Gevaarlijkheidsmeter:  
  (15/100)

Haal Security Warning (Fake) weg (Gratis Handleiding)

door Lucia Danes - - | Het type: Kwaadaardige software

Wat gebeurt er als Security Warning (Nep) gerelateerde software je computer gijzelt?

De Security Warning (Nep) malware is gerelateerd aan OS Firewall software (OSFirewall.exe), wat een rogue en misleidend programma is uit de ‘malware’ categorie. Om wat specifieker te zijn, het werkt als een scareware type software, omdat van zodra het je pc binnenglipt, het onmiddellijk start met het sturen van angsaanjagende pop-ups die eruitzien als echte systeem waarschuwingen. Deze waarschuwingen beweren dat er een verdacht en mogelijk kwaadaardig virus op je pc ontdekt werd en dat OS Firewall het niet automatisch kon verwijderen, om je computer te redden moet je het nummer bellen dat voorzien werd. Klinkt belachelijk niet? Veel gebruiker panikeren echter als ze een melding te zien krijgen dat hun kredietkaart informatie, login informatie, Facebook chat geschiedenis, aanmeldgegevens van de bank en hun Skype chat geschiedenis in gevaar zijn.

Security Warning (Fake) scam pop-up message

Het kwaadaardig proces dat je deze waarschuwingen stuurt noemt OSFirewall.exe. Geloof nooit iets van wat dit misleidend programma je probeert te vertellen. Trap niet in de val van zijn intimiderende taktieken en bel het nummer niet. Anders kunnen de oplichters die achter deze nep tech ondersteuning zitten je proberen te overhalen om persoonlijke details, inclusief bankgegevens te onthullen of je gewoon details vragen over je computer waardoor ze er makkelijk toegang tot krijgen en de controle er over kunnen overnemen. Bovendien kan dit nummer voor de tech. ondersteuning aan het hoogste tarief komen, wat betekent dat je veel geld moet betalen voor één enkele oproep. Trap niet in de list van oplichters en laat ze je niet gebruiken. Het goede nieuws is dat je deze nep meldingen kan laten stoppen door de OS Firewall malware te verwijderen. We raden je aan om het te verwijderen met een professioneel verwijderingshulpmiddel, bijvoorbeeld, Reimage Reimage Cleaner Intego.

Hoe infecteerde Security Warning (Nep) mijn computer?

Malware zoals OS Firewall kan op verschillende manieren verspreid worden. Meestal wordt het geïnstalleerd via nep software updates die getoond worden op hoge risico sites. We zijn er zeker van dat je reeds wat nep voorstellen gezien hebt om Java updates te installeren; je kan makkelijk zien dat het om scam aanbiedingen gaat om je software te updaten – ze verschijnen meestal in een opdringerig pop-up venster of duiken op als advertenties of banners op onbetrouwbare webpagina’s. Laat zulke aanbiedingen links liggen; installeer enkel software updates van op geverifieerde en veilige sites of can op de officiële site van de ontwerper.
Meer nog, de OS Firewall dreiging kan ook in zogenaamde gebundelde software pakketten komen, welke gedwonload kunnen worden van op onveilige download sites. Om het isntalleren van gevaarlijke of besmettelijke programma’s te vermijden, moet je nagaan of je gedownloade software bijkomende toepassingen bevat of niet. Hiervoor moet je kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie optie. Als deze configuratie je een extra venster toont met een lijst van ‘aanbevolen programma’s’, dan heb je en software pakket gedownload. Daarom moet je akkoorden om deze ‘aanbevolen’ apps te installeren, deselecteren.

Als je vermoed dat dit rogue programma je computer reeds binnendrong, ga dan naar pagina 2 om uitleg te vinden over hoe het van je computer te verwijderen.

Hoe OS Firewall verwijderen?

Als je reeds gestoord wordt door Security Warning (Nep) meldingen, moet je het OS Firewall virus zo snel mogelijk van je computer verwijderen. Computer beveiligingsexperten raden aan om zulke malware programma’s automatisch te verwijderen. Je kan één van onze aanbevolen programma’s gebruiken – Reimage Reimage Cleaner Intego (Windows OS) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows en Mac OS). Kies het gepaste programma, naargelang je MAC of PC gebruikt, installeer het en voer er een volledige systeemscan me uit om alle potentieel gevaarlijke dreigingen te vinden en ze volledig te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Reimage Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Supported versions Compatibel met OS X Supported versions
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Reimage Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Over de auteur

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Bron: https://www.2-spyware.com/remove-security-warning-fake.html

Verwijdering gidsen in andere talen


Uw mening aangaande Security Warning (Fake)