Haal Immediately Call Apple Support scam weg (Tech support scam) - mrt 2018 update

Immediately Call Apple Support scam Verwijdering Handleiding

Wat is De Immediately Call Apple Support-oplichterij?

Het Immediately Call Apple Support-virus heeft nadelige gevolgen voor uw computer

Afbeelding van de Immediately Call Apple Support-oplichterij

De Immediately Call Apple Support-oplichterij verschijnt als een nep-waarschuwing op Mac-computers. Vanwege het grote aantal gelanceerde commando's bevriest uw systeem en het bericht beweert dat uw pc is geïnfecteerd. Dit potentieel ongewenste programma (PUP) probeert zijn slachtoffers te intimideren door te zeggen dat hun privégegevens in gevaar zijn en dringt erop aan om te bellen via het gratis nummer 1-800-876-6855. Helaas is dit gewoon weer een volgende Apple Support-oplichterij die niets te maken heeft met het echte bedrijf.

Momenteel zijn er twee versies van de Immediately Call Apple pop-up. De eerste richt zich op apparaten met het Yosemite-besturingssysteem en opent tal van e-mailberichten op de Mac om de computer te bevriezen. Daarna ziet het slachtoffer de volgende melding:

Warning Virus Detected! Immediately Call Apple Support +1-800-876-6855.
Your credit card details and banking information.Your e-mail passwords and other account passwords.Your Facebook, Skype, AIM, ICQ and other. Call Apple Support +1-800-876-6855. Your private photos, family photos and other sensitive files.Your webcam could be accessed remotely by stalkers with a VPN virus.

De tweede versie van de oplichterij “Immediately Call Apple Support” is ontworpen voor El Capitan en Sierra OS, waardoor de iTunes-toepassing wordt geopend en herhaaldelijk op de koppeling wordt geklikt om ook de computer te bevriezen. Het kan de onervaren pc-gebruikers ervan overtuigen dat hun systemen zijn geïnfecteerd.

Illustratie van de Immediately Call Apple Support-oplichterijDe Immediately Call Apple Support-oplichterij beweert dat Mac-computers zijn geïnfecteerd met een kwaadaardig virus en moedigt aan om onmiddellijk Apple Support op nummer + 1-800-876-6855 te bellen.

We kunnen u echter verzekeren dat Immediately Call Apple Support een oplichterij is en dat uw Mac niet is beschadigd door een kwaadaardig virus. Onze experts raden u niet alleen af om de nep-technische ondersteuning te bellen, maar ook om de volgende sites te vermijden die deze pop-up kunnen hosten:

 • safari-get(.)net;
 • safaristijl serverhost(.)net;
 • safari-get(.)com;
 • safari-serverhost(.)com.

We raden u aan het Apple Support-virus meteen te verwijderen. Merk op dat als u in de val gelokt wordt om contact op te nemen met de nep Apple-ondersteuning, de oplichters die zich achter de valse waarschuwing verschuilen, kunnen suggereren dat u het niet-bestaande virus van op afstand moet elimineren. Het betekent dat u mogelijk wordt verleid om de hackers toegang te geven tot uw computer en gevaarlijke malware te infiltreren voor echte.

Bovendien kunnen ze aanbieden om zogenaamd efficiënte beveiligingssoftware te kopen die meestal duur is. We willen u waarschuwen dat eventuele suggesties van deze nep Apple-technici die achter de waarschuwing “Warning! Virus detected! Immediately call Apple Support” zitten, slechts een poging zijn om geld afhandig te maken van geïntimideerde mensen.

Daarom moet u de criminelen nooit bellen als u uw systeem wilt beschermen en financiële verliezen wilt voorkomen. In plaats daarvan, ga direct door en voer meteen de verwijdering van Immediately Call Apple Support uit. Kies FortectIntego of een andere krachtige antivirus-tool en verwijder de mogelijk ongewenste programma's samen met andere Mac-bedreigingen.

Adware-programma's sluipen uw Mac binnen en tonen valse meldingen

U kunt onbewust het mogelijk ongewenste programma (PUP) infiltreren wanneer u freeware op roekeloze wijze installeert. De ontwikkelaars van adware-programma's plaatsen ze in de installatieprogramma's van gratis applicaties en onthullen er geen informatie over. Met andere woorden, de bundelingstechniek maakt het mogelijk om de distributiesnelheid te verhogen.

U kunt de verborgen PUP-installatie voorkomen als u de Geavanceerde / Aangepaste instellingen kiest in plaats van de Aanbevolen / Snelle instellingen. Ga daarna aandachtig naar de procedure en zoek naar vooraf gemarkeerde selecties om het adware-programma te installeren. Het is noodzakelijk om deze te deselecteren en uw computer te scannen met professionele beveiligingssoftware.

Verwijder het Immediately Call Apple Support-virus met een paar klikken

Aangezien adware-programma's vaak extra extensies bij elkaar brengen tijdens de installatie, kan het lastig zijn om het Apple Support-virus zonder hulp te verwijderen. Daarom hebben we niet alleen gedetailleerde instructies opgesteld voor het veilig verwijderen van deze PUP, maar ook verschillende beste antivirussystemen gekozen om u te helpen bij het opschonen van uw Mac.

We willen u eraan herinneren om niet te proberen om de verwijdering van Immediately Call Apple Support in uw eentje uit te voeren. Volgens de experts van BedyNet.ru, kan het zijn dat u daar niet in slaagt of uw systeem beschadigen omdat adware-gerelateerde componenten kunnen worden verward met legitieme processen. Als u bestanden verwijdert die van vitaal belang zijn voor uw Mac, kan deze permanent worden beschadigd. Volg dus aandachtig de onderstaande instructies.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Immediately Call Apple Support scam Verwijdering Handleiding

Verwijderen van Windows

Om De Immediately Call Apple Support-oplichterij van Windows 10/8 machines te verwijderen, dient u onderstaande stappen te volgen:

 1. Typ Configuratiescherm in het zoekvak van Windows en druk op Enter of klik op het zoekresultaat.
 2. Selecteer onder Programma's een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Zoek in de lijst naar vermeldingen die gerelateerd zijn aan De Immediately Call Apple Support-oplichterij (of een ander recent geïnstalleerd verdacht programma). 
 4. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Verwijderen.
 5. Als Gebruikersaccountcontrole verschijnt, klikt u op Ja.
 6. Wacht tot verwijderingsproces is voltooid en klik op OK.  Verwijderen van Windows

Als je een Windows 7/XP-gebruiker bent, ga je verder met de volgende instructies:

 1. Klik op Windows Start > Configuratiescherm in het rechterdeelvenster (als je Windows XP-gebruiker bent, klik je op Programma's toevoegen/verwijderen).
 2. Selecteer in het Configuratiescherm Programma's > Een programma verwijderen. Verwijderen van Windows
 3. Kies de ongewenste toepassing door er eenmaal op te klikken.
 4. Klik bovenaan op Verwijderen/Wijzigen.
 5. Kies Ja in het bevestigingsbericht.
 6. Klik op OK zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Mac OS X systeem

Zoals eerder vermeld, is de Immediately Call Apple Support-oplichterij ontwikkeld voor phishing-doeleinden. Daarom moeten Mac-gebruikers het mogelijk ongewenste programma verwijderen door de onderstaande instructies te volgen.

Verwijder items uit de map Toepassingen:

 1. Selecteer in de menubalk Ga > Toepassingen.
 2. Zoek in de map Toepassingen naar alle gerelateerde items.
 3. Klik op de app en sleep deze naar de Prullenbak (of klik met de rechtermuisknop en kies Verplaats naar prullenbak) Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Mac OS X systeem

Om een ongewenste app volledig te verwijderen, moet je naar de mappen Applicatie-ondersteuning, LaunchAgents en LaunchDaemons gaan en de relevante bestanden verwijderen:

 1. Selecteer Ga > Ga naar map.
 2. Voer /Bibliotheek/Applicatie-ondersteuning in en klik op Go of druk op Enter.
 3. Zoek in de map Applicatie-ondersteuning naar dubieuze items en verwijder deze.
 4. Ga nu op dezelfde manier naar de mappen /Bibliotheek/LaunchAgents en /Library/LaunchDaemons en verwijder alle gerelateerde .plist-bestanden. Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Mac OS X systeem

MS Edge/Chromium Edge resetten

Verwijder ongewenste extensies van MS Edge:

 1. Selecteer Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en kies Extensies.
 2. Kies uit de lijst de extensie en klik op het pictogram Versnelling.
 3. Klik onderaan op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cookies en andere browsergegevens:

 1. Klik op het Menu (drie horizontale puntjes rechtsboven in het browservenster) en selecteer Privacy & beveiliging.
 2. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 3. Selecteer alles (behalve wachtwoorden, hoewel je misschien ook Medialicenties wilt toevoegen, indien van toepassing) en klik op Wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Herstel nieuw tabblad en startpagina instellingen:

 1. Klik op het menupictogram en kies Instellingen.
 2. Zoek dan het onderdeel Bij opstarten.
 3. Klik op Uitschakelen als je een verdacht domein hebt gevonden.

Reset MS Edge als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt:

 1. Klik op Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te openen.
 2. Klik op de pijl Meer details onderin het venster.
 3. Selecteer het tabblad Details.
 4. Scroll nu naar beneden en zoek elke vermelding met de naam Microsoft Edge erin. Klik met de rechtermuisknop op elk van hen en selecteer Taak beëindigen om te voorkomen dat MS Edge wordt uitgevoerd. MS Edge/Chromium Edge resetten

Indien deze oplossing je niet heeft kunnen helpen, dien je een geavanceerde Edge reset methode te gebruiken. Onthoud dat je een back-up van je gegevens moet maken voordat je verder gaat.

 1. Zoek naar het volgende op je computer: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Klik op Ctrl + A op je toetsenboard om alle folders te selecteren. 
 3. Klik er met de rechtermuisknop op en kies Verwijderen  MS Edge/Chromium Edge resetten
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op de knop Start en kies Windows PowerShell (Admin).
 5. Wanneer het nieuwe venster opent, kopieer en plak dan het volgende commando, en druk op Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose MS Edge/Chromium Edge resetten

Instructies voor Chromium-gebaseerde Edge

Verwijder extensies van MS Edge (Chromium):

 1. Open Edge en klik op Instellingen > Extensies.
 2. Wis ongewenste extensies door te klikken op Verwijderen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Wis cache en site gegevens:

 1. Klik op Menu en ga naar Instellingen.
 2. Selecteer Privacy en diensten.
 3. Kies onder Browsegegevens wissen de optie Kies wat u wilt wissen.
 4. Kies onder Tijdsbereik Alle tijden.
 5. Selecteer Nu wissen. MS Edge/Chromium Edge resetten

Reset Chromium-gebaseerde MS Edge:

 1. Klik op Menu en selecteer Instellingen.
 2. Aan de linkerkant, kies Reset instellingen.
 3. Selecteer Instellingen herstellen naar de standaardwaarden.
 4. Bevestig met Reset. MS Edge/Chromium Edge resetten

Mozilla Firefox opnieuw instellen

Verwijder gevaarlijke extensies:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu (drie horizontale lijnen rechtsboven in het venster).
 2. Selecteer Add-ons.
 3. Selecteer hier plugins die gerelateerd zijn aan De Immediately Call Apple Support-oplichterij en klik op Verwijderen. Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel de homepage opnieuw in:

 1. Klik op drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek om het menu te openen.
 2. Kies Opties
 3. Voer onder Home-opties je voorkeurssite in die telkens wordt geopend wanneer je Mozilla Firefox voor het eerst opent.

Wis cookies en sitegegevens:

 1. Klik op Menu en kies Opties
 2. Ga naar de sectie Privacy & Veiligheid
 3. Scroll naar beneden en zoek Cookies en Sitegegevens
 4. Klik op Gegevens Wissen …
 5. Selecteer Cookies en Sitegegevens, evenals Gecachte Webinhoud en druk op Wissen Mozilla Firefox opnieuw instellen

Stel Mozilla Firefox opnieuw in

In het geval De Immediately Call Apple Support-oplichterij niet werd verwijderd na het volgen van bovenstaande instructies, dien je Mozilla Firefox opnieuw in te stellen:

 1. Open Mozilla Firefox browser en klik op het Menu
 2. Ga naar Help en kies vervolgens Probleemoplossingsinformatie Mozilla Firefox opnieuw instellen
 3. Klik onder de sectie Firefox een opfrisbeurt geven op Firefox verversen …
 4. Zodra de pop-up verschijnt, bevestig je de actie door op Firefox verversen te klikken; dit zou de verwijdering van De Immediately Call Apple Support-oplichterij moeten voltooien Mozilla Firefox opnieuw instellen

Reset Google Chrome

Als u een scam-bericht tegenkomt, moet u alle items verwijderen die betrekking hebben op de PUP. Volg in dit geval de onderstaande handleiding en start Chrome later opnieuw op.

Verwijder schadelijke extensies van Google Chrome: 

 1. Open Google Chrome, klik op Menu (drie verticale bolletjes rechts bovenaan) en selecteer Meer hulpprogramma's > Extensies.
 2. In het nieuw geopende venster zal je alle geïnstalleerde extensies zien. Verwijder alle verdachte plugins door te klikken op Verwijderen. Reset Google Chrome

Wis cache en websitegegevens van Chrome:

 1. Klik op Menu en vervolgens op Instellingen.
 2. Selecteer onder Privacy en beveiliging Browsegegevens wissen.
 3. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, evenals Cached afbeeldingen en bestanden.
 4. Klik op Gegevens wissen.  Reset Google Chrome

Je homepagina veranderen:

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Zoek naar een verdachte website in het onderdeel Op startup. 
 3. Klik op Open een specifieke of set pagina's en klik op drie puntjes om de optie Verwijderen te vinden.

Reset Google Chrome:

Als bovenstaande werkwijze je niet heeft geholopen, moet je Google Chrome resetten om alle componenten te verwijderen.

 1. Klik op Menu en kies Instellingen.
 2. Bij Instellingen scroll je naar beneden en klik je op Geavanceerd.
 3. Scroll naar beneden en zoek het onderdeel Reset en opschonen. 
 4. Klik nu op Instellingen herstellen naar de oorspronkelijke standaardwaarden.
 5. Bevestig met Reset instellingen om de verwijdering te voltooien. Reset Google Chrome

Reset Safari

U kunt Safari repareren en van de zwendelboodschap afkomen door met aandacht de onderstaande instructie op te volgen.

Verwijder ongewenste extensies van Safari:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. In het nieuwe venster klik je op Extensies
 3. Selecteer de ongewenste extensie gerelateerd aan De Immediately Call Apple Support-oplichterij en selecteer Verwijderen.  Reset Safari

Verwijder cookies en andere websitegegevens van Safari: 

 1. Klik op Safari > Geschiedenis wissen
 2. In het uitklapmenu onder Wissen, klik je op volledige geschiedenis. 
 3. Bevestig met Geschiedenis wissen. Reset Safari

Reset Safari als bovenstaande stappen je niet hebben geholpen:

 1. Klik op Safari > Voorkeuren
 2. Ga naar het tabblad Geavanceerd
 3. Vink het vakje Toon Ontwikkelingsmenu in de menubalk aan. 
 4. Klik in de menubalk op Ontwikkelen, en selecteer dan Caches legen. Reset Safari

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Immediately Call Apple Support scam register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Aanbevolen voor jou

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen