Haal Immediately Call Apple Support scam weg (Tech support scam) - jan 2021 update

door Jake Doevan - - | Het type: Malware

Het Immediately Call Apple Support-virus heeft nadelige gevolgen voor uw computer

Afbeelding van de Immediately Call Apple Support-oplichterij

De Immediately Call Apple Support-oplichterij verschijnt als een nep-waarschuwing op Mac-computers. Vanwege het grote aantal gelanceerde commando's bevriest uw systeem en het bericht beweert dat uw pc is geïnfecteerd. Dit potentieel ongewenste programma (PUP) probeert zijn slachtoffers te intimideren door te zeggen dat hun privégegevens in gevaar zijn en dringt erop aan om te bellen via het gratis nummer 1-800-876-6855. Helaas is dit gewoon weer een volgende Apple Support-oplichterij die niets te maken heeft met het echte bedrijf.

Momenteel zijn er twee versies van de Immediately Call Apple pop-up. De eerste richt zich op apparaten met het Yosemite-besturingssysteem en opent tal van e-mailberichten op de Mac om de computer te bevriezen. Daarna ziet het slachtoffer de volgende melding:

Warning Virus Detected! Immediately Call Apple Support +1-800-876-6855.
Your credit card details and banking information.Your e-mail passwords and other account passwords.Your Facebook, Skype, AIM, ICQ and other. Call Apple Support +1-800-876-6855. Your private photos, family photos and other sensitive files.Your webcam could be accessed remotely by stalkers with a VPN virus.

De tweede versie van de oplichterij “Immediately Call Apple Support” is ontworpen voor El Capitan en Sierra OS, waardoor de iTunes-toepassing wordt geopend en herhaaldelijk op de koppeling wordt geklikt om ook de computer te bevriezen. Het kan de onervaren pc-gebruikers ervan overtuigen dat hun systemen zijn geïnfecteerd.

Illustratie van de Immediately Call Apple Support-oplichterijDe Immediately Call Apple Support-oplichterij beweert dat Mac-computers zijn geïnfecteerd met een kwaadaardig virus en moedigt aan om onmiddellijk Apple Support op nummer + 1-800-876-6855 te bellen.

We kunnen u echter verzekeren dat Immediately Call Apple Support een oplichterij is en dat uw Mac niet is beschadigd door een kwaadaardig virus. Onze experts raden u niet alleen af om de nep-technische ondersteuning te bellen, maar ook om de volgende sites te vermijden die deze pop-up kunnen hosten:

 • safari-get(.)net;
 • safaristijl serverhost(.)net;
 • safari-get(.)com;
 • safari-serverhost(.)com.

We raden u aan het Apple Support-virus meteen te verwijderen. Merk op dat als u in de val gelokt wordt om contact op te nemen met de nep Apple-ondersteuning, de oplichters die zich achter de valse waarschuwing verschuilen, kunnen suggereren dat u het niet-bestaande virus van op afstand moet elimineren. Het betekent dat u mogelijk wordt verleid om de hackers toegang te geven tot uw computer en gevaarlijke malware te infiltreren voor echte.

Bovendien kunnen ze aanbieden om zogenaamd efficiënte beveiligingssoftware te kopen die meestal duur is. We willen u waarschuwen dat eventuele suggesties van deze nep Apple-technici die achter de waarschuwing “Warning! Virus detected! Immediately call Apple Support” zitten, slechts een poging zijn om geld afhandig te maken van geïntimideerde mensen.

Daarom moet u de criminelen nooit bellen als u uw systeem wilt beschermen en financiële verliezen wilt voorkomen. In plaats daarvan, ga direct door en voer meteen de verwijdering van Immediately Call Apple Support uit. Kies ReimageIntego of een andere krachtige antivirus-tool en verwijder de mogelijk ongewenste programma's samen met andere Mac-bedreigingen.

Adware-programma's sluipen uw Mac binnen en tonen valse meldingen

U kunt onbewust het mogelijk ongewenste programma (PUP) infiltreren wanneer u freeware op roekeloze wijze installeert. De ontwikkelaars van adware-programma's plaatsen ze in de installatieprogramma's van gratis applicaties en onthullen er geen informatie over. Met andere woorden, de bundelingstechniek maakt het mogelijk om de distributiesnelheid te verhogen.

