deze anti-spyware je informeert over kwaadaardige op je computer. Reimage is een wijd goedgekeurde anti-spyware die zijn strepen reeds verdient heeft met het verwijderen van virussen zoals browser hijackers, adware, ransomware en andere. Heb je nog steeds vragen? Laat ze ons dan weten. Je kan ons bereiken via de Vraag het ons pagina.

WAAR MOET JE NOG AAN DENKEN

Reimage gratis kan je helpen om je pc te controleren op fouten en virussen. Je kan enkel malware verwijderen met dit programma als je een licensie kocht. Als je niet tevreden bent van je keuze, kan je Reimage van je computer verwijderen. Alternatieve programma's die je kan proberen om je virus te verwijderen zijn Malwarebytes en SpyHunter 5.

Als je nog steeds twijfelt of je deze anti-spyware moet kopen of niet, weet dan dat 2016 het jaar van ransomware – malware genoemd wordt, welke in staat is om onmiddellijk na zijn infiltratie je data te coderen. Om de vergrendelde bestanden te herstellen wordt je gevraagd om een losgeld te betalen, wat varieert van $300 (voor pc gebruikers) tot $10000 en meer (voor eigenaars van een bedrijf). Het is steeds goedkoper om je pc te beschermen dan het onbeschermd achter te laten en dan computer techniekers te moeten betalen om te proberen je gecodeerde bestanden te hetstellen, zonder garantie dat dit ook effectief zal lukken. 

DANK U!