Haal Security Warning (Fake) weg (Gratis Handleiding)

Security Warning (Fake) Verwijdering Handleiding

Wat is Security Warning (Fake)?

Wat gebeurt er als Security Warning (Nep) gerelateerde software je computer gijzelt?

De Security Warning (Nep) malware is gerelateerd aan OS Firewall software (OSFirewall.exe), wat een rogue en misleidend programma is uit de ‘malware’ categorie. Om wat specifieker te zijn, het werkt als een scareware type software, omdat van zodra het je pc binnenglipt, het onmiddellijk start met het sturen van angsaanjagende pop-ups die eruitzien als echte systeem waarschuwingen. Deze waarschuwingen beweren dat er een verdacht en mogelijk kwaadaardig virus op je pc ontdekt werd en dat OS Firewall het niet automatisch kon verwijderen, om je computer te redden moet je het nummer bellen dat voorzien werd. Klinkt belachelijk niet? Veel gebruiker panikeren echter als ze een melding te zien krijgen dat hun kredietkaart informatie, login informatie, Facebook chat geschiedenis, aanmeldgegevens van de bank en hun Skype chat geschiedenis in gevaar zijn.

Het kwaadaardig proces dat je deze waarschuwingen stuurt noemt OSFirewall.exe. Geloof nooit iets van wat dit misleidend programma je probeert te vertellen. Trap niet in de val van zijn intimiderende taktieken en bel het nummer niet. Anders kunnen de oplichters die achter deze nep tech ondersteuning zitten je proberen te overhalen om persoonlijke details, inclusief bankgegevens te onthullen of je gewoon details vragen over je computer waardoor ze er makkelijk toegang tot krijgen en de controle er over kunnen overnemen. Bovendien kan dit nummer voor de tech. ondersteuning aan het hoogste tarief komen, wat betekent dat je veel geld moet betalen voor één enkele oproep. Trap niet in de list van oplichters en laat ze je niet gebruiken. Het goede nieuws is dat je deze nep meldingen kan laten stoppen door de OS Firewall malware te verwijderen. We raden je aan om het te verwijderen met een professioneel verwijderingshulpmiddel, bijvoorbeeld, FortectIntego.

Hoe infecteerde Security Warning (Nep) mijn computer?

Malware zoals OS Firewall kan op verschillende manieren verspreid worden. Meestal wordt het geïnstalleerd via nep software updates die getoond worden op hoge risico sites. We zijn er zeker van dat je reeds wat nep voorstellen gezien hebt om Java updates te installeren; je kan makkelijk zien dat het om scam aanbiedingen gaat om je software te updaten – ze verschijnen meestal in een opdringerig pop-up venster of duiken op als advertenties of banners op onbetrouwbare webpagina’s. Laat zulke aanbiedingen links liggen; installeer enkel software updates van op geverifieerde en veilige sites of can op de officiële site van de ontwerper.
Meer nog, de OS Firewall dreiging kan ook in zogenaamde gebundelde software pakketten komen, welke gedwonload kunnen worden van op onveilige download sites. Om het isntalleren van gevaarlijke of besmettelijke programma’s te vermijden, moet je nagaan of je gedownloade software bijkomende toepassingen bevat of niet. Hiervoor moet je kiezen voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie optie. Als deze configuratie je een extra venster toont met een lijst van ‘aanbevolen programma’s’, dan heb je en software pakket gedownload. Daarom moet je akkoorden om deze ‘aanbevolen’ apps te installeren, deselecteren.

Als je vermoed dat dit rogue programma je computer reeds binnendrong, ga dan naar pagina 2 om uitleg te vinden over hoe het van je computer te verwijderen.

Hoe OS Firewall verwijderen?

Als je reeds gestoord wordt door Security Warning (Nep) meldingen, moet je het OS Firewall virus zo snel mogelijk van je computer verwijderen. Computer beveiligingsexperten raden aan om zulke malware programma’s automatisch te verwijderen. Je kan één van onze aanbevolen programma’s gebruiken – FortectIntego (Windows OS) of Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows en Mac OS). Kies het gepaste programma, naargelang je MAC of PC gebruikt, installeer het en voer er een volledige systeemscan me uit om alle potentieel gevaarlijke dreigingen te vinden en ze volledig te verwijderen.

Aanbieding
doe het nu!
Download
Fortect Tevredenheid
Garantie
Download
Intego Tevredenheid
Garantie
Compatibel met Microsoft Windows Compatibel met macOS
Wat doe je wanneer het niet lukt?
Als u er niet in slaagde de virus schade te herstellen met Fortect Intego, stel dan een vraag aan ons ondersteuningsteam en voorzie zo veel details als mogelijk is.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Aanbevolen voor jou

Kies een goede webbrowser en verbeter uw veiligheid met een VPN-tool

Online spionage is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en mensen zijn steeds meer geïnteresseerd in hoe ze hun privacy online kunnen beschermen. Een van de basismethoden om een beveiligingslaag toe te voegen: kies de meest persoonlijke en veilige webbrowser. Hoewel webbrowsers geen volledige privacybescherming en beveiliging kunnen bieden, zijn sommige veel beter in sandboxing, HTTPS-upgrade, actieve contentblokkering, trackingblokkering, phishingbescherming en vergelijkbare privacygerichte functies. 

Toch is er een manier om een extra beschermingslaag toe te voegen en een volledig anonieme webbrowserpraktijk te creëren met behulp van Private Internet Access VPN. Deze software leidt het verkeer om via verschillende servers en laat zo uw IP-adres en geolocatie in de vorm van een vermomming achter. De combinatie van een beveiligde webbrowser en Private Internet Access VPN laat u toe om te surfen op het internet zonder het gevoel te hebben dat u bespioneerd wordt of dat u het doelwit bent van criminelen. 

Back-upbestanden voor later gebruik, in het geval van een malware-aanval

Softwareproblemen als gevolg van malware of direct gegevensverlies door versleuteling kunnen leiden tot problemen met uw apparaat of permanente schade. Als u over goede, actuele back-ups beschikt, kunt u na een dergelijke gebeurtenis gemakkelijk herstellen en weer aan het werk gaan.

Het is van essentieel belang om updates te maken van uw back-ups na eventuele wijzigingen op het apparaat, zodat u terug kunt keren naar het punt waar u aan werkte wanneer malware iets verandert of problemen met het apparaat gegevens- of prestatiecorruptie veroorzaken. Vertrouw op dergelijk gedrag en maak een dagelijkse of wekelijkse back-up van uw bestanden.

Als u beschikt over de vorige versie van elk belangrijk document of project, kunt u frustratie en problemen voorkomen. Het komt goed van pas wanneer malware uit het niets opduikt. Gebruik Data Recovery Pro voor systeemherstel doeleinden.

Over de auteur
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus onderzoeker

Als deze gratis verwijderingshandleiding je geholpen heeft en je teverden bent over onze dienst, overweeg dan slajblieft om een gift te doen om de dienst verder te laten bestaan. Zelfs het kleinste bedrag stellen wij ten zeerste op prijs.

Contact Lucia Danes
Over het bedrijf Esolutions

Verwijdering gidsen in andere talen