U kunt de verborgen PUP-installatie voorkomen als u de Geavanceerde / Aangepaste instellingen kiest in plaats van de Aanbevolen / Snelle instellingen. Ga daarna aandachtig naar de procedure en zoek naar vooraf gemarkeerde selecties om het adware-programma te installeren. Het is noodzakelijk om deze te deselecteren en uw computer te scannen met professionele beveiligingssoftware.

Verwijder het Immediately Call Apple Support-virus met een paar klikken

Aangezien adware-programma's vaak extra extensies bij elkaar brengen tijdens de installatie, kan het lastig zijn om het Apple Support-virus zonder hulp te verwijderen. Daarom hebben we niet alleen gedetailleerde instructies opgesteld voor het veilig verwijderen van deze PUP, maar ook verschillende beste antivirussystemen gekozen om u te helpen bij het opschonen van uw Mac.

We willen u eraan herinneren om niet te proberen om de verwijdering van Immediately Call Apple Support in uw eentje uit te voeren. Volgens de experts van BedyNet.ru, kan het zijn dat u daar niet in slaagt of uw systeem beschadigen omdat adware-gerelateerde componenten kunnen worden verward met legitieme processen. Als u bestanden verwijdert die van vitaal belang zijn voor uw Mac, kan deze permanent worden beschadigd. Volg dus aandachtig de onderstaande instructies.

U kunt schade aangericht door het virus automatisch herstellen met de hulp van een van deze programma's: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Wij bevelen deze toepassingen aan omdat ze potentieel ongewenste toepassingen en virussen samen met al hun bestanden en gerelateerde registerwaarden detecteren.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuele Immediately Call Apple Support scam Verwijdering Handleiding:

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Windows systems

 1. Klik op Start Control Panel Programs and Features (als u een Windows XP gebruiker bent, klik op Add/Remove Programs). Klik op 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (als u een 'Windows XP' gebruiker bent, klik op 'Add/Remove Programs').
 2. Als u een Windows 10 / Windows 8 gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra Quick Access Menu verschijnt, selecteer je Control Panel en Uninstall a Program. Als u een 'Windows 10 / Windows 8' gebruiker bent, klik dan met de rechter muisknop links onderaan in dit venster. Zodra 'Quick Access Menu' verschijnt, selecteer je 'Control Panel' en 'Uninstall a Program'.
 3. Verwijder Immediately Call Apple Support scam en gerelateerde programma's
  Zoek hier naar Immediately Call Apple Support scam en andere recentelijk geïnstalleerde programma's.
 4. Verwijder ze en klik op OK om de wijzigingen te bewaren. Rechter muisklik op alle verdachte waarden en selecteer 'Uninstall'

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Mac OS X systeem

Zoals eerder vermeld, is de Immediately Call Apple Support-oplichterij ontwikkeld voor phishing-doeleinden. Daarom moeten Mac-gebruikers het mogelijk ongewenste programma verwijderen door de onderstaande instructies te volgen.

 1. Als je OS X gebruikt, klik je op de Go knop links boven op het scherm en selecteer je Applications Klik op 'Go' en selecteer 'Applications'
 2. Wacht tot je de Applications map ziet en zoek hierin naar Immediately Call Apple Support scam of andere verdachte programma's. Klik nu met je rechtermuisknop op al deze waarden en selecteer Move to Trash Klik op alle kwaadaardige waarden en selecteer 'Move to Trash'

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Internet Explorer (IE)

 1. Verwijder gevaarlijke add-ons
  Start Internet Explorer, klik op het tandwiel icoon (IE menu) in de rechter bovenhoek van de browser en kies Manage Add-ons. Klik op het menu icoon en selecteer 'Manage add-ons'
 2. U zal een Manage Add-ons venster zien. Zoek hier naar Immediately Call Apple Support scam en andere verdachte plugins. Schakel deze waarden uit door op Disable: te klikken Rechter muisklik op elk van de kwaadaardige waarden en selecteer 'Disable'
 3. Wijzig je startpagina als deze door het virus aangepast was:
  Klik op het tandwiel icoon (menu) in de rechter bovenhoek van de browser en selecteer Internet Options. Blijf in de General tab.
 4. Verwijder hier de kwaadaardige URL en geef het domein van je keuze op. Klik op Apply om de wijziginen te bewaren. Verwijder de kwaadaardige URL, geffe je favoriete domein op en klik op 'Apply' om de wijzigingen te bewaren
 5. Herstel Internet Explorer
  Klik opnieuw op het tandwiel icoon (menu) en selecteer Internet options. Ga naar de Advanced tab.
 6. Selecteer hier Reset.
 7. Kijk in het niewe venster Delete personal settings na en selecteer Reset opnieuw om de Immediately Call Apple Support scam verwijdering te voltooien. Ga naar de 'Advanced' tab en klik op de 'Reset' knop. Selecteer nu 'Delete personal settings' en klik opnieuw op de 'Reset' knop

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Microsoft Edge

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Start de Microsoft Edge app en klik op More (drie puntjes in de rechter bovenhoek van je scherm).
 2. Klik op Settings om meer opties te openen
 3. Zodra het Settings venster verschijnt, klik je op de Choose what to clear knop onder de Clear browsing data optie Ga naar Instellingen en selecteer 'Choose what to clear'
 4. Selecteer hier alles wat je wilt verwijderen en klik op Clear. Selecteer de 'Clear' knop
 5. Nu een rechtermuisklik op de Start knop (Windows logo). Selecteer hier Task Manager. Open het start menu en selecteer 'Task Manager'
 6. In de Processes tab, zoek je naar Microsoft Edge
 7. Rechter muisklik er op en kies de Go to details optie. Als je de Go to details optie niet ziet, klik dan op More details en herhaal de vorige stappen. Rechter muisklik op 'Microsoft Edge' en selecteer 'Go to details' Selecteer 'More details' als de 'Go to details' optie niet verschijnt
 8. Als de Details tab verschijnt, zoek dan alles dat de Microsoft Edge naam bevat. Rechter muisklik op elk van hen en selecteer dan End Task om deze waarden te stoppen. Zoek de Microsoft Edge waarden en selecteer 'End Task'

De Microsoft Edge browser resetten (Methode 2):

Als Methode 1 niet werkte voor jou, moet je een geavanceerde Edge reset methode gebruiken.

 1. Opmerking: je moet een back-up maken van je data voor je deze methode toepast.
 2. Zoek deze map op je computer computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Selecteer alles wat erin bewaard is en rechter muisklik er op. Daarna optie Delete. Ga naar de Microsoft Edge map op je computer, rechter muisklik op elke waarde en klik op 'Delete'
 4. Klik op de Start knop (Windows logo) en typ window power op lijn Search my stuff.
 5. Rechter muisklik op de Windows PowerShell waarde en kies Run as administrator. Zoek Windows PowerShell, rechtr muisklik erop en selecteer 'Run as administrator'
 6. Van zodra je Beheerder bent: Verschijnt het Windows PowerShell venster, plak dit commando na PS C:\WINDOWS\system32> en druk op Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopieer en plak een vereist commando en druk op 'Enter'

Zodra deze stappen voltooid werden, zou Immediately Call Apple Support scam uit je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Mozilla Firefox (FF)

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start Mozilla Firefox, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Add-ons Extensions. Klik op het menu icoon en selecteer 'Add-ons'
 2. Selecteer hier Immediately Call Apple Support scam en andere dubieuze plugins. Klik op Remove om deze waarden te verwijderen. Selecteer 'Extensions' en zoek naar kwaadaardige waarden. Klik op 'Remove' om ze allemaal te verwijderen
 3. Herstel Mozilla Firefox
  Klik op Firefox menu links vanboven en klik op het vraagteken. Kies hier Troubleshooting Information. Klik op het menu icoon en dan op '?'. Selecteer 'Troubleshooting Information'
 4. Nu zal je de Reset Firefox to its default state melding zien met de Reset Firefox knop. Klik een paar keer op deze knop en voltooi de verwijdering van Immediately Call Apple Support scam. Klik een paar keer op de 'Reset Firefox' knop

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Google Chrome

Als u een scam-bericht tegenkomt, moet u alle items verwijderen die betrekking hebben op de PUP. Volg in dit geval de onderstaande handleiding en start Chrome later opnieuw op.

 1. Verwijder kwaadaardige plugins
  Start Google Chrome, klik op het menu icoon (rechter bovenhoek) en selecteer Tools Extensions. Klik op het menu icoon. Selecteer 'Tools' en 'Extensions'
 2. Selecteer hier Immediately Call Apple Support scam en andere kwaadaardige plugins en selecteer de prullenmand om ze te verwijderen. Zoek naar kwaadaardig waarden en verwijder ze door op de prullenmand te klikken
 3. Klik opnieuw op het menu icoon en kies Settings Manage Search engines onder de Search sectie. In 'Settings', selecteer je 'Manage search engines...'
 4. In de Search Engines..., verwijder je de kwaadaardige zoekmachines. Je zou enkel Google of je favoriete domaein moeten laten staan. Klik op 'X' om de kwaadaardige URLs te verwijderen
 5. Herstel Google Chrome
  Klik op het menu icoon in de rechter bovenhoek van je Google Chrome en selecteer Settings.
 6. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina en klik op Reset browser settings. In 'Settings', scroll naar beneden tot aan de 'Reset browser settings' knop en klik erop
 7. Klik op Reset om deze actie te bevestigen en voltooi de verwijdering van Immediately Call Apple Support scam. Klik op de 'Reset' knop om de verwijdering te voltooien

Verwijder Immediately Call Apple Support scam van Safari

U kunt Safari repareren en van de zwendelboodschap afkomen door met aandacht de onderstaande instructie op te volgen.

 1. Verwijder gevaarlijke extensies
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu aan de linker bovenkant van het scherm. Zodra je dit gedaan hebt selecteer je Preferences Klik op 'Safari' en selecteer 'Preferences'
 2. Selecteer hier Extensions en zoek naar Immediately Call Apple Support scam of andere verdachte waarden. Klik op de Uninstall knop om ze te verwijderen. Ga naar 'Extensions' en verwijder kwaadaardige add-ons
 3. Herstel Safari
  Start de Safari browser en klik op Safari in het menu gedeelte links boven op het scherm. Selecteer hier Reset Safari.... Klik op 'Safari' en selecteer 'Reset Safari...'
 4. Nu zal je een gedetailleerd dialoog venster te zien krijgen gevuld met herstel opties. Al deze opties zijn meestal aangevinkt, maar je kan specificeren welke je wenst te gebruiken. Klik op de Reset knop om het verwijderingsproces van Immediately Call Apple Support scam te voltooien. Selecteer alle opties en klik op de 'Reset' knop

Na het verwijderen van deze potentieel ongewenste toepassing (POT) en het herstellen van al je browsers, raden we je aan de pc te scannen met een betrouwbare anti-spyware. Dit zal je helpen om verlost te worden van de Immediately Call Apple Support scam register waarden en zal ook alle gerelateerde parasieten of mogelijke malware infecties die zich op je pc bevinden. Hiervoor kan je één van onze best gewaardeerde malware verwijderaars gebruiken: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner of Malwarebytes.

Laat u niet bespioneren door de overheid

De overheid heeft veel problemen met het bijhouden van gebruikersgegevens en het bespioneren van burgers, dus u moet hier rekening mee houden en meer leren over dubieuze informatieverzamelingspraktijken. Vermijd ongewenste tracering door de overheid of spionage door volledig anoniem op het internet te surfen. 

U kunt een andere locatie kiezen wanneer u online gaat en toegang krijgen tot eender welk gewenst materiaal, zonder bijzondere inhoudelijke beperkingen. Door gebruik te maken van Private Internet Access VPN, kunt u eenvoudig genieten van een internetverbinding zonder risico's op hacken.

Controleer de informatie die toegankelijk is voor de overheid of elke andere ongewenste partij en surf online zonder bespioneerd te worden. Ook als u niet betrokken bent bij illegale activiteiten of vertrouwen heeft in uw selectie van diensten en platformen, dient u voor uw eigen veiligheid achterdochtig te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen door gebruik te maken van een VPN-dienst. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Jake Doevan
Jake Doevan - Het leven is te kort om je tijd te verkwisten aan virussen.

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Jake Doevan
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